Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από o polonos

Εσπασαν ενα παραθυρο, μπηκαν μεσα στο απιτι και το πηραν .....

Δεν βαριεσαι .....

Εμεις να ειμαστε καλα :D

Καλημερες :happy2:

οχι ρε φιλε...τι ειπες τωρα!....ψιλοαναρχια κανανε..ερε καραμπινα που τους χρειαζετε....ευτυχως που το στακερ μου ειναι σαν μπαουλο δεν σηκωνεται με τιποτα...:hehe:

για το λαπτοπ δεν με νοιαζει...σ ε ρ ν ε τ α ι..:hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Κι εμείς τι είμαστε? Μούλοι? Με ποιόν θα μιλήσουμε? Εγώ έφαγα πακέτο και έχασα 2000 γραμμές κώδικα που έπρεπε να παραδώσω την Τετάρτη και τον ξαναγράφω από την αρχή... Σε ποιόν θα πω το παράπονό μου? Ε?

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:36]

Κι εμείς τι είμαστε? Μούλοι? Με ποιόν θα μιλήσουμε? Εγώ έφαγα πακέτο και έχασα 2000 γραμμές κώδικα που έπρεπε να παραδώσω την Τετάρτη και τον ξαναγράφω από την αρχή... Σε ποιόν θα πω το παράπονό μου? Ε?

Για κώδικα, στον Ζαχαρία! :hehe:

Πω ρε ποιος πάει τώρα αεροδρόμιο..... πριν λίγο ξύπνησα και βαριέμαι αφάνταστα... τι να σου κάνω που θέλω να τραβήξω μια αναφορά για τα χτεσινα σκηνικά με τον Ολυμπιακή... (οχι πως θα γίνει και τίποτα αλλα λέμε τώρα...:D)

Τουλάχιστον το ξενύχτι αξιζε τον κόπο... ο quad ήρθε στα ισα του...μάλλον ο 3ος πυρήνας υπολειτουργούσε 10 μερες τώρα αλλα ένα 3ωρο ξεπιασμα με orthos σε default τον έστρωσε...και τώρα όλα ΟΚ.... :happy2:

Οκτωβριο παμε με emirates Dubai , για πειτε μαστορια του αεροδρομιου τι αεροπλανους εχουνε αυτοι για ντουμπαι?

Αρχική απάντηση από ea6gka

Οκτωβριο παμε με emirates Dubai , για πειτε μαστορια του αεροδρομιου τι αεροπλανους εχουνε αυτοι για ντουμπαι?

Με emirates? Dubai? Τουμπανα απ' οσο ξερω, αλλα ας απαντησουν οι γνωστες.

Vista. Ασταδιαλα για λειτουργικο, ου 666, στον αγυριστο, ΧΡ να βρω την ησυχια μου.

εχω και φιλαρακι πιλοτ...πες μου ποτε θα πας να σε φτιαξω..με airbus 330 θα πας κατα πασα πιθανοτητα...μια χαρα ειναι τα αεροσκαφη της emirates τζιτζι..

Δεν ξερω για αεροπλανα, αλλα αν δεν εχετε γνωστο εκει, εχω φιλαρακο που δουλευει στα γραφεια μας εκει και μπορει να σας δειξει/πει καποια πραγματα ;)

Επιτέλους! Σήμερα το βράδυ αρχίζουν οι διακοπές... Το κακό είναι οτι Δευτέρα πρωι πρωι τελειώνουν :(

Με λίγο ζόρι ισως καταφέρω και στριμώξω τα πρώτα 3 μπανάκια :hehe:

δεν μπιανω σε airbus , δε παμε με cessna καλυτερα? :hehe:

ea6gka περιμενε αυτο ρε οπου ναναι σκαει..

2001274465302566617_rs.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:30]

Η με Α330 ή με Β777.... αν και έχει σκάσει μύτη στον ΑΙΑ και με Α340.... πάντως τελευταία ολο με 777 έρχεται και φεύγει... :inlove:

Τους καταπέλτες τους καταργήσανε?

Φτου σου.... Παρόλη την ανώμαλη προσγείωση, είχε ωραία θέα στη διαδρομή...

Εκλεισα ηδη τα προγραμματα του γραφειου κ το μονο ανοιχτο ειναι ο βρωμοεξπλορερ (V.5 κιολας...)

Παιδακια καλες διακοπες σε οσους θα πανε, καλο σαββ/κο, και γενικα καλα να περνατε !!!

Σας φιλω στα μουτρα !!!

Byeeeeeee

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.