Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2007 #29281 Σεπτέμβριος 5, 2007 Ένα βράδυ δεν μπήκα και λογοκρίθηκε το ΠΟΘ... :nada:
DarkSaga Σεπτέμβριος 5, 2007 #29282 Σεπτέμβριος 5, 2007 http://anadasosi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.htmlδεν ξέρω αν κηνυγάω φαντάσματα η εξωγήινους...αλλά είναι μια όμορφη εναλλακτική
jpavly Σεπτέμβριος 5, 2007 #29283 Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! Ένα βράδυ δεν μπήκα και λογοκρίθηκε το ΠΟΘ... :nada: Επειδή γουστάρετε πολλοί τις ορολογίες φασισμός, λογοκρισία κλπ, να σου πω κάτι κι εγώ από την ανάποδη; Μερικά posts αφήσαμε και το ξεσκίσατε το θέμα. Αν δεν ξεχωρίζετε τα όρια, κάποιος πρέπει να σας τα δείξει.Αρχική απάντηση από DarkSaga http://anadasosi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.htmlδεν ξέρω αν κηνυγάω φαντάσματα η εξωγήινους...αλλά είναι μια όμορφη εναλλακτική Πολύ καλό Λευτέρη. Ίσως το καλύτερο σενάριο.
DarkSaga Σεπτέμβριος 5, 2007 #29284 Σεπτέμβριος 5, 2007 εγώ λυπάμαι που πράγματα τόσο λογικά και εύλογα δεναναφέρονται στα κανάλια που σκίζανε τα σώβρακα τους να βρουν ποιος κράταγε το σπίρτο....Μας κοροιδευουνε και μας έχουν κάνει αμερικανάκια....Μασητή έτοιμη αλήθεια και για τους συσπεπτους βγαίνει και σε ορρό
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2007 #29285 Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Επειδή γουστάρετε πολλοί τις ορολογίες φασισμός, λογοκρισία κλπ, να σου πω κάτι κι εγώ από την ανάποδη; Μερικά posts αφήσαμε και το ξεσκίσατε το θέμα. Αν δεν ξεχωρίζετε τα όρια, κάποιος πρέπει να σας τα δείξει. Γιαννάκο, προσωπικά δεν έχω πει ποτέ τίποτα για "λογοκρισία" ή "φασισμό". Η άποψή μου είναι ότι το forum είναι ιδιοκτησία των διαχειριστών και δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν. Σε όποιον αρέσει. Απλά μέχρι εκεί που διάβασα, δε θεώρησα ότι υπάρχει κάτι που να θίγει ή να προσβάλει. Δεν είμαστε και 12χρονα... Ίσως να μπαίνουν μερικά, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να κρατάμε τη συζήτηση στο επίπεδό τους τη στιγμή που είναι η μειοψηφία. Αν τώρα, από την ώρα που έφυγα και μετά, ξέφυγε, ή αν θεωρήσατε ότι είχε ήδη ξεφύγει, δικαίωμά σας να το κόψετε και καλά κάνατε. Νο hard feelings Αρχική απάντηση από jpavlyΠολύ καλό Λευτέρη. Ίσως το καλύτερο σενάριο. Ίσως το πιό καλό σενάριο, αλλά αν ισχύει, ΟΠΟΙΟΣ και να ανέβει απάνω, δε θα αλλάξει... Είναι πολλά τα λεφτά μωρό μου....
DarkSaga Σεπτέμβριος 5, 2007 #29286 Σεπτέμβριος 5, 2007 δεν είπα οτι θα αλλάξει κάτι αλλά μη μας λένε πίπες και μάλιστα ασύμμετρες...βγήκαμε στη ζητιανιά για να κρατήσουμε τον κόσμο στα χωρια του, αφού τα κάψαμε με σκοπό τι? να τα αναπτύξουμε οικονομικά κατα μήκος ενος νέου δρόμουμε ξένα λεφτά?δηλαδή και έργα και συμπόνοια και μηδέν έξοδα....καμμία φορά και οι αριστεροί πετάνε κανα ωραίο μου άρεσε μια αφίσα που είδα χθες την ήθελα όμως απολιτικ.....Τα τσιμέντα και τα κέρδη δικά τους....ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.[EDIT] Συγχωρέστε με προκαταβολικά αν το χρωμάτισα πολιτικά,δεν ανήκω πουθενά.
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2007 #29287 Σεπτέμβριος 5, 2007 Υπάρχει όμως και το άλλο σενάριο που λέει, ότι το κράτος θα έκοβε ότι ήθελε προκειμένου να κάνει το δρόμο, αλλά κάποιοι άλλοι δε θα μπορούσαν να χτίσουν σπιτάκια, βιλλίτσες κι εμπορικά κέντρα, αν δεν υπήρχαν διαθέσιμα οικόπεδα....
DarkSaga Σεπτέμβριος 5, 2007 #29288 Σεπτέμβριος 5, 2007 το κράξιμο του ευρωκοινοβουλίου για το άρθρο 24 το άκουσε κανείς?το ανέφερε κανείς?προσωπικά θα προτιμούσα ελευθερη δόμηση και μέσα στο Δάσος με κανόνες προστασίας κλπ παρά να το καίνε για να αποχαρακτηριστεί....
KoMM Σεπτέμβριος 5, 2007 #29289 Σεπτέμβριος 5, 2007 προσωπικά όταν καίγονται τόσο τεράστιες εκτάσεις , δε πιστεύω ότι είναι για βίλες. Στην τελική, αυτοί που έχουν τα λεφτά για βιλάρες και τα σχετικά , απλά θα τις χτίζανε μέσα στο δάσος αντί να το κάψουνε. Δείτε λίγο προς πεντέλη διόνυσο και έξω από Αθήνα -ιπποκράτειος πολιτεία κτλ-. Σπίτια απλά στο πουθενά, τελείως παράνομα.Τώρα για εμπορικά και βίλες στα χωριά επίσης τραβηγμένο μου ακούγεται.Να το πω αλλιώς, οι φωτιές σε πάρνηθα-χαλκιδική-πεντέλη ήταν imo καραμπινάτα παραδείγματα ότι κάποιος θέλει να χτίσει...Όσο για την πολιτική δεν υπάρχει σωτηρία. Με μειμαρακηδες παπουτσηδες πολυδωρες πρωτοπαππαδες ΚΑΝΕΙΣ δε πήγε μπροστά.Όσο για ΚΚΕ είναι 50 χρόνια πίσω ιμο, για ΣΥΝ έχασα κάθε συμπάθεια όταν ακούστηκαν οι μιζούλες που είχε πάρει ο Κωνσταντόπουλος -σωστά θυμάμαι;-, ε για λαος , αναγέννηση και τους λοιπούς δε χρειάζεται να πω τίποτα.
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2007 #29290 Σεπτέμβριος 5, 2007 η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ - ΤΕΒ Α.Ε. και η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ ... είναι οι δυο μεγαλύτεροι ανάδοχοι της Ιονίας οδού. οι οποιες ισως να εχουν και τα περισσοτερα εργα αυτου του μεγεθους στην τελευταια.. 10ετια; αρα κατα συνεπεια ευθυνονται για ολες τις πυρκαγιες των τελευταιων 10 χρονων; δε νομιζω πως χρειαζοτανε να τα καψουνε, για να βγουν να δωσουν μια μικρη βοηθεια ωστε να κερδισουν τη συμπαθεια των κατοικων. απο τη μια δεν πιστευω οτι τους ενδιαφερει, απο την αλλη, μαλλον την ειχαν δεδομενη, καθως θα δωσουν δουλεια σε πολυ κοσμο της περιοχης, οπως εδωσαν σε κοζανη, βεροια, γρεβενα, φλωρινα, ιωαννινα, κλπ κλπ. πολλες οικογενειες ζουσαν και ζουνε απο αυτες τις δυο εταιρειες, και πολυ ανθρωποι εκαναν καριερα χαρη σε αυτες τις δυο εταιριες.
elefsinaras Σεπτέμβριος 5, 2007 #29291 Σεπτέμβριος 5, 2007 η χθεσινη εκπομπη του Λαζοπουλου πρεπει να ηταν η καλυτερη του .........:worship: το μονο κακο ηταν οτι ηταν απεναντι απο την εθνικη και καποιοι θα εχασαν αυτην την ευκαιρια να την δουν
DarkSaga Σεπτέμβριος 5, 2007 #29292 Σεπτέμβριος 5, 2007 δεν κατάλαβες κάτι Σουηδέ...Έκαψε για να μην αποζημειώσει και εμφανίστηκε ως Σωτήραςμετά θα δώσει και δουλειά....έχει διαφορά και στο κόστος και στην ψυχολογία που σε πετυχαίνει...
sstav Σεπτέμβριος 5, 2007 #29293 Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από elefsinaras [Σήμερα, στις 12:25] η χθεσινη εκπομπη του Λαζοπουλου πρεπει να ηταν η καλυτερη του .........:worship: το μονο κακο ηταν οτι ηταν απεναντι απο την εθνικη και καποιοι θα εχασαν αυτην την ευκαιρια να την δουν Εγώ πάντος την είδα και μπράβο του που τα χώνει με τον δικό του μοναδικό τρόποΗ εθνική πάντος έπαιζε σε παραθυράκι κάτω δεξιά (PIP)!
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2007 #29294 Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 12:03] Έκαψε για να μην αποζημειώσει το σκεφτομουνα και πριν αυτο, αλλα δε νομιζω πως καμια εταιρεια θα παρει εργο, αν πρεπει πρωτα να δωσει αποζημιωσεις. τουλαχιστο δεν εχω ακουσει να δοθηκαν αποζημιωσεις απο εταιρειες, για διάφορα κομματια τις Εγνατιας.
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2007 #29295 Σεπτέμβριος 5, 2007 Πιστεύεις ότι μια κυβέρνηση θα το έκανε αυτό μερικές ημέρες πριν τις εκλογές, ρισκάροντας να τις χάσει?
DarkSaga Σεπτέμβριος 5, 2007 #29296 Σεπτέμβριος 5, 2007 πιστευεις στον Αΐ Βασίλη?πιστεύεις στις συμπτώσεις?
Wizard! Σεπτέμβριος 5, 2007 #29297 Σεπτέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga πιστευεις στον Αΐ Βασίλη? 'ΑσχετοΑρχική απάντηση από DarkSaga πιστεύεις στις συμπτώσεις? Όχι, δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, αλλά πιστεύω ότι τέτοια οργανωμένα εγκλήματα δεν είναι τόσο απλοϊκά που το μυαλό του καθενός μας να βγάζει εύκολα συμπεράσματα, όπως έχει αποδειχθεί από πολλές συνωμοσίες στην ιστορία.
.38-.45 Σεπτέμβριος 5, 2007 #29298 Σεπτέμβριος 5, 2007 μιλησα με γνωστο, που δουλευε στην Εγνατια. τις αποζημιωσεις τις πληρωνε η Εγνατια ΑΕ, λογικα με κρατικες επιχορηγησεις.καμμενο ή οχι, το στρεμμα ειναι στρεμμα και σε καποιον ανηκει.επειδη μας αρεσουν τα σεναρια συνωμοσιας: αν βαλεις κατω οτι καηκε ολοκληρη η μεσογειος φετος, μαλλον ειναι πιο μεγαλο το χερι που τα εκανε ολα αυτα.
DarkSaga Σεπτέμβριος 5, 2007 #29299 Σεπτέμβριος 5, 2007 εντάξει μπορεί να είναι απλοποίηση αλλά στη φύση να ξέρεις δεν υπάρχουν σημεία ασυνέχειαςούτε σημεία καμπής....όλα έρχονται ομαλά....τα Δάση δεν αυταναφλέγονται,όχι στο βαθμό που συμαίνουν οι πυρκαγιέςκαι οι ψίθυροι του άρθρου 24 φέρανε τη σπίθα?μπορεί....μπορεί όμως και να ήταν η ευκολότερη λύση για πολά πολλά πράγματα μαζί....βλέπε απαλοτροιώσειςβλέπε εξωτερική βοήθειαβλέπε εθνική ομοψυχίαβλέπε επιβολή οικολογικών καλλιεργειών.επίσης πιστευωοτι όπως και να ξεκίνησαν οι πυρκαγιές(σκόπιμα μπήκαν) τελικάτους ξέφυγαν σε απαράδεκτο βαθμό.....την έκτη μέρα που καιγότανε το σύμπαν κατεβαίναμε απο Κέρκυρα και δεν ξέραμε αν και απο που περνάμε....πότε ήρθε η βοήθεια απέξω? γιατί άργησε τόσο πολύ?μήπως δεν είχαμε το σθένος να πούμε οτι έχουμε πρόβλημα?μήπως τελικά παίζουμε κρυφτούλι πίσω απο το δάχτυλό μας και το μόνιμο άγχος μας είναι να τα κουκουλώσουμε?να μην έχουμε συνέπειες πολιτικές???Η προεκλογική περίοδος είναι 1.εμπόλεμη ζώνη (πόλεμος)2.προάγγελος ενος νέου σεχχχχχ σοου (Έρωτας) άρα.... ΟΛΑ επιτρέπονται....και τα επιδόματα απο τα μείον ταμεία και η διαχείριση των δωρεών ως κρατική βοήθεια και δέσμευση για ανοικοδόμηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.