Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 12:32]

Μπα τότε μπαίναμε μάω με τα 40K και κατεβάζαμε 10 τραγούδια τη μέρα να 'ουμ και τα μετράγαμε σαν στραγάλια :hehe:

Εγώ έχω 300 mp3 εσύ πόσα έχεις; :p

301 :p

Τώρα κάνει κάτι σαχλαμάρες το MSN

Γυρνάνε μηνύματα πίσω, ξαφνικά βγαίνουν πολλοί offline...

Καμιά αναβάθμιση θα κάνουν πάλι

Και μην ξεχνιόμαστε....το Mr.Muscoulo δεν είναι το ίδιο με το Tuboflo.

Ι knowzzzz

Μια φορά είχα αποθηκεύσει κάτι μακαρόνια σε ένα νιπτήρα γιατί δεν χώραγαν στο στομάχι και μπούκωσε το fsb. Το Tuboflo δεν έδωσε καθόλου πόντους.

Το Mr.Musculo όμως καθάρισε για πάρτη μου:T:

http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.5139-truetransparency-lefreut-explorer-tools.htm

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

:o

το δοκιμασε κανενας αυτο?

καλο φαινεται!

WARNING!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΕΞΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟ PC.

Δεν ανοιγει control panel, φουλαρε εντελως περιεργως ο δισκος, δεν ανοιγει firefox και το κλασσικοτερο απο ολα παταω διπλο κλικ "My Computer" και βγαινουν "Properties":getlost: :getlost:

ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΒΡΩ ANTIVIRUS.

Αρχική απάντηση από fusion

http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.5139-truetransparency-lefreut-explorer-tools.htm

WARNING!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΕΞΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟ PC.

Δεν ανοιγει control panel, φουλαρε εντελως περιεργως ο δισκος, δεν ανοιγει firefox και το κλασσικοτερο απο ολα παταω διπλο κλικ "My Computer" και βγαινουν "Properties":getlost: :getlost:

ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΒΡΩ ANTIVIRUS.

Lol, άμα δεν έχεις antivirus ας πρόσεχες. Safe είναι το αρχείο και το site. Έχω 3 μηχανάκια με Nod, Kaspersky, Avast και AVG Antispyware. Δεν μου χτύπησε κανένα.

Αρχική απάντηση από fusion [Σήμερα, στις 12:49]

Μια χαρα τρεχει, παρεα με το StyleXP.
Αρχική απάντηση από WeirdAL [Σήμερα, στις 11:32]

Νταξει, συγκινηθηκα σημερα.

Εφερε μια ξαδερφη μου εναν Celeron 233Mhz 64 Ram. Το ανοιξα και ειχε windows 98. Μετα κοντεψα να κλαψω ειχε: WinMX, Kazaa Lite, Divx 4! και το κορυφαιο: Mια X-treme συνδεση! Αdware ftw!!!

Nαι κι εμενα με εχει φαει η συγκινηση...

2 μηχανακια στο ΠΝ

1 Ρ3@800 με win98 το οποιο και θα αφησω ασχολιαστο... κι ενα

Ρ4@1.6, 128ΜΒ ram με winXP .... KAI suse 9.2

Σε WinXp δεν παιζει να δουλεψεις θελει 2 λεπτα να μπει win και 13 λεπτα να μπορεις να τα χρησιμοποιησεις....

Σε suse απλα μαρτυρας την ωρα και την στιγμη που πας να φτιαξεις παρουσιαση στο openoffice...

Βασικα μαρτυρας την ωρα και την στιγμη που θα πας να ανοιξεις ενα εγγραφο... που θα κανεις minimize ενα παραθυρο... που θα πατησεις ενα "save as".

Μετα εχεις και το αγχος, αφου την φτιαξεις να την σωσεις σε .ppt μπας και εχεις ελπιδα να την διαβασει σωστα ο αλλος σε MS office...

Μεσα στην συγκινηση σου λεω...

Ποταμι τα δακρυα.

^^ Καλά, παράδεισος.

2002, 508 ΜΚ/ΤΠ, Έβρος (εκεί που πάνε οι "καλοί" :p )

Celeron 600, 64MB ram, win 98 se. Να σε δώ να ανοίγεις το Corel Draw το 10 και να βάζεις πάνω στους σκαναρισμένους χάρτες της περιοχής (50-60mb έκαστος) τα σύμβολα για τις ασκήσεις, μετά να τα τυπώνεις σε 6Χ4 σελίδες Α4, να τα κολλάς, να τα στήνεις...αααα και μετα σκοπέτο για να μην ξεχνιόμαστε. Ε ρε γλέντια...

Δεν τους τραβάς κανά φορματ? Εδώ δουλεύαμε όπως βλέπεις σε μάχιμα pc με αξιώσεις :rofl:

Υστερα απο τοσο καιρο στο σαιτ αναρωτουμενος γιατι εχετε λαθος ώρα τελικα ειχα σκετο GMΤ και τώρα βρηκα και το εκανα +2....:o Επιτελους σωστη ώρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.