Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

εεεεπ τι γίνεται εδώ? βάλε και κανένα αστερίσκο :hehe:

Καλα αν δει ο chosen το edit...οχι με τα σαπουνια, με κατεβασμενο το παντελονι θα σε κυνηγαει....

και φυσικα ξερεις ποιος θα του το πει!! :tongue:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πρώτη φορά το ακούω... Μέσα στο Ηράκλειο ενωάς ή απ'όξω;

θα σε γελασω ... ειναι κοντα στην 'πλατεια με τα λιονταρακια'

Πειτε οτι θελετε ???

ΡAKI RULEZZZZZZZZ !!!!!! Eιμαι κομματια !!!! Χορεψα σημερα πεντοζάλη σε 2 εκδοσεις. Απιστευτο γελιο !!!

Αρχική απάντηση από esdee

θα σε γελασω ... ειναι κοντα στην 'πλατεια με τα λιονταρακια'

LOL! Η πλατεία λέγεται "Λιοντάρια" και είναι στο κέντρο του Ηρακλείου... Πάντως δικαιολογημένα δεν το ξέρω γιατί δεν είναι η περιοχή μου...

Αρχική απάντηση από jax7480

Καλα αν δει ο chosen το edit...οχι με τα σαπουνια, με κατεβασμενο το παντελονι θα σε κυνηγαει....

και φυσικα ξερεις ποιος θα του το πει!! :tongue:

πως γίνεται να το διορθώσουμε? :unsure: χθες θόλωσε το μυαλό μου και δεν ήξερα τι έκανα... :(

Αναρωτιέμαι πότε θα υπάρξει επιτέλους ασφάλεια στα ΚΑΠΗ.

Βρήκε ο φουκαράς ο υπέρτασης τα μπιφτέκια αφύλακτα, και τα κατάπιε με τις χούφτες.

Μεσ την μιζέρια του σνιφάρει δυό μυτιές αμόλυβδη, και κουτσοπίνοντας κάτι φαρμακευτικά, μας γράφει απ το υπερπέραν.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ V2000!!!

Πολυ καλωδιο ρε γμτ...αλλα ειναι τ ε λ ε ι ο!!!

Ειμαι με το laptop τωρα γιατι ο μλκς ψαχνω να βρω που στα κομματια εχω τις "πεταλουδιτσες" που σφιγγουν το μπλοκ...

Ασχετο αλλα το ΑΚΤΙΟΝ πρεπει να ειναι 200 μετρα ευθεια κατω στον δρομο που ειναι ο π-ΟΤΕ. Αλλα το οτι εχει προοδευσει τοσο η τεχνολογια που εχουν και ιντερνετ στο δοχειο για ξενους δεν το περιμενα.

@ ΓιαγκΤ σε ποιο ΚΑΠΗ ειναι αφυλακτα τα μπιφτεκια να παρουμε κι εμεις να στανιαρουμε απο τις κακουχιες και τις αναποδιες της ζωης?? Καμμια σακουλλα με UHU παιζει για να ερθω... gradually down? Μην ξενερωσω αποτομα....

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 22:51]

@ ΓιαγκΤ σε ποιο ΚΑΠΗ ειναι αφυλακτα τα μπιφτεκια να παρουμε κι εμεις να στανιαρουμε απο τις κακουχιες και τις αναποδιες της ζωης?? Καμμια σακουλλα με UHU παιζει για να ερθω... gradually down? Μην ξενερωσω αποτομα....

Στο Βόλο είναι SLN, δεν γνωρίζω όμως συγκεκριμένα.

Δεν σου προτείνω να ρωτήσεις τον υπέρταση, γιατί και μονόχνοτος πρέπει να είναι, αλλά και νόημα δεν θα βγάλεις, αφού οι μπιφτεκάδες είναι μόνιμα στη φρίκη.

Mακρια πεφτει ο Βολος...

Ρε παιδια αυτος ο Icy20 ειναι 100 χρονια μπροστα απο μας!! Το Σαββατο αγορασε... 1 τετραγωνικο μετρο mouse pad και σημερα το εχουνε σε review στο tomshardware!!!

Οτι αγοραζει αυτο το παληκαρι ειναι hot!!!! Καλα να παθω που γελουσα οταν εμαθα οτι πηρε pad...

Ποιό mousepad πήρε??Πήρα και εγώ το Steelpad QcK+ και είναι και αυτό κανα τετραγωνικό...Αλλά...Τέλειο...Ειδικά για games

Αρχική απάντηση από DJD

Ας μου κάνει κάποιος uninstall το Lineage από το pc.. έχω καεί :cry:

καψου λιγο και εσυ μονο εμεις θα καιγομαστε:)

Αρχική απάντηση από DJD

Ας μου κάνει κάποιος uninstall το Lineage από το pc.. έχω καεί :cry:

Ας μου βγάλει κάποιος το PC από το σπίτι...

Η δήθεν κακοκαιρία μου φαίνεται μάλλον μαρκετινιστικο τρυκ ήταν για να ξεστοκάρουν τα σουπερ μάρκετ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.