def Αύγουστος 19, 2007 #28581 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gbak παω για υπνο αντε καλημερα σε ολους.... παλι με πιπινια ησουνα?καλα ρε μετα πας για ελενχω στα Α320,και δινεις το οκ για να πεταξουνε,για προσγηωσου λιγο
Maximus Αύγουστος 19, 2007 #28582 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu Ποτε δεν ξερεις Πιστευω εχεις ακουσει την φημη οτι ενας εχει ενα τεθωρακισμενο αρμα μαχης ξεχασμενο απο τον Β.Π.Π αν θυμαμαι καλα χωμενο σε μια τρυπα σε ενα βουνο Βρε και για τορπίλες και νάρκες βυθού έχω ακούσει, το θέμα είναι ότι ο άλλος έχει Stinger στην Αμέρικα
.38-.45 Αύγουστος 19, 2007 #28584 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 08:15] Γινεται να ποσταρω σε αλλα sections εκτος απο αυτο και να παραμενει το post count μου στο 1337 ? προς το παρρον οχι. ετοιμαζεται ομως η συνδρομητικη εκδοση του TheLab.gr, η οποια ευελπιστουμε να ανεβει πριν το τελος του φθινοπωρου. το πληρες πακετο των υπηρεσιων θα ανακοινωθει εν καιρω.
Hohenstaufen Αύγουστος 19, 2007 #28585 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu [Σήμερα, στις 11:27] Ποτε δεν ξερεις Πιστευω εχεις ακουσει την φημη οτι ενας εχει ενα τεθωρακισμενο αρμα μαχης ξεχασμενο απο τον Β.Π.Π αν θυμαμαι καλα χωμενο σε μια τρυπα σε ενα βουνο Ναί πάιζει σοβαρά αυτο....Είμαι από την Κρήτη και πρίν από καιρό είχε γίνει αρκετός ντόρος....Λένε ότι το είχε βρεί ενας και ήταν σε καλή κατάσταση... Μάλλον κανά Pzkfw I ή II δεν νομίζω μεγαλύτερο γιατι αφένος δεν χρειάζοταν για την φύλαξη της Κρήτης, ασε που δεν θα είχαν που να πάνε με τους ποπόδρομους που είχαμε(και έχουμε)
perp Αύγουστος 19, 2007 #28586 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 15:49] προς το παρρον οχι. ετοιμαζεται ομως η συνδρομητικη εκδοση του TheLab.gr, η οποια ευελπιστουμε να ανεβει πριν το τελος του φθινοπωρου. το πληρες πακετο των υπηρεσιων θα ανακοινωθει εν καιρω. Ειναι είδηση αυτό ή κανω λάθος? Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 17:27] Ναί πάιζει σοβαρά αυτο....Είμαι από την Κρήτη και πρίν από καιρό είχε γίνει αρκετός ντόρος....Λένε ότι το είχε βρεί ενας και ήταν σε καλή κατάσταση... Μάλλον κανά Pzkfw I ή II δεν νομίζω μεγαλύτερο γιατι αφένος δεν χρειάζοταν για την φύλαξη της Κρήτης, ασε που δεν θα είχαν που να πάνε με τους ποπόδρομους που είχαμε(και έχουμε) Μηπως ξέμεινε κανένα απο αυτά που πηγαν στην Κύπρο μετά τα Ιμια?... Γιατι η μονάδα τεθωρακισμένων στην Κυπρο μετακομίσε εν μια νυκτί απο Κρήτη στην Κυπρο...
Hohenstaufen Αύγουστος 19, 2007 #28587 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 17:32] Ειναι είδηση αυτό ή κανω λάθος? Μηπως ξέμεινε κανένα απο αυτά που πηγαν στην Κύπρο μετά τα Ιμια... Γιατι η μονάδα τεθωρακισμένων στην Κυπρο μετακομίσε εν μια νυκτί απο Κρήτη στην Κυπρο... Δεν ξέρω....τι να σου πω....εγώ είχα ακούσει και λέγανε οτι ήταν γερμανικά απο τον ΒήταΠιΠι.....
perp Αύγουστος 19, 2007 #28588 Αύγουστος 19, 2007 Καλα και αυτα που ειχαμε κατω απο το 2ο Παγκόσμιο ήταν... η μονάδα ξέρω οτι ήταν στο Ηράκλειο, τωρα σε ποιο στρατόπεδο και που ακριβώς στο Ηράκλειο δεν ξέρω.. παντως επειδή εζησα το πως γίνονται οι μεταφορες απο Ελλάδα σε Κυπρο και τουμπαλιν, δεν το αποκλειω να έμεινε κανένα εκει... Υποτίθεται οτι εστειλαν οσα ηταν σε καλή κατάσταση, ασχέτως βεβαια αν διναμε μαχη στην συντήρηση, στο τεχνικό τμημα για να συνεχίζουν να δουλεύουν...Οποτε αν άφησαν κάποια πίσω (και καλα να πάνε για scrap) δεν μου κανει εντύπωση να εχει καβατζωθεί απο κανέναν... εδω με την μετακόμιση που εζησα στην Κυπρο (για λογους που δεν μπορω να πω εδω) λιγο πριν απολυθώ... στο ερειπωμένο στρατόπεδο για 12-14 ώρες, εμεινε σοβαρός εξοπλισμός χύμα... Αν ηθελες καβατζωνες άνετα....
Hohenstaufen Αύγουστος 19, 2007 #28589 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 17:45] Καλα και αυτα που ειχαμε κατω απο το 2ο Παγκόσμιο ήταν... η μονάδα ξέρω οτι ήταν στο Ηράκλειο, τωρα σε ποιο στρατόπεδο και που ακριβώς στο Ηράκλειο δεν ξέρω.. παντως επειδή εζησα το πως γίνονται οι μεταφορες απο Ελλάδα σε Κυπρο και τουμπαλιν, δεν το αποκλειω να έμεινε κανένα εκει... Υποτίθεται οτι εστειλαν οσα ηταν σε καλή κατάσταση, ασχέτως βεβαια αν διναμε μαχη στην συντήρηση, στο τεχνικό τμημα για να συνεχίζουν να δουλεύουν... Οποτε αν άφησαν κάποια πίσω (και καλα να πάνε για scrap) δεν μου κανει εντύπωση να εχει καβατζωθεί απο κανέναν... εδω με την μετακόμιση που εζησα στην Κυπρο (για λογους που δεν μπορω να πω εδω) λιγο πριν απολυθώ... στο ερειπωμένο στρατόπεδο για 12-14 ώρες, εμεινε σοβαρός εξοπλισμός χύμα... Αν ηθελες καβατζωνες άνετα.... Ετσι
perp Αύγουστος 19, 2007 #28590 Αύγουστος 19, 2007 Ναι εξάλλου αν κρίνω απο κάτι φιλαράκια Κρητικους που καναμε μαζί θητεία κάτω...σίγουρα δεν το είχαν και σε τίποτα κατι τέτοιο αν το έπαιρναν απόφαση...
Hohenstaufen Αύγουστος 19, 2007 #28591 Αύγουστος 19, 2007 Όλοι όσους ξέρω στην Κρήτη έχουν όπλα κι όσο και να μας ψήνεις εμάς τους κρητικους δύσκολα θα μας τραβήξεις από τα όπλα....και εντάξει, πάει στην ευχή τα κυνηγετικά......μιλάμε για πολεμικά όπλα.....μέχρι και Μ16 έχουν δει τα ματάκια μου......έλεος δηλαδή......
Maximus Αύγουστος 19, 2007 #28592 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka stinger παιζουν και στο ελλαντα Σε σπίτια?
gbak Αύγουστος 19, 2007 #28593 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από def παλι με πιπινια ησουνα?καλα ρε μετα πας για ελενχω στα Α320,και δινεις το οκ για να πεταξουνε,για προσγηωσου λιγο 15 ωρες εκλεισα σε hangar απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 1200 το πρωι..χωμενος μεσα σε εναν CFM56-5..στους 50 βαθμους κελσιου...ειχαμε προβλημα σε μηχανη...αφου απο την κουραση αρχισα και εβλεπα πιπινια...αστα αστα...Λευτερη τουλαχιστον βγαζω φραγκα...δεν γαμιε..
perp Αύγουστος 19, 2007 #28594 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 18:41] Όλοι όσους ξέρω στην Κρήτη έχουν όπλα κι όσο και να μας ψήνεις εμάς τους κρητικους δύσκολα θα μας τραβήξεις από τα όπλα....και εντάξει, πάει στην ευχή τα κυνηγετικά......μιλάμε για πολεμικά όπλα.....μέχρι και Μ16 έχουν δει τα ματάκια μου......έλεος δηλαδή...... Καλα ναι οι Κρητικοί τό χουν αλλιώς αυτό το θέμα με τα όπλα... Και περυσι που ημουνα κατω με την δουλεια και ετυχε να βολταρουμε σε κάτι χωρια..ειδαμε περιέργα πράγματα... και δυστυχως και τα αρκετα νεα παιδιά εχουν την νοοτροπία του παρελθόντος... αλλο η τιμή και η περηφάνεια και άλλο οι σκοτωμοι απο μία ατυχία σε ένα γλέντι ή πανηγύρι...
perp Αύγουστος 19, 2007 #28596 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 21:43] Θεός :worship: Μια χαρα τα χωσε ο Αντώνης... και τώρα σκέφτομαι..... ότι ένα 1 χρονο μετά... απλα δεν άλλαξε τίποτα... βλεπε Παρνηθα, Πεντέλη, Πελοπόννησο κτλ κτλ...
GoMaR Αύγουστος 19, 2007 #28597 Αύγουστος 19, 2007 Απιστευτος ο Αντωνης.... Πωπω...."γιατι δε πατε να βοηθησετε και εσεις στη φωτια?" btw perp : Μια ζωη θα αλλαζεις avatar?
ea6gka Αύγουστος 19, 2007 #28598 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από gznp Σε σπίτια? ναι. Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ξερω καποιον να εχει , αλλα ξερω οτι ειναι αρκετα ευκολο να βρεις οτι οπλο θες στα μαυρα. αρκει να εχεις τα $$$
perp Αύγουστος 19, 2007 #28599 Αύγουστος 19, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 23:08] btw perp : Μια ζωη θα αλλαζεις avatar? :D Εχει αρχίσει και γίνεται αντιληπτό ε??? Ποσες προσπάθειες έχω ακόμα?
2cpu Αύγουστος 19, 2007 #28600 Αύγουστος 19, 2007 Aυριο δουλεια....δεν εχω να πω τιποτα αλλο.Καληνυχτα .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.