Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Α στο καλο, τι μου κάνατε πρωινιάτικα 6 η ώρα... Ανατρίχιασα λεμε, gravity can't stop us! Παω να την παίξω να κατέβει (την τρίχα)...

Ασχετο: Καλα οι μόγγολοι στο youtube κάνουν όργια λέμε. Κοβουν - ράβουν δικές μας αερομαχίες, κόβουν και τις φωνές και κάνουν talk-over τουρκικο και τις πασάρουν για δικές τους...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

...αφου τσιμπησουν την συνταξη απο τα 35 τους...

Ποιος Θανάσης;

Πάει η πολιτική αεροπορία, πάει και η σύνταξη...Δεν συμφέρει πια να φύγεις νωρίς. Και να πας που; Να κάνεις τι; Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο μετά, επειδή απλά δεν είχες το χρόνο να ασχοληθείς. Οπότε επειδή μετά εκτός αεροπορίας είναι "άχρηστοι", παραμένουν στην θέση τους.

"Μετά-αεροπορίας" μέλλον έχουν οι περισσότερες άλλες ειδικότητες αλλά όχι οι ιπτάμενοι.

Αρχική απάντηση από Tsakonas

ε τοπιασες παντως το νοημα μου G αβερτα κουβερτα,χειρισμοι κινδυνοι κλπ...

Δεν εννουσα αυτο.... Εκει ναι, μοιαζουν τα πραγματα....

Απλα δεν μπορεις να συγκρινεις τους μισθους.. Η formula προσφερει θεαμα και στοχο εχει να διασκεδασει τον κοσμο.... Και ενας οδοκαθαριστης προσφερει 1000 φορες παραπανω απο τον Beckham αλλα ο ενας παιρνει 1000Ε το μηνα και ο αλλος 10.000.000.... Απλα ο Bekhs τα παιρνει τοσα επειδη φερνει τα 10πλασια σε αυτους που του τα δινουν.. Αν δεν τα εφερνε δεν θα τα επερνε...

Αρχική απάντηση από gbak

ελα ρε μαν το σταματησαν το συστημα..γιατι εγω απο το 97 που μαι στον χωρο..ολους τους πιλοτους που ξερω ηταν πολεμικη...καμια 10αρια ναναι απο σχολες...

εγω ξερω καμια 100αρια ατομα με πτυχια απο αμερικη που ειναι ανεργοι,και ειναι ακομα στις 250 ωρες,σε μονοκινητηρια.Τωρα που βαλανε και οριο ηλικιας το θεμα χεσ........για αυτο πολλα παληκαρια την κοπανε εξωτερικο

Αρχική απάντηση από def

εγω ξερω καμια 100αρια ατομα με πτυχια απο αμερικη που ειναι ανεργοι,και ειναι ακομα στις 250 ωρες,σε μονοκινητηρια.Τωρα που βαλανε και οριο ηλικιας το θεμα χεσ........για αυτο πολλα παληκαρια την κοπανε εξωτερικο

κοιτα def τα πραγματα ειναι δυσκολα στην Ελλαδα...εγω ξερω πολλους χειριστες με 3.000 ωρες σε Α320 και την κοπανανε για εξω....ειναι αρκετα δυσκολο το επαγγελμα αυτο στην Ελλαδα...να μου πεις και πιο δεν ειναι...βασικα η aegean εριξε το επιπεδο τελειως... με μισθους σε c0-pilot στα 1400ευρω....

παντως εφοσον τα πτυχια μας ειναι αναγνωρισμενα και πιλοτων και μηχανικων....δεν ειναι και τοσο τραγικο να την κανεις εξω...ασε που παιζουν πολυ καλες συνθηκες! και πολυ καλα λεφτα!

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 11:15]

ΟΤΕ Εύρoς Ζώνης Δικτύου με το Εξωτερικό: 8.5 Gbps

σπίτι στη Σουηδία 40 Gbps

Το τέλος μου άρεσε, σχετικά με το πόσο δύσκολο ήταν να στηθεί η γραμμή με οπτικές ίνες.

"The most difficult part of the whole project was installing Windows on Sigbritt's PC," said Jonsson.

οεο , όμορφη μέρα σήμερα,αγόρασα επιτέλους το στακερόνι 830

το μόνο που μένει είναι να πάρω και μητρική/επεξεργαστή κτλ κτλ κτλ

μπας και αποκτήσω καλύτερο η/υ απ τη γυναίκα επιτέλους, γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο..... ffs!

Αρχική απάντηση από KoMM

οεο , όμορφη μέρα σήμερα,αγόρασα επιτέλους το στακερόνι 830

το μόνο που μένει είναι να πάρω και μητρική/επεξεργαστή κτλ κτλ κτλ

μπας και αποκτήσω καλύτερο η/υ απ τη γυναίκα επιτέλους, γιατί το δούλεμα πάει σύννεφο..... ffs!

Lol..... Mε γεια...

χεχε

ελπίζω να πέσουν πολυ οι τιμές μπας και πάρω κανα κιου6600 να κλοκάρω και λίγο μπας και δω κανα εφ πι ες της προκοπής...είπαμε, καλό το μέτρο σε όλα , αλλά να παίζω hl2 με όλα λοου και css με 50-60 fps ε δε λέει!!!!!!!!

Ηρθε σημερα το rock lee clone απτο σπιτι μου με το N64, 20 παιχνιδια ( zelda ocarina of time majora's mask turok 2 donkey kong 64 perfect dark goldeneye mario 64 mario kart lylat fighters wave race destiny pokemon stadium pokemon snapshot mario party 2 mario party 3 rogue spuadron paper mario κλπ :p ) και 4 χειριστηρια (το 4ο σε αισχρη κατασταση τα αλλα 3 μια χαρα :) ) , ηρθε και το kakashi clone και αρχισαμε το λιωσιμο :D πρωτα με goldeneye ( rockets στην facility και μετα golden gun στην temple, πρωτος και στα 2 ) μετα παιξαμε λιγο temple και facility στο perfect dark οπου το framerate ητανε εξισου χαλια με αυτο στο goldeneye ( κριμα :( ) παιξαμε mario party 3 και βγηκα πρωτος 7 αστερια και most coins bonus, εδωσα και ενα 50αρικο 2-3 φορες στο boo για steal star, μουαχαχαχα :devil:

Καιρο ειχα να διασκεδασω ΤΟΣΟ πολυ :D κριμα που το 64 το εφερε απο δω για να το φωτογραφισω με την καμερα του κολλητου μου και να το πουλησει οπως ειναι με τα χειρηστηρια και τα games για 250 ευρω στο ebay :( ( ή οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm :) )

Αν ειναι δυνατον τι εργα βαζει η ΕΤ1 τετοια ωρα. ΕΛΕΟΣ:TD:

Κατι μαχες με σαμουραι ολιγον gay και δεν συμαζευεται.

Ολες οι τρελες φορεσαν κιμονο και ξεχυθηκαν στην Ιαπωνια.

Μετα ο Μεγας Αλεξανδρος και οι αθηναιοι με τα αγορακια τους ξινιζουν...:wall: :wall:

Που τις βρισκει αυτες τις ταινιες ηθελα να 'ξερα...

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 01:34]

Ηρθε σημερα το rock lee clone απτο σπιτι μου με το N64, 20 παιχνιδια ( zelda ocarina of time majora's mask turok 2 donkey kong 64 perfect dark goldeneye mario 64 mario kart lylat fighters wave race destiny pokemon stadium pokemon snapshot mario party 2 mario party 3 rogue spuadron paper mario κλπ :p ) και 4 χειριστηρια (το 4ο σε αισχρη κατασταση τα αλλα 3 μια χαρα :) ) , ηρθε και το kakashi clone και αρχισαμε το λιωσιμο :D πρωτα με goldeneye ( rockets στην facility και μετα golden gun στην temple, πρωτος και στα 2 ) μετα παιξαμε λιγο temple και facility στο perfect dark οπου το framerate ητανε εξισου χαλια με αυτο στο goldeneye ( κριμα :( ) παιξαμε mario party 3 και βγηκα πρωτος 7 αστερια και most coins bonus, εδωσα και ενα 50αρικο 2-3 φορες στο boo για steal star, μουαχαχαχα :devil:

:confused: στη μανα σου το'πες??

Αρχική απάντηση από GruntGR

Καιρο ειχα να διασκεδασω ΤΟΣΟ πολυ :D κριμα που το 64 το εφερε απο δω για να το φωτογραφισω με την καμερα του κολλητου μου και να το πουλησει οπως ειναι με τα χειρηστηρια και τα games για 250 ευρω στο ebay :( ( ή οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm :) )

Πω ρε φιλε με τι με θυμησες τωρα..... Ωραια χρονια... Aν εξαιρεσεις τα pokemon, wave race και το rogue squadron ολα τα αλλα τα παιχνιδια τα ειχα... Πολυ λιωσιμο... Ειδικα mariokart και goldeneye ατελειωτες ωρες με τον αδερφο μου και τον ξαδερφο....

Ανεβαινω στο παταρι ΤΩΡΑ...

ΝINTENDO Σ'αγαπώ ....

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 11:30]

Πω ρε φιλε με τι με θυμησες τωρα..... Ωραια χρονια... Aν εξαιρεσεις τα pokemon, wave race και το rogue squadron ολα τα αλλα τα παιχνιδια τα ειχα... Πολυ λιωσιμο... Ειδικα mariokart και goldeneye ατελειωτες ωρες με τον αδερφο μου και τον ξαδερφο....

Ανεβαινω στο παταρι ΤΩΡΑ...

ΝINTENDO Σ'αγαπώ ....

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Υπαρχει και τωρα λυση. Emulators. Ειδικα στο zsnes (emulator για superNES) εχω περασει απειρες ωρες :D

Δεν ειναι το ιδιο.... Αλλη φαση να το παιζεις στην τηλιοραση και το original χειριστηριο...

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 08:33]

:confused: στη μανα σου το'πες??

Θες τωρα να πω σε ποιανου την μανα το ειπα ? :p Οπως και ναχει κοιμοτανε 1μιση η ωρα το διαλυσαμε :p

edit : ακυρο τωρα θυμηθηκα απο που πηρες αυτην την ατακα, ειναι και πρωι ακομη για μενα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.