Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:32]

Υπάρχει θηλυκό που να μην ξέρεις ρε Γιώργο; :p

το παλευω.......καμια 10αρια ψαχνω ακομα.:innocent:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:21]

User Posts

1. ea6gka 1534

2. astrolabos 1027

3. GoriLLakoS 925

4. Makis Hourdakis 884

5. YDinopoulos 850

6. greekfragma 823

7. SLN 788

8. spc 743

9. MaGiCMaN 727

10. RootX 709

Θα σε φτάσω δε θα σε φτάσω; :p

Δεν το αμφισβητει κανεις Antonio. Θα τον φτασεις...

Το θεμα ειναι ΟΤΑΝ τον φτασεις, πού θα βρισκεται αυτος??

Αλλαγμενο ρε παιδια το τοπ-10 απο την εποχη μου... (Σκασε, Shaman!) Εγω θυμομουνα Μακη πολυ δυνατο και μαχιμο στην 2η θεση... και περιφτερα να παιζει Νο3 <->Νο4.

Κατι Γοριλλακοι με κατι μουφο-συζητησεις για RMA και βαζελινες, αναρριχηθηκαν υπουλα στην κορυφη...

Αρχική απάντηση από greekfragma

περιμενω τα καταλληλα ατομα να κατεβουν απο τα δεντρα και να μου το επιβεβαιωσουν:p

Δέντρα? :hehe:

Αρχική απάντηση από JohnG85

Μπήκα σήμερα forthnet να δω πότε αναμενεται το ιδιοκτητο στην περιοχη μου και βλέπω μια ειδηση για τον καυσονα. Ε πατάω και εγώ πάνω στην φωτογραφία που μου κίνησε το ενδιαφέρον :p και βλέπω μετά link με ολόκληρη gallery !! Καλά οι τύποι δεν παίζονται ! Μάλλον τους πείραξε η ζέστη ! :p :p

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=202477

Edit: Δεν παίζει ειδήσεις του Star το κάνανε ! :p

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=201882

LOL, πάντα STAR ήτανε, η forthnet και το ramshop (www.ram-shop.gr) αλλά τώρα το παρακάνανε μάλλον :hehe:

42 βαθμους στο κιλκις,λεω να γεμισω την μπανιερα και να ριξω καμια βουτια:hehe:

εβγαλα εισιτηριο για robert plant. Καλα εκανα ή θα κλαιω τα 40ευρωπουλα? Δεν τον εχω δει σε live ποτε...

Όχι ρα....δεν έχω ιδέα...Just messing with ya:T:

Αφού δεν μπαίνς msn να σε πειράξω λίγο σε πειράζω στο ΠΟΘ

Χμ, έχω όλους τους δισκους Led Zeppelin σε βυνιλιο, και μερικά cd απο τις μετεπειτα δουλειες των Page και Plant.

O robert plant το ριξε στη Pop απο τις αρχες των 80' s. Mερικά ήταν καλα, αλλα έκανε και κάτι πραγματα πιο μετά που ποτε δεν τα καταλαβα.

O Plant σε αυτό το tour "ροκάρει". Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μας ταξιδεύει στις προσωπικές του διαδρομές με ένα set που - προς τέρψη όλων- θα περιλαμβάνει επίσης όλα τα Led Zeppelin classics !!!

Moνο για αυτο παω..

Δε ξέρω τι νούμερο είναι σε εσάς αλλά επιτέλους το ΠΟΘ έγινε λίγο πio l33t σε αυτή τη σελίδα :hehe:

Γιατί το μήνυμα στο msn ''right-click to ''interact'' with this contact'' μου κάνει λίγο ''κάπως'';

Α, το βρήκα. Απλώς είχα τον pointer πάνω από την επαφή του SLN.

φακ......μολις χασαμε το ρευμα κεντρο Αθηνας............

η ταση επεφτε τραγικα αργα και ηδη μυριζει κατι καμμενο μεσα στο δωματιο..........ειμαι με το ups mge ellispe premium 1200 και ηδη μου χει παει το σκ@το στη καλτσα ψαχνοντας τι εχει συμβει.

:rant:

Αρχική απάντηση από unseen

εβγαλα εισιτηριο για robert plant. Καλα εκανα ή θα κλαιω τα 40ευρωπουλα? Δεν τον εχω δει σε live ποτε...

O Plant την Παρασκευη θα ροκαρει.Τα πιτσιρικια μετα τους europe μπορουν να φυγουν αν θελουν.

Και ο Cornell δινει φοβερα live φετος.Soundgarden/audioslave/temple of the dog και τα προσωπικα του τραγουδια θα παρελασουν.

Εχω κλεισει το εισιτηριο εδω και καιρο και περιμενω την Παρασκευη να ερθει.

ΥΓ. Δεν περιμενω πολλα zep songs απο τον Plant.Και πολλες φορες τα λιγα που παιζει τα remix-αρει... Oποιος περιμενει led zep εκτελεσεις θα απογοητευτει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.