tassoss Ιούλιος 6, 2007 #27021 Ιούλιος 6, 2007 κάηκε και το Praktiker. που θα πηγαίνουμε να βλέπουμε την τελευταία μόδα στα κατσαβίδια τώρα
magicman Ιούλιος 6, 2007 #27022 Ιούλιος 6, 2007 πριν λιγο περασα,ειχε πολλα πυροσβεστικα εχει μεγαλη φωτια γμτ και μυριζει και ασχημα με τοσα υλικα εκει μεσα.
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2007 #27023 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss κάηκε και το Praktiker. Έλα?
magicman Ιούλιος 6, 2007 #27024 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:15] Έλα? πρακτικερ θεσ/νικης καιγεται αυτην την στιγμη.
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2007 #27025 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από SLNΥ.Γ. Ο Εμινεμ μπορει να μην εχει στο ενεργητικο του ενα "Παραμυθι (FFC)" και να μην θεωρειται "σοβαρος" στυλ KRS-1, αλλα εχει απο τους πλεον εξυπνους στιχους και ατακες και στα ντουζενια του "εχωσε στο συστημα" οσο λιγοι και μαλιστα με πολυ πετυχημενο τροπο. FF.C - ΠαραμύθιΌταν ήμουνα μικρός μου χανε πει ένα παραμύθιΌτι αυτό που λέγεται φιλία υπάρχει και ζει σ αυτό τον πλανήτηΜου χαν πει και για κάτι σπουδαίο που το λέγαν ιδεολογίαΚαι να με πιστός σε ιδανικά, όπως οικογένεια, πατρίδα θρησκείαΜου χαν πει για μια γενιά εκεί γύρω στο 60 με 70Και μια επανάσταση αν χρειαζότανε η γενιά μου θα έκανε τα ίδια.Μου χαν πει και για κάτι παράξενους με καπέλο και μπλε στολήΑυτοί θα μ έσωναν αν κάποιος κλέφτης στο σπίτι μου μέσα είχε μπειΜου χαν πει για μία χούντα και για μία αριστεράΜου παν για κάποιες χαμένες πατρίδες και 400 χρόνια σκλαβιάΜου παν ότι είμαι τυχερός, γιατί τώρα έχουμε δημοκρατίαΚαι για κάτι που το λέγαν σοσιαλισμό και έμοιαζε μ ελευθερίαΜου είπαν ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει για τη δική μου τη γενιάΚαι αφού έχουμε ένα πιάτο να φάμε όλα είναι μια χαράΜου είπαν να βάλω γρήγορα μυαλό και να συμβιβαστώΓιατί κάπου εκεί είναι το νόημα της ζωής, αν το ψάχνω θα το βρωΌταν ήμουνα μικρός μου χαν πει ένα παραμύθιΜα είχε άσχημο τέλος και αυτό το ξέρω ήδηΌταν ήμουνα μικρός μου χαν διδάξει μια ιστορίαΤώρα μου την λένε αλλιώς, μα εγώ μαθαίνω στην πορεία.Τώρα όμως που μεγάλωσα το παραμύθι έχει αλλάξειΔε φοβάμαι πια τους εχθρούς μου γιατί οι φίλοι μ έχουνε χάσειΚαι κείνο το σπουδαίο που το λένε ιδεολογίαΈχει καταντήσει γραφικό και ανήκει πια στη ιστορίαΚι όσο για την επανάσταση που θα έκανε η δική μου η γενιάΤην κάνει μέσα από ακριβά αμάξια, ρούχα, μόδα και λεφτάΚαι αυτοί οι παράξενοι που λέγονται αστυνομικοίΕίναι οι περισσότεροι οι ίδιοι κλέφτες και επικίνδυνα κομπλεξικοίΤώρα όλες οι πολιτικές παρατάξεις έχουνε γίνει έναΗ εξουσία είναι γλυκιά κι ελκυστική για τον καθέναΕμείς δε βιώσαμε τον πόλεμο, ούτε τη δικτατορίαΜήπως φταίει τελικά αυτό που ακόμα δε νιώθω ελευθερία;Κι αμφισβητώ ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για μαςΈχουμε υλικά αγαθά, αλλά μας λείπουνε άλλα πολλάΜου λείπει κάτι αληθινό να μπορώ να πιστέψω άφοβα σε αυτόΝοιώθω πως ήδη έχω γεράσει πριν προλάβω να μάθω να ζωΌταν ήμουνα μικρός μου χαν πει ένα παραμύθιΜα είχε άσχημο τέλος και αυτό το ξέρω ήδηΌταν ήμουνα μικρός μου χαν διδάξει μια ιστορίαΤώρα μου την λεν αλλιώς, μα εγώ μαθαίνω στην πορείαΔώσε μου φώτιση θεέ μου, υπάρχει εθνική συσκότισηΧιλιάδες τα χτυπήματα σε κάθε μου ανόρθωσηΉ κόσμος έχει αλλάξει ή δε τον έμαθα ποτέΠουτανιά ψέμα κι απάτη θεωρούνται κυριλέΚάποτε πίστεψα σε κάτι και μια ιδεολογίαΠίστεψα στη μουσική μου σα να ήτανε θρησκείαΤώρα πια με το hiphop κάνουν στριπτίζ μεσ τα πορνείαΤόσα χρόνια μέσα στο ψέμα, τώρα νοιώθω αηδίαΈνα μάτσο εγωπαθείς κι επιεικώς κωλόπαιδαΜια παράσταση κλισέ, αρνητικά όλα τα πρότυπα’μα κάτι δε μου κάνει εγώ φεύγω μακριάΔεν ανήκω σε κανένα, δεν ανήκω πουθενάΟ κόσμος έχει μολυνθεί, δεν τον νοιάζει ποια είναι η αλήθειαΕίναι λέξη ντεμοντέ και πια του έγινε συνήθειαΗ παράδοση πεθαίνει, η Ελλάδα που να ζειΒάλανε στο φέρετρο της την ευρωπαϊκή επιγραφήΗ μασονία αλωνίζει μέσα στην ελληνική βουλήΣοσιαλισμός και χούντα τώρα γίναν ασορτίΨεύτικες δημοσκοπήσεις κι αλλοδαποί σε απογραφήΜα η κυβέρνηση θέλει ψήφους θέλει από κάπου να τους βρειΣάπια λόγια και ιδέες, η πουτανιά σαν αρετήΚαι μετά τα 15 η παρθενιά είναι ντροπήΤι πειράζει όμως αυτό; Τώρα είμαστε ευρωπαίοιΨάξε να βρεις τον αντρισμό σου σε ένα αμάξι που να λέειΒρες κι ένα καλό τσουλί για να συμπληρώσει την εικόναΓίνε λίγο κουνιστός, στην Ευρώπη είναι μόδαΑς χαρούμε χωρίς λόγο, έχουμε 21ο αιώναΑν το ήξερε ο Σωκράτης τότε θα είχε αλλάξει χώραΌταν ήμουνα μικρός μου χαν πει ένα παραμύθιΜα είχε άσχημο τέλος και αυτό το ξέρω ήδηΌταν ήμουνα μικρός μου χαν διδάξει μια ιστορίαΤώρα μου την λεν αλλιώς, μα εγώ μαθαίνω στην πορεία.
jpavly Ιούλιος 6, 2007 #27026 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Αφου σου λεω, πες μου πού πιανει planet στα... Χανια και εγω θα ακουσω Α δεν ήξερα ότι είσαι από πατρίδα πλευρά, sorry ντε Και δεν έχει και ένα site ρε γμτ ο Planet.. κριμας κριμας, χάνεις πολύ west side
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2007 #27027 Ιούλιος 6, 2007 Όσα Μου μαθες Εσύ - FF.CΜοιραστήκαμε τα πάντα όσο ζω σ αυτή τη γηΚάθε γέλιο, κάθε δάκρυ, κάθε τέλος, κάθε αρχήΉσουν δίπλα μου με θάρρος στην πιο κρίσιμη στιγμήΤότε σε έλεγα hip hop τώρα σε λέω μουσικήΉσουν συντροφιά τα βράδια όταν οι φίλοι είχαν χαθείΝα με γεμίζεις με δύναμη όταν είχα κουραστείΜου λεγες να κρατήσω έστω την ψυχή μου καθαρήΤότε άλλαξα το όνομα σου και σε φώναξα ζωήΜε νανούριζες όταν οι σκέψεις δεν με άφηναν να κοιμηθώΜ έμαθες να παίρνω ρίσκο για ότι στ αλήθεια αγαπώΜε βοήθησες να φτιάξω έναν κόσμο που να αντέχωΝα εκφράσω με ειλικρίνεια όσα μέσα στην ψυχή μου έχωΦώναξες μαζί μ εμένα όταν ήμουν θυμωμένοςΜου δειξες τον δρόμο όταν ένιωθα χαμένοςΔεν με πρόδωσες ποτέ, ήσουν πάντα στο πλευρό μουΈδιωξες τον εφιάλτη απ το πιο όμορφο όνειρο μουΜου δειξες πώς να κρατήσω το παιδί που ήμουν ζωντανόΣτον κόσμο αυτόν τον κυνικό να ζω με ρομαντισμόΜεγαλώσαμε μαζί με ευθύνη αλλά και μ αφέλειαΜα μόνο που σ είχα συντροφιά μου ένιωθα και νιώθω τέλειαΌσα μου μαθες εσύ μένουνε για πάντα χαραγμέναΣε βινυλίου χαρακιές, σε ζωγραφιές πάνω σε τρέναΚαι όσα μου μαθες εσύ τώρα που φτάνω τα τριάνταΤα φύλαξα όλα εδώ σ ένα ρυθμό και μια μπαλάνταΜ έμαθες να είμαι πιστός σ όλα αυτά που εγώ πρεσβεύωΝα υποστηρίζω με πάθος όσα πραγματικά πιστεύωΝιώθω περήφανος για όσα μαζί έχουμε καταφέρειΚαι τώρα που γράφω αυτούς τους στίχους πάλι μου κρατάς το χέριΚι όρθιο θα με κρατήσεις όταν η ζωή ανάποδα τα φέρειΌπως κάνεις τόσα χρόνια κάθε χειμώνα και καλοκαίριΧωρίς εσένα δεν νομίζω να την είχα βγάλει καθαρήΊσως να τα χα παρατήσει, μπορεί και να χα βολευτείΣε μια δουλειά, εννιά με πέντε, σε κάποιου ρουφιάνου τη στολήΓιατρός, μπορεί και δικηγόρος, μπορεί και να χα παντρευτεί’λλα όσα εσύ μου χεις χαρίσει με τίποτα πια δεν τ αλλάζωΓιατί νιώθω ακόμα ζωντανός κι ας μένω πολλές φορές στον άσσοΈτσι απλά σ ευχαριστώ που ωρίμασες μ εμέναΚι αυτά που νιώσαμε μαζί δεν είναι κατανοητά για τον καθέναΚι από το γάμο το δικό μας γεννήθηκαν νότες και στίχοιΓια να μου θυμίζουνε πάντα ότι σημαντικό ως τώρα έχω ζήσειΚι όταν το εφηβικό μου όνειρο κάποτε την πόρτα θα χτυπήσειΞέρω καλά πως πάντα θα ναι κάποιος εκεί για να του ανοίξειΌσα μου 'μαθες εσύ... ] 2xΑν κάποιος θέλει κάποιο απ τα 2 να το ακούσει.Τα έχω ανεβάσει στο rapidshareΠαραμύθιhttp://rapidshare.com/files/41337037/02___922___959___956___956___940___964___953__2_192Kbps_.mp3.htmlΌσα μου μαθες εσύhttp://rapidshare.com/files/41337691/06___922___959___956___956___940___964___953__6_192Kbps_.mp3.html
jpavly Ιούλιος 6, 2007 #27028 Ιούλιος 6, 2007 Για The Game: Από 22 του μηνός αν άκουσα καλά, 3 εμφανίσεις στο κλαμπ "Baba e" ή κάπως έτσι. 1 κάθε Τετάρτη νομίζω. Επίσης, μαζί με τον Nivo ’μα ακούσω κι άλλα σας ελέω
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2007 #27029 Ιούλιος 6, 2007 BABAE - Ειναι διπλα στο Balux Cafe. Εκει που ειναι κ το Ακανθους...100-150m μετα τα Αστερια Γλυφαδας προς Βουλα.
Wizard! Ιούλιος 6, 2007 #27031 Ιούλιος 6, 2007 Θέλω κι εγώ μπανάκι στην παραλία... Ούτε ένα δεν έχω κάνει κι οι διακοπές φέτος δε θα είναι θάλασσα... (όχι ότι με χαλάει εκεί που θα πάμε )
Dem Ιούλιος 6, 2007 #27032 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:53] Colin McRae παίζετε? :worship: καλό ε? 3 οθόνες...αλλά ο τύπος δεν μπορει να μεινει στο δρομο με τιποτα
ea6gka Ιούλιος 6, 2007 #27033 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 14:19] πρακτικερ θεσ/νικης καιγεται αυτην την στιγμη. εμαθαν οτι εχει ξυλεια μεσα και ειπαν να το ξεκανουν και αυτο
Wizard! Ιούλιος 6, 2007 #27034 Ιούλιος 6, 2007 Πωλείται οικόπεδο 8.768μ², σε εύκολα προσβάσιμο σημείο της Θεσσαλονίκης (απέναντι από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή.
ea6gka Ιούλιος 6, 2007 #27035 Ιούλιος 6, 2007 ο πρωθυπουργος δηλωσε οτι κυρησετε αναδωσοτεο το οικοπεδου του πρακτικερ!Αρχική απάντηση από Wizard! Πωλείται οικόπεδο 8.768μ², σε εύκολα προσβάσιμο σημείο της Θεσσαλονίκης (απέναντι από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή.
deninho Ιούλιος 6, 2007 #27037 Ιούλιος 6, 2007 @AN7: αυτά να τα ακούνε οι Νίβοι και οι φαμιλιες τους (φαμιλυ, βεντετα.. την είδανε μαφιόζοι... )
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2007 #27038 Ιούλιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από deninho @AN7: αυτά να τα ακούνε οι Νίβοι και οι φαμιλιες τους (φαμιλυ, βεντετα.. την είδανε μαφιόζοι... ) H μεγαλύτερη μλκ είναι ότι οι Goin'Through παλιά βγάζανε ωραία κομμάτια..... Κρίμα..και έχει πάρει πολούς η μπάλα μαζί με τον νιβο.. Νεμβα , Ταραξία κτλπ που παλιά μετρούσανε και αυτοί...
KoMM Ιούλιος 6, 2007 #27039 Ιούλιος 6, 2007 γεια σας με λένε ΝΙΒΟ σε καφετέρια δουλεύω πορτοκάλια στίβω.
AN7 OverClocker Ιούλιος 6, 2007 #27040 Ιούλιος 6, 2007 ra...Δεν το εκανες καλαγεια σας, με λένε ΝΙΒΟσε καφετέρια δουλεύω και πορτοκάλια στίβω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.