LevelOne Ιούλιος 13, 2007 #27321 Ιούλιος 13, 2007 Α στο καλο, τι μου κάνατε πρωινιάτικα 6 η ώρα... Ανατρίχιασα λεμε, gravity can't stop us! Παω να την παίξω να κατέβει (την τρίχα)...Ασχετο: Καλα οι μόγγολοι στο youtube κάνουν όργια λέμε. Κοβουν - ράβουν δικές μας αερομαχίες, κόβουν και τις φωνές και κάνουν talk-over τουρκικο και τις πασάρουν για δικές τους...
Snips Ιούλιος 13, 2007 #27322 Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ...αφου τσιμπησουν την συνταξη απο τα 35 τους... Ποιος Θανάσης; Πάει η πολιτική αεροπορία, πάει και η σύνταξη...Δεν συμφέρει πια να φύγεις νωρίς. Και να πας που; Να κάνεις τι; Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο μετά, επειδή απλά δεν είχες το χρόνο να ασχοληθείς. Οπότε επειδή μετά εκτός αεροπορίας είναι "άχρηστοι", παραμένουν στην θέση τους. "Μετά-αεροπορίας" μέλλον έχουν οι περισσότερες άλλες ειδικότητες αλλά όχι οι ιπτάμενοι.
winters Ιούλιος 13, 2007 #27323 Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Tsakonas ε τοπιασες παντως το νοημα μου G αβερτα κουβερτα,χειρισμοι κινδυνοι κλπ... Δεν εννουσα αυτο.... Εκει ναι, μοιαζουν τα πραγματα....Απλα δεν μπορεις να συγκρινεις τους μισθους.. Η formula προσφερει θεαμα και στοχο εχει να διασκεδασει τον κοσμο.... Και ενας οδοκαθαριστης προσφερει 1000 φορες παραπανω απο τον Beckham αλλα ο ενας παιρνει 1000Ε το μηνα και ο αλλος 10.000.000.... Απλα ο Bekhs τα παιρνει τοσα επειδη φερνει τα 10πλασια σε αυτους που του τα δινουν.. Αν δεν τα εφερνε δεν θα τα επερνε...
def Ιούλιος 13, 2007 #27324 Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από gbak ελα ρε μαν το σταματησαν το συστημα..γιατι εγω απο το 97 που μαι στον χωρο..ολους τους πιλοτους που ξερω ηταν πολεμικη...καμια 10αρια ναναι απο σχολες... εγω ξερω καμια 100αρια ατομα με πτυχια απο αμερικη που ειναι ανεργοι,και ειναι ακομα στις 250 ωρες,σε μονοκινητηρια.Τωρα που βαλανε και οριο ηλικιας το θεμα χεσ........για αυτο πολλα παληκαρια την κοπανε εξωτερικο
tassoss Ιούλιος 13, 2007 #27325 Ιούλιος 13, 2007 ΟΤΕ Εύρoς Ζώνης Δικτύου με το Εξωτερικό: 8.5 Gbpsσπίτι στη Σουηδία 40 Gbps
jpavly Ιούλιος 13, 2007 #27326 Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka remember Sκiathos? http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=816390&lngDtrID=244ξεχαστε την. παει και αυτοοο Την Ελλάδα μου μέσα.Τους Ελληνάρες μου μέσα.
gbak Ιούλιος 13, 2007 #27327 Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από def εγω ξερω καμια 100αρια ατομα με πτυχια απο αμερικη που ειναι ανεργοι,και ειναι ακομα στις 250 ωρες,σε μονοκινητηρια.Τωρα που βαλανε και οριο ηλικιας το θεμα χεσ........για αυτο πολλα παληκαρια την κοπανε εξωτερικο κοιτα def τα πραγματα ειναι δυσκολα στην Ελλαδα...εγω ξερω πολλους χειριστες με 3.000 ωρες σε Α320 και την κοπανανε για εξω....ειναι αρκετα δυσκολο το επαγγελμα αυτο στην Ελλαδα...να μου πεις και πιο δεν ειναι...βασικα η aegean εριξε το επιπεδο τελειως... με μισθους σε c0-pilot στα 1400ευρω....παντως εφοσον τα πτυχια μας ειναι αναγνωρισμενα και πιλοτων και μηχανικων....δεν ειναι και τοσο τραγικο να την κανεις εξω...ασε που παιζουν πολυ καλες συνθηκες! και πολυ καλα λεφτα!
mariosalice Ιούλιος 13, 2007 #27328 Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 11:15] ΟΤΕ Εύρoς Ζώνης Δικτύου με το Εξωτερικό: 8.5 Gbpsσπίτι στη Σουηδία 40 Gbps Το τέλος μου άρεσε, σχετικά με το πόσο δύσκολο ήταν να στηθεί η γραμμή με οπτικές ίνες."The most difficult part of the whole project was installing Windows on Sigbritt's PC," said Jonsson.
KoMM Ιούλιος 13, 2007 #27330 Ιούλιος 13, 2007 οεο , όμορφη μέρα σήμερα,αγόρασα επιτέλους το στακερόνι 830το μόνο που μένει είναι να πάρω και μητρική/επεξεργαστή κτλ κτλ κτλμπας και αποκτήσω καλύτερο η/υ απ τη γυναίκα επιτέλους, γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο..... ffs!
winters Ιούλιος 13, 2007 #27331 Ιούλιος 13, 2007 Αρχική απάντηση από KoMM οεο , όμορφη μέρα σήμερα,αγόρασα επιτέλους το στακερόνι 830το μόνο που μένει είναι να πάρω και μητρική/επεξεργαστή κτλ κτλ κτλμπας και αποκτήσω καλύτερο η/υ απ τη γυναίκα επιτέλους, γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο..... ffs! Lol..... Mε γεια...
KoMM Ιούλιος 13, 2007 #27332 Ιούλιος 13, 2007 χεχεελπίζω να πέσουν πολυ οι τιμές μπας και πάρω κανα κιου6600 να κλοκάρω και λίγο μπας και δω κανα εφ πι ες της προκοπής...είπαμε, καλό το μέτρο σε όλα , αλλά να παίζω hl2 με όλα λοου και css με 50-60 fps ε δε λέει!!!!!!!!
GruntGR Ιούλιος 13, 2007 #27333 Ιούλιος 13, 2007 Ηρθε σημερα το rock lee clone απτο σπιτι μου με το N64, 20 παιχνιδια ( zelda ocarina of time majora's mask turok 2 donkey kong 64 perfect dark goldeneye mario 64 mario kart lylat fighters wave race destiny pokemon stadium pokemon snapshot mario party 2 mario party 3 rogue spuadron paper mario κλπ ) και 4 χειριστηρια (το 4ο σε αισχρη κατασταση τα αλλα 3 μια χαρα ) , ηρθε και το kakashi clone και αρχισαμε το λιωσιμο πρωτα με goldeneye ( rockets στην facility και μετα golden gun στην temple, πρωτος και στα 2 ) μετα παιξαμε λιγο temple και facility στο perfect dark οπου το framerate ητανε εξισου χαλια με αυτο στο goldeneye ( κριμα ) παιξαμε mario party 3 και βγηκα πρωτος 7 αστερια και most coins bonus, εδωσα και ενα 50αρικο 2-3 φορες στο boo για steal star, μουαχαχαχα :devil: Καιρο ειχα να διασκεδασω ΤΟΣΟ πολυ κριμα που το 64 το εφερε απο δω για να το φωτογραφισω με την καμερα του κολλητου μου και να το πουλησει οπως ειναι με τα χειρηστηρια και τα games για 250 ευρω στο ebay ( ή οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm )
fusion Ιούλιος 13, 2007 #27334 Ιούλιος 13, 2007 Αν ειναι δυνατον τι εργα βαζει η ΕΤ1 τετοια ωρα. ΕΛΕΟΣ Κατι μαχες με σαμουραι ολιγον gay και δεν συμαζευεται. Ολες οι τρελες φορεσαν κιμονο και ξεχυθηκαν στην Ιαπωνια. Μετα ο Μεγας Αλεξανδρος και οι αθηναιοι με τα αγορακια τους ξινιζουν... :wall: Που τις βρισκει αυτες τις ταινιες ηθελα να 'ξερα...
tassoss Ιούλιος 14, 2007 #27335 Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 01:34] Ηρθε σημερα το rock lee clone απτο σπιτι μου με το N64, 20 παιχνιδια ( zelda ocarina of time majora's mask turok 2 donkey kong 64 perfect dark goldeneye mario 64 mario kart lylat fighters wave race destiny pokemon stadium pokemon snapshot mario party 2 mario party 3 rogue spuadron paper mario κλπ ) και 4 χειριστηρια (το 4ο σε αισχρη κατασταση τα αλλα 3 μια χαρα ) , ηρθε και το kakashi clone και αρχισαμε το λιωσιμο πρωτα με goldeneye ( rockets στην facility και μετα golden gun στην temple, πρωτος και στα 2 ) μετα παιξαμε λιγο temple και facility στο perfect dark οπου το framerate ητανε εξισου χαλια με αυτο στο goldeneye ( κριμα ) παιξαμε mario party 3 και βγηκα πρωτος 7 αστερια και most coins bonus, εδωσα και ενα 50αρικο 2-3 φορες στο boo για steal star, μουαχαχαχα :devil: στη μανα σου το'πες??
winters Ιούλιος 14, 2007 #27337 Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR Ηρθε σημερα το rock lee clone απτο σπιτι μου με το N64, 20 παιχνιδια ( zelda ocarina of time majora's mask turok 2 donkey kong 64 perfect dark goldeneye mario 64 mario kart lylat fighters wave race destiny pokemon stadium pokemon snapshot mario party 2 mario party 3 rogue spuadron paper mario κλπ ) και 4 χειριστηρια (το 4ο σε αισχρη κατασταση τα αλλα 3 μια χαρα ) , ηρθε και το kakashi clone και αρχισαμε το λιωσιμο πρωτα με goldeneye ( rockets στην facility και μετα golden gun στην temple, πρωτος και στα 2 ) μετα παιξαμε λιγο temple και facility στο perfect dark οπου το framerate ητανε εξισου χαλια με αυτο στο goldeneye ( κριμα ) παιξαμε mario party 3 και βγηκα πρωτος 7 αστερια και most coins bonus, εδωσα και ενα 50αρικο 2-3 φορες στο boo για steal star, μουαχαχαχα :devil: Καιρο ειχα να διασκεδασω ΤΟΣΟ πολυ κριμα που το 64 το εφερε απο δω για να το φωτογραφισω με την καμερα του κολλητου μου και να το πουλησει οπως ειναι με τα χειρηστηρια και τα games για 250 ευρω στο ebay ( ή οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm ) Πω ρε φιλε με τι με θυμησες τωρα..... Ωραια χρονια... Aν εξαιρεσεις τα pokemon, wave race και το rogue squadron ολα τα αλλα τα παιχνιδια τα ειχα... Πολυ λιωσιμο... Ειδικα mariokart και goldeneye ατελειωτες ωρες με τον αδερφο μου και τον ξαδερφο.... Ανεβαινω στο παταρι ΤΩΡΑ... ΝINTENDO Σ'αγαπώ .... :inlove: :inlove:
tolis_01 Ιούλιος 14, 2007 #27338 Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 11:30] Πω ρε φιλε με τι με θυμησες τωρα..... Ωραια χρονια... Aν εξαιρεσεις τα pokemon, wave race και το rogue squadron ολα τα αλλα τα παιχνιδια τα ειχα... Πολυ λιωσιμο... Ειδικα mariokart και goldeneye ατελειωτες ωρες με τον αδερφο μου και τον ξαδερφο.... Ανεβαινω στο παταρι ΤΩΡΑ... ΝINTENDO Σ'αγαπώ .... :inlove: :inlove: Υπαρχει και τωρα λυση. Emulators. Ειδικα στο zsnes (emulator για superNES) εχω περασει απειρες ωρες
winters Ιούλιος 14, 2007 #27339 Ιούλιος 14, 2007 Δεν ειναι το ιδιο.... Αλλη φαση να το παιζεις στην τηλιοραση και το original χειριστηριο...
GruntGR Ιούλιος 14, 2007 #27340 Ιούλιος 14, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 08:33] στη μανα σου το'πες?? Θες τωρα να πω σε ποιανου την μανα το ειπα ? Οπως και ναχει κοιμοτανε 1μιση η ωρα το διαλυσαμε edit : ακυρο τωρα θυμηθηκα απο που πηρες αυτην την ατακα, ειναι και πρωι ακομη για μενα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.