Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoMaR

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει....

Το farcry2 και το crysis ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια αλλα και τα 2 εχουν την ιδια μηχανη γραφικων ; Δηλαδη την cry engine 2?

Γιατι εχω μπερδευτει :S

Crysis: Cry Engine 2 - Crytek - EA

Far Cry 2: No Name Engine - Ubisoft Montreal - Ubisoft

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chosen

Προς γεννηθέντες προ του 1975:

Το θυμάστε αυτό; :rolleyes:

αμαν ρε Πετρο τι μου θυμησες τωρα ρε φιλε:) γεννηθεις το 1969 το θυμαμαι γιατι το παρακολουθουσα συνεχεια

γιατι με τρελαινουν οι ξανθιες?? σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια...:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 21:25]

σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια...:hehe:

Aυτό είναι καλό :D Κρατάς το μυαλό σε εγρήγορση :mobile1:

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 21:06]

Ξέρει κανείς αν υπάρχει 2play διαθέσιμο στην Ξάνθη?

Στο site δεν μπορείς να δεις αν υπάρχει διαθεσιμότητα??? Βαζεις απλα το τηλέφωνο σου....

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 21:25]

γιατι με τρελαινουν οι ξανθιες?? σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια...:hehe:

"Ερωτεύτηκες" or you just had a H@ρδ-ον? :hehe:

σημερα παλι ερωτευτηκα...οπως καθε μερα βεβαια..
Aυτό είναι καλό. Κρατάς το μυαλό σε εγρήγορση

Συνήθεια, είναι αυτό που καταργεί τις σκέψεις μας :nothing:

βασικα αλλα ερωτευομαι εγω...αλλα τροπος του λεγειν τωρα...μην μου πειτε το μυαλο της η προσωπικοτητα της και τετοια...δεν παιζει...

αλλα ειναι αυτο το ξανθο ρε παιδι μου..αλλο πραγμα..:hehe:

Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 23:03]

Τι θέλεις να πεις?

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:07]

βασικα αλλα ερωτευομαι εγω...

εεεεε...... ναι.... ολοι καταλάβαμε.....νομίζω φανηκε απο την την φώτο που ανέβασες και που στον Gomar του θύμιζε την κοπελια απο το σχολικό του... :hehe:

μην μου πειτε το μυαλο της η προσωπικοτητα της και τετοια...δεν παιζει...

Αυτο θα στο στο πουν μονο όσοι έχουν κοπελιές που ειναι μέλη στο lab.... :hehe:

Ειναι το χρώμα τέτοιο, ειδικά το τσοντοξανθό... και τυφλος να σαι το προσέχεις...

Παντως μην αδικεις τα μελαχρινα... επειδή υστερουν στην 1η εντυπωση...εχουν εξοπλιστει με άλλα χαρίσματα που δεν γινονται αντιληπτα δια γυμνου οφθαλμου...απλα τα βγάζουν σε πιο prive καταστάσεις....

SLN θα σκίσεις κανα καλσόν! πριν απο λίγο γύρισα απο το butterfly dance festival...καλά ήταν, 2 ημερούλες - αν και τώρα που επέστρεψα στα "επίγεια" έμαθα για τις φωτιές και για τους νεκρούς...

Συνήθεια, είναι αυτό που καταργεί τις σκέψεις μας
....... από Dem Τι θέλεις να πεις ?

Το εκλαΐκευσα στην πρόταση που διατύπωσα. Το πνεύμα μέσω των σκέψεων συναινεί στην αρετή ή την αμαρτία, την καλή τύχη ή την ατυχία, την υγεία ή την αρρώστεια, τη χαρά ή τα βάσανα ή τα αρνείται. Και συναινεί για συγκεκριμένους λόγους (τους οποίους δεν θέλω να αναπτύξω τώρα). Στην περίπτωση που αποσύρει τη συναίνεση (επομένως ηθελημένα εκφυλίζεται σε κάτι άλλο, που και πάλι δεν θέλω να σχολιάσω άλλο τώρα ) είναι η πράξη της συνήθειας που συνεχίζει για κάποιο διάστημα, εξακολουθεί να κινείται, όσο η απουσία του πνεύματος της επιτρέπει, επιβραδύνεται και τελικά ακινητοποιείται όταν το πνεύμα αποφασίσει να επανέλθει ή συνεχίζει εξακολουθώντας τη δράση της, όσο το πνεύμα απουσιάζει ηθελημένα. :nothing:

Αρχική απάντηση από gbak

Tο ξανθό στο μαλλί, ή στο "καταϊφάκι"; :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 01:58]

Tο ξανθό στο μαλλί, ή στο "καταϊφάκι"; :hehe:

για να πετυχουμε ενα τελειο καταιφακι θα χρειαστουμε:

α)λιγο σιροπι

β)καλο χτενισμα

γ)ισομεγεθη και φρεσκοκαβουρδισμενα καρυδια

:hehe:

Αρχική απάντηση από Chessman [Χθες, στις 23:03]

.... από Dem

Tι θέλεις να πεις

Αρχική απάντηση από Chessman [Σήμερα, στις 00:32]

Το εκλαΐκευσα στην πρόταση που διατύπωσα. Το πνεύμα μέσω των σκέψεων συναινεί στην αρετή ή την αμαρτία, την καλή τύχη ή την ατυχία, την υγεία ή την αρρώστεια, τη χαρά ή τα βάσανα ή τα αρνείται. Και συναινεί για συγκεκριμένους λόγους (τους οποίους δεν θέλω να αναπτύξω τώρα). Στην περίπτωση που αποσύρει τη συναίνεση (επομένως ηθελημένα εκφυλίζεται σε κάτι άλλο, που και πάλι δεν θέλω να σχολιάσω άλλο τώρα ) είναι η πράξη της συνήθειας που συνεχίζει για κάποιο διάστημα, εξακολουθεί να κινείται, όσο η απουσία του πνεύματος της επιτρέπει, επιβραδύνεται και τελικά ακινητοποιείται όταν το πνεύμα αποφασίσει να επανέλθει ή συνεχίζει εξακολουθώντας τη δράση της, όσο το πνεύμα απουσιάζει ηθελημένα. :nothing:

Συνήθως όταν γράφουμε κατι που δεν είναι δικό μας παραθέτουμε links ή βιβλιογραφία.

Εκτώς αν μιλάμε για κάτι δεδομενο, αποδεκτό απο όλους, και όπως καταλαβαινεις αυτα που λεει ο γιογκι περι Swabhava και dharma δεν ειναι.

Παρ όλα αυτα εμενα δεν με απασχολει αυτό. Ας πουμε πως τα ασπάζεσαι και τα θεωρεις δεδομενα. (Ο καθενας μπορει να πιστευει σε οτι θελει)

Έτσι απο περιέργεια όμως, καταλαβαίνεις τι εννοεις με αυτό ? Με δικά σου λόγια μπορεις να μου το εξηγησεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.