Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 16:24]

Κυρίως στους Μουσουλμάνους, επειδή είναι κολλημένοι και φανατικοί.

α!, οι χριστιανοι εινια μετριοπαθεις και προοδευτικοι? δεν θυμαμαι οι μουσουλμανοι να εκαναν ημισεληνοφοριες στην ευρωπη

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

α!, οι χριστιανοι εινια μετριοπαθεις και προοδευτικοι? δεν θυμαμαι οι μουσουλμανοι να εκαναν ημισεληνοφοριες στην ευρωπη

Γιώργη για τις σταυροφορίες η θρησκεία ήταν καθαρά πρόσχημα... Τη θέση ήθελαν όλοι για να έχουν πρόσβαση στη Μέση Ανατολή. Το φανατικοί κολλάει στο ότι μόνο οι μουσουλμάνοι καίγονται για τη θρησκεία τους ζωντανοί, ή κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εχει παρει κανεις το μηχανημα της Heineken με το βαρελακι ? Σκεφτομαι να το παρω.

160 Ευρω το μηχανημα και το βαρελακι στα 16...Αξιζει αν εισαι μπυράκιας!!!

Τι να το κάνεις το μηχάνημα????? Έγώ τσίπμησα ένα βαρελάκι και το έβαλα στο ψυγείο. Έχει έτοιμο στόμιο που βγάζει την μπύρα και δεν έχω και την κουμούτσα την άλλη μεσα στη μέση.

Έντάξει έκανα χώρο θυσιάζωντας ένα ραφάκι στο ψυγείο...αλλά μου έμειναν 160 για πιτόγυρα μαζί με την μπύρα.

ps. Δεν χρειάζεται ο Beertender μαζί με το βαρελάκι για όσους δεν το κατάλαβαν:p

Αρχική απάντηση από Wizard!

Γιώργη για τις σταυροφορίες η θρησκεία ήταν καθαρά πρόσχημα... Τη θέση ήθελαν όλοι για να έχουν πρόσβαση στη Μέση Ανατολή. Το φανατικοί κολλάει στο ότι μόνο οι μουσουλμάνοι καίγονται για τη θρησκεία τους ζωντανοί, ή κάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας...

για τον αλλαχ το κανουν δλδ? εγω νομιζω το κανουν γιατι εχουν χασει τα παντα , και οταν εχεις χασει τα παντα εισαι ικανος για ολα. παρηγορα ειναι οι παρθενες στο παραδεισο.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εχει παρει κανεις το μηχανημα της Heineken με το βαρελακι ? Σκεφτομαι να το παρω.

160 Ευρω το μηχανημα και το βαρελακι στα 16...Αξιζει αν εισαι μπυράκιας!!!

To εχει παρει ενας φιλος μου και δεν αξιζει.... Δεν παγωνει την μπυρα σαν τα μηχανηματα στα μαγαζια, ειναι σαν να την βαζεις σε ενα απλο ψυγειο.... Το βαρελακι ειναι 5 λιτρα και εχει 16ε πολυ ακριβο... 5 λιτρα σε μπουκαλια εχει 10ε....

Μην το παρεις τσαμπα λεφτα....

Αρχική απάντηση από ea6gka

για τον αλλαχ το κανουν δλδ? εγω νομιζω το κανουν γιατι εχουν χασει τα παντα , και οταν εχεις χασει τα παντα εισαι ικανος για ολα. παρηγορα ειναι οι παρθενες στο παραδεισο.

Έτσι λένε. Η θρησκεία τους διδάσκει ότι αν πεθάνουν για τη χώρα τους και τον Αλλάχ θα πάνε στον παράδεισο... Αυτό είναι που έλεγα πριν... Η θρησκεία τους είναι προσαρμοσμένη για τα δικά τους αφτιά. Το βαθύτερο νόημα, ο εσωτερικός μουσουλμανισμός, δε διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες :)

Στη σημερινή εποχή, μόνο οι Μουσουλμάνοι μένουν σταθεροί στα δόγματα τους.

Δεν το είπα με αρνητική έννοια το "φανατικοί".

Ίσα ίσα που εν όψει των χειρότερων κινδύνων, οι Μουσουλμάνοι είναι που κρατάνε ακόμα.

Έτσι λένε. Η θρησκεία τους διδάσκει ότι αν πεθάνουν για τη χώρα τους και τον Αλλάχ θα πάνε στον παράδεισο... Αυτό είναι που έλεγα πριν... Η θρησκεία τους είναι προσαρμοσμένη για τα δικά τους αφτιά. Το βαθύτερο νόημα, ο εσωτερικός μουσουλμανισμός, δε διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες :)

εμ ο παπας τι κανει στον ΕΣ/ΠΝ/ΠΑ ? τα οπλα ευλογει και σου λεει η υψιστη τιμη ειναι να πεθανεις για τη πατριδα .

@μαριος , το φανατικος εχει μονο αρνητικη εννοια, ή στο 99% των περιπτωσεων εχει αρνητικη εννοια

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:49]

το φανατικος εχει μονο αρνητικη εννοια, ή στο 99% των περιπτωσεων εχει αρνητικη εννοια

Μπορεί η λέξη "φανατικός" να έχει αρνητική έννοια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις τα αρνητικά χαρακτηριστικά είναι που σώζουν.

Το σημαντικότερο εμπόδιο στην παγκοσμιοποίηση και στον έλεγχο των μαζών από τις μεγάλες μονοπωλιακές εταιρίες, τις τράπεζες και τα ανδρείκελα τους είναι αυτοί οι "φανατικοί", οι πιστοί, οι δογματικοί.

Το είπα και πριν.

Όποιος θέλει να πιστεύει σε ένα δόγμα, τουλάχιστον ας πιστεύει στο πατρογονικό του δόγμα, που το ξέρει και όχι σε όποιον τυχάρπαστο ευαγγελίζεται με τον μοντέρνο θεό του τη γη της επαγγελίας.

Όταν κατακρίνουμε την προπαγάνδα για προσέλκυση πιστών από τη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι κάτι τους έφτασε σε αυτό το σημείο.

Αυτοί, προσαρμόστηκαν στο θέμα της επιστήμης που συζητάμε, αλλά δεν τους ωφέλησε.

Πώς λοιπόν να κατακρίνω την πολιτική της Ορθόδοξης εκκλησίας, που κρατάει ένα ακλόνητο δόγμα, αλλά με ανθρωπιά, αξιοπρέπεια και με ανοικτό μυαλό στην καθημερινή πρακτική?

Αρχική απάντηση από darkCount

Τι να το κάνεις το μηχάνημα????? Έγώ τσίπμησα ένα βαρελάκι και το έβαλα στο ψυγείο. Έχει έτοιμο στόμιο που βγάζει την μπύρα και δεν έχω και την κουμούτσα την άλλη μεσα στη μέση.

Έντάξει έκανα χώρο θυσιάζωντας ένα ραφάκι στο ψυγείο...αλλά μου έμειναν 160 για πιτόγυρα μαζί με την μπύρα.

ps. Δεν χρειάζεται ο Beertender μαζί με το βαρελάκι για όσους δεν το κατάλαβαν:p

Fully covered που θα ελεγε και ενα πρωην μελος του Λαμπη..:hehe:

Θενκς !

θα διαπιστώσεις ότι λένε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα.

εισαι λαθος φιλε..

Έτσι ξερά?

Όλες οι θρησκείες επικαλούνται τον ίδιο στόχο.

Την καλυτέρευση του ανθρώπου και μέσω αυτού της κοινωνίας.

Μπαίνουν βέβαια στη μέση και τα κατά τόπους συμφέροντα αρχικά, με βλέψεις παγκόσμιας κυριαρχίας, δοθείσης ευκαιρίας.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 18:13]

Πώς λοιπόν να κατακρίνω την πολιτική της Ορθόδοξης εκκλησίας, που κρατάει ένα ακλόνητο δόγμα, αλλά με ανθρωπιά, αξιοπρέπεια και με ανοικτό μυαλό στην καθημερινή πρακτική?

πλακα με κανεις?:blink:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:24]

πλακα με κανεις?:blink:

Έτσι βλέπω την Ορθόδοξη εκκλησία αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχοντας γνωρίσει και το άλλο πρόσωπο της θρησκείας.

Βέβαια είναι θέμα άποψης περισσότερο.

"Chuck Norris does not sleep...he waits."

H νέα μου καλοκαιρινή μπλουζα..θα την φτιάξω μόνος μου είναι ακριβή για να την παραγγείλω.

post-4508-1416073145,9223_thumb.jpg

1.When Chuck Norris falls in water, Chuck Norris doesn't get wet. Water gets Chuck Norris :giveup:

2.Chuck Norris can divide by zero ...ήμαρτον

3.The Bible was originally titled "Chuck Norris and Friends"

4.Chuck Norris can touch MC Hammer ....u can t touch this

έλεος..μόνο εγώ δεν τα ήξερα αυτα τοσο καιρό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.