Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos σημερα 16:06

(τι στο διάολο, φοβούνται να ανοίξουν νέο θέμα; )

Αρχική απάντηση από astrolabos Σήμερα, στις 21:12

(θα σας χτυπήσω που δεν ανοίγετε νέα θέματα ε)

Αρχική απάντηση από astrolabos Σήμερα, στις 22:16

---Επίσης---

:p

Περιμενεις να δεις ποιος 8α φιλοτιμηθει να ανοιξει thread??:D

Γιατί ενώ ήξερε ότι το όριο για τις αγγελίες πώλησης είναι 300 δημοσιεύσεις, αυτός σκέφτηκε πονηρά και πήγε και έβαλε την δικιά του στις αγγελίες ζήτησης. 2 μέρες είναι εξάλλου, θα περάσουν.

Nα τον ξεμπαναρεις γιατι εγω το ποσταρα για πλάκα , και οχι για να εχω τυψεις οτι τον ελουσες επειδη το ποσταρα στο of τοπικ για να γελασουμε., :X

εξαντληθηκαν τα ορια σε αυτο το ΒΑΝ . μπορει και να τα περασες αστρο , 3 χρονια ειναι γραμμενος το παιδι και δεν εχει δωσει ποτε δικαιωμα

in the end , its your decision

Πόσο απιστευτα πολυ γουσταρω το καλοκαιρι και την θάλλασα ρε γ@μ@το..Με την 1η πρώτη ευκαιρία θα ξαναφύγω..

Εννοειται κάποιες σκεψεις για μικροαναβαθμισεις κτλ. καραματαιώθηκαν απο μένα μετά το 1ο κιόλας 3ημερο (που υποτίθεται ότι θα ήταν χαλαρό και φτηνό), βγήκα τελείως εκτός προυπολογισμού. :hehe:

lol @ plaisio.

έκανα μια παραγγελία ~500 ευρά σήμερα (πρώτος πρώτος, είχα ξυπνήσει 5:30 το πρωί, κατά τις 8:00 βάλαν τις εκπτώσεις στο site και 8:15 είχα κάνει 3 παραγγελίες), και με πήραν τηλέφωνο στις 18:00 να μου πουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πλην των προϊόντων που δεν είναι σε προσφορά.

Οπότε ακύρωσα όλη την παραγγελία.

Πάντως από το αλισιβερίσι δεν νομίζω ότι έχασα, μάλλον 500 ευρώ πλουσιότερος είμαι ;)

Εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα η Tellas! Εδώ και 10 ημέρες δε βλέπω το Λάμπη! :rant:

Τους έστειλα email σήμερα και θα το δούνε λέει.... ΖΩΑ!

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 01:24]

Πόσο απιστευτα πολυ γουσταρω το καλοκαιρι και την θάλλασα ρε γ@μ@το..Με την 1η πρώτη ευκαιρία θα ξαναφύγω..

Προτιμαω το χειμωνα στα βουνα και να κανω slalom με το snowboard παρα να ειμαι στη θαλασσα...

Απο την αλλη γουσταρω την θαλασσα , οταν υπαρχουν τα extreme sports..Δαχτυλιδια κλπ.

Να δω και στην αδεια τι θα κανω που το wind surf εχει χαλασει.......

Αρχική απάντηση από GoMaR

Να δω και στην αδεια τι θα κανω που το wind surf εχει χαλασει.......

Γιατί δεν το κάνεις RMA? :hehe:

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Ο 6600 με αέρα στα πόσα περίπου να πηγαίνει??απο τα 3200 και πάνω θα τα βρίσκει σκούρα??

Αν πετύχεις καλό κομμάτι, που θα ανεβαίνει εκεί με λίγο ρεύμα, θα πάει. Ψάξε για specs ποιές σειρές/εβδομάδες πάνε καλά, που το πιθανότερο είναι να πηγαίνει και αυτός που θα πάρεις.

Δεν είναι θέμα αέρα. Είναι θέμα συνδυασμού τάσης/θερμοκρασίας. Πιστεύω πως όσο είσαι κάτω από 1.4 και με Orthos@priority 6-7 δεν πας πάνω από 65C δεν έχεις κανένα πρόβλημα :)

65 με τι ψύκτρα? Αν default ok, αν όχι...είναι πολύ.

Πληροφοριακά, τον δικό μου το είχα με 1.675 από BIOS (κααάπου 1.6 πραγματικό), στα 3.6, με Scythe Infinity. Στο Orthos σε priority 7 δεν έπιανε πάνω από 65.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.