Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αααααααα Τι λες ραααα !!!!

Να σου καει το dvrw ρε !!

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τι να πω ρε συ Λευτέρη... βασικά οχι πως θα γίνει τίποτα...αλλά θα κάνω μια αναφορά αύριο... τουλάχιστον για να προλάβουμε τίποτα στο μέλλον... αν και στην ελλάδα τα Health and Safety at work.... δεν τα πολυξέρουμε....

Πάντως ειλικρινά ήταν από τις στιγμές που φλέρταρεις άνετα με τον τύπο με τα μαύρα... ;)

Και τώρα που γύρισα σπίτι είμαι ακόμα κάπως δεν έχω συνέλθει, βασικά το σκέφτομαι συνέχεια ρε γμτ....

Αρχική απάντηση από perp

Περιττό να σας πω ότι μετά κάπνισα 5 τσιγάρα απανωτά και είχα μέινει άφωνος για 30 λεπτά μέχρι να συνέλθω...

Μέσα στο αεροπλάνο? Δε σας έχουν πει ότι απαγορεύεται? :p

Καλά άσε μην την ψάχνεις.... :p Τι να κάνω ρε συ wiz!!

Βασικά αυτές τις μέρες δεν ξέρω τι γίνεται, όλο παρεξηγήσεις για το τίποτα, τσακωμοί, ατυχήματα, γκαντεμιές, στην δουλειά προβλήματα, με το PC προβλήματα, ακούω άσχημα νέα συνέχεια.... άντε να φύγει ο κ@@@Aυγουστος να ηρεμήσουμε....

Και δεν φτάνει αυτό, εχω στεναχωρήθει αφάνταστα με μία παρεξήγηση από το πουθενά με ένα επιστήθιο φίλο μου και όχι τίποτα άλλο.... απλά δεν ξέρω και τι άλλο να κάνω για να λυθεί...

Και το γέλιο είναι ότι ούτε τα κλοκια πάνε καλά και έχω φρικάρει... btw σε λίγη ώρα θα ποστάρω κάτι σχετικό... αν μπορείς να βοηθήσεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... ;)

Και έχασα και το σινεμαδάκι που ήθελα να παω... μονος μου βέβαια... ;)

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 23:35]

Καλά άσε μην την ψάχνεις.... :p Τι να κάνω ρε συ wiz!!

Βασικά αυτές τις μέρες δεν ξέρω τι γίνεται, όλο παρεξηγήσεις για το τίποτα, τσακωμοί, ατυχήματα, γκαντεμιές, στην δουλειά προβλήματα, με το PC προβλήματα, ακούω άσχημα νέα συνέχεια.... άντε να φύγει ο κ@@@Aυγουστος να ηρεμήσουμε....

Εμενα χθες μου κλεψανε το λαπτοπ μου .... :(

Αστα να πανε ....

Ω ρε μάγκα.... βλέπεις λοιπόν...αφού μου φαίνεται δεν θα ξαναβγώ από το σπίτι αν δεν μπει ο Σεπτέμβριος...

BTW Αν το λαπτοπ σου είναι TOSHIBA..... Μην το αποκλείεις να έρθει πάλι στα χέρια σου... Απλά να δηλώσεις την κλοπη στο site με το Serial Number και βέβαια στην Αστυνομία... εμένα μετά απο 6 μήνες μου ήρθε μέσω της Ασφάλειας και του εισαγγελέα με κατάσχεση στα χέρια μου....

Κι εγώ εχθές έχασα 2000 γραμμές κώδικα... Ctrl+S, παγώνει το ποντίκι για 2'' και μετά η γνωστή BSoD με πρόβλημα στο usbstor.sys, που ανάθεμα αν χρησιμοποιούσα τίποτα usb εκείνη τη στιγμή :wall:

Αποτέλεσμα? Μετά το boot, το ένα αρχείο, αυτό με τις 2000 γραμμές, ήρθε μηδενικό... Έπρεπε να το παραδώσω εχθές, και αύριο φεύγω με άδεια! :slap:

καλα ρε σεις πως τα καταφερνετε ετσι με τα λαπτοπ εγω εχω αλλαξει 3 λαπτοπ εγω γυρισει σχεδον την μιση ευρωπη...και δεν μου χει κατσει αυτο ποτε...

φτου φτου χτυπα ξυλο βεβαια....

Αρχική απάντηση από gbak

καλα ρε σεις πως τα καταφερνετε ετσι με τα λαπτοπ

’σε, μην του ξύνεις πληγές τώρα, γιατί προβλέπω να ξεκινάει flamming...

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:54]

φτου φτου χτυπα ξυλο βεβαια....

Δεν λες τίποτα μαν.... πάντως και εμένα το τελευταίο μια χαρά, σκυλί μαύρο.... τα έβγαλε με το παραπάνω τα λεφτά του....

Και βέβαια δεν φεύγω από Τοshiba.... ειδικά μετά το σκηνικό που προανέφερα με το προηγούμενο TOSHIBA...

Και να το τελειώσω...

Αν δεν με ειδοποιούσε ο νομικός σύμβουλος της IDEAL οτι το κλεμμένο laptop μου βρίσκεται στο service τους...(αν δεν είχαν κάνει δηλαδή σωστά την δουλειά τους να το τσεκάρουν στην βάση δεδομένων με τα κλεμμένα) πολύ απλά ακόμα θα έκλαιγα τα 2900 ευρώ που είχα σκάσει.... ;)

Ρε παιδιά το site του e-shop είναι κάτω ή πάλι μουλάρωσε το 2play μου?

www.e-shop.gr

Προσπαθώ να τσεκάρω το status μίας παραγγελίας... και εδώ και 1 ώρα τίποτα...

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 19:07]

χαχαχα καλο το επομενο mod για το αμαξι μου [/quote

bmw Z1 (ναι,ενας γρηγορος προγονος της Ζ3)

υπαρχει καποιος τροπος να επιταχυνουμε λιγο την μερα????

Θα θελα πχ τωρα να μην ειναι 8.50 αλλα 16.50!!

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 23:54]

καλα ρε σεις πως τα καταφερνετε ετσι με τα λαπτοπ εγω εχω αλλαξει 3 λαπτοπ εγω γυρισει σχεδον την μιση ευρωπη...και δεν μου χει κατσει αυτο ποτε...

Εσπασαν ενα παραθυρο, μπηκαν μεσα στο απιτι και το πηραν .....

Δεν βαριεσαι .....

Εμεις να ειμαστε καλα :D

Καλημερες :happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.