spc Ιούνιος 19, 2007 #26241 Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Chosen Γιατί; Το περίφτερον δεν διαθέτει στυλά; Μωρέ διαθέτει αλλά ξες κάποια στιγμή είχε έλλειψη η επίσημη αντιπροσωπεία και πέσαμε στην ανάγκη του Γεράρδου και του πρωτογορίλα του και πήραμε ένα BIC από εκεί.Έ όταν χάλασε όμως βγήκα από τα ρούχα μου!Απαράδεκτη εξυπηρέτηση!Μαγαζάκι (tm ?) μιλάμε!Που είναι το γνωστό Πλαίσιο που όλοι ξέραμε (tm ?) ;Ε αποφάσισα ότι δεν θα κάνω πίσω στο RMA του στυλού (του υπολοίπου για την ακρίβεια καθώς είχε καταναλωθεί το 87,58% της μελάνης το ποσοστό έχει προκύψει από μεθοδικές μετρήσεις (tm for sure)) και κάλεσα ΙΝΚΑ, ΙΚΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (τα Κάτω Πατήσια είναι φανατικοί του Γεράρδου και δεν με υποστήριξαν), ΟΥΚ κλπ.Πιστεύω ότι θα βρω το δίκιο μου πάντως.
spc Ιούνιος 19, 2007 #26243 Ιούνιος 19, 2007 Ας σου τέλειωνε κι εσένα ο στυλός με 12,42% υπόλοιπο και θα τα λέγαμε....
winters Ιούνιος 19, 2007 #26245 Ιούνιος 19, 2007 Εξαρταταται απο τον στυλοςςςςςςςς........spc μην σταματας.... ειμαστε μαζι σου....:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:Αρχική απάντηση από spcτο ποσοστό έχει προκύψει από μεθοδικές μετρήσεις να μαντεψω στις μετρησεις σε βοηθησε ο peppakos....
SLN Ιούνιος 19, 2007 #26247 Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:55] Μωρέ διαθέτει αλλά ξες κάποια στιγμή είχε έλλειψη η επίσημη αντιπροσωπεία και πέσαμε στην ανάγκη του Γεράρδου και του πρωτογορίλα του και πήραμε ένα BIC από εκεί.Έ όταν χάλασε όμως βγήκα από τα ρούχα μου!Απαράδεκτη εξυπηρέτηση!Μαγαζάκι (tm ?) μιλάμε!Που είναι το γνωστό Πλαίσιο που όλοι ξέραμε (tm ?) ;Ε αποφάσισα ότι δεν θα κάνω πίσω στο RMA του στυλού (του υπολοίπου για την ακρίβεια καθώς είχε καταναλωθεί το 87,58% της μελάνης το ποσοστό έχει προκύψει από μεθοδικές μετρήσεις (tm for sure)) και κάλεσα ΙΝΚΑ, ΙΚΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (τα Κάτω Πατήσια είναι φανατικοί του Γεράρδου και δεν με υποστήριξαν), ΟΥΚ κλπ.Πιστεύω ότι θα βρω το δίκιο μου πάντως. Thread στο thelab ανοιξες να κατακεραυνωσεις με λεκτικο ραπισμα τον καθε ανευθυνουπευθυνο???και μια που λεμε για rma....Τι θα γινει με εκεινο το MX900????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? ????? Μια χαρη σου ζητησαμε και μας εχεις γραψει εκει που δεν πιανει το 12,42% της εναπομεινουσας μελανης του χαλασμενου μπικ σου!ελεος ρε φιλεναδα! 10 μηνες rma???? Ουτε στην εησερ (ειδες πως το εγραψα να μην φανει οτι κανω αρνητικη διαφημιση) να το πηγαινα και να με λεγανε sotiris δεν θα περιμενα τοσο πολυ....
greekfragma Ιούνιος 19, 2007 #26248 Ιούνιος 19, 2007 ρε παιδια γινεται οσες σελιδες του ΠΟΘ εχουν ''πιπερατο'' αντικειμενο να τις εχουμε με bold? :rant: αυριο Ανοργανη Χημεια με 400σελιδες υλη........ :rant:
ΝTG Ιούνιος 19, 2007 #26249 Ιούνιος 19, 2007 To παρακατω μυνημα δεν ειναι διαφημιστικο!!Δεν υπαρχει καλυτερο πραμα...απο το να γυρνας ψοφιος στο σπιτι και να πινεις μια παγωμενη coca-cola ..μερικα κλικ πριν αρχιζει να σχηματιζεται παγος!!(8α προτιμουσα να ηταν μπυρα ....αλλα καποιος αλλος την προτιμησε νωριτερα)
def Ιούνιος 19, 2007 #26250 Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma ρε παιδια γινεται οσες σελιδες του ΠΟΘ εχουν ''πιπερατο'' αντικειμενο να τις εχουμε με bold? :rant: αυριο Ανοργανη Χημεια με 400σελιδες υλη........ :rant: καλη επιτυχια Γιωργο
deninho Ιούνιος 19, 2007 #26251 Ιούνιος 19, 2007 Γιώργο, αν την περάσεις θέλω μαθήματα, μπας και το περάσω κι εγώ το καλομάθημα
unknown Ιούνιος 19, 2007 #26252 Ιούνιος 19, 2007 τα vista συμπεριφερονται σαν trial-version....................................
spresv Ιούνιος 19, 2007 #26253 Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud μιας και καθομαστε πολυ αυτες τις μερες ειπα να κανω και τιποτα... η πρωτη μου αποπειρα με κολλητιρι και θερμοσυστελομενο στευθηκε με επιτυχια! ευχαριστω πολυ τον greekfragma για την βοηθεια ! παρτε και 2 φωτο! Ευγε νεε μου, να ξερεις, αυτη ειναι η αρχη του τελους Εχει παρει φοκο το κολλητηρι, και δεν ειμαι ακομα ουτε στη μεση... http://img413.imageshack.us/my.php?image=img1685rz6.jpg
ea6gka Ιούνιος 19, 2007 #26254 Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από spc Μωρέ διαθέτει αλλά ξες κάποια στιγμή είχε έλλειψη η επίσημη αντιπροσωπεία και πέσαμε στην ανάγκη του Γεράρδου και του πρωτογορίλα του και πήραμε ένα BIC από εκεί.Έ όταν χάλασε όμως βγήκα από τα ρούχα μου!Απαράδεκτη εξυπηρέτηση!Μαγαζάκι (tm ?) μιλάμε!Που είναι το γνωστό Πλαίσιο που όλοι ξέραμε (tm ?) ;Ε αποφάσισα ότι δεν θα κάνω πίσω στο RMA του στυλού (του υπολοίπου για την ακρίβεια καθώς είχε καταναλωθεί το 87,58% της μελάνης το ποσοστό έχει προκύψει από μεθοδικές μετρήσεις (tm for sure)) και κάλεσα ΙΝΚΑ, ΙΚΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ (τα Κάτω Πατήσια είναι φανατικοί του Γεράρδου και δεν με υποστήριξαν), ΟΥΚ κλπ.Πιστεύω ότι θα βρω το δίκιο μου πάντως. σε βλεπω αγκαζε με μυνησεις...
AN7 OverClocker Ιούνιος 19, 2007 #26255 Ιούνιος 19, 2007 ρε gorilla .... Χταποδοχτυπιστρα γιατί δεν έχετε? Γαμώ τα gadget είναι (όσοι ακούτε radio...θα καταλάβετε τι εννοώ)
Chosen Ιούνιος 19, 2007 #26256 Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από spcΈ όταν χάλασε όμως βγήκα από τα ρούχα μου! Τέτοια λες, και μετά βίας τον κρατάω στην Ιρλανδία... Αρχική απάντηση από spresv Ευγε νεε μου, να ξερεις, αυτη ειναι η αρχη του τελους Εχει παρει φοκο το κολλητηρι, και δεν ειμαι ακομα ουτε στη μεση... http://img413.imageshack.us/my.php?image=img1685rz6.jpg Μάστορα, τι φκιάχνεις; Βόμπα; Και τέλος, άσχετο, αλλά είναι τα αστειότερα 5 δευτερόλεπτα που έχω δει εδώ και χρόνια:
obijuan1983 Ιούνιος 19, 2007 #26257 Ιούνιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Χθες, στις 18:29] Nαι βρέ..και την αστυνομία πάρε και την πυροσβεστική και το ναυτικό... Απλά κοίτα να μιλήσεις με τον διευθυντή, και να καθαρίσεις την μητρική από ότι είδος ερωτικού υγρού έχει επάνω επειδή στα προηγούμενα κρούσματα που συνέβει κάτι παρόμοιο ενημερώθηκα πως ούτε διευθυντής είχε μιλήσει με τον πελάτη αλλά ούτε η μητρική ήταν καθαρισμένη... Αυτά τα ολίγα...:flower: Δηλαδή εννοείς οτι αν κάποιος πάνω στην κα*λα του εκσπερματώσει πάνω στην μητρική αυτή λογικά δεν περνάει RMA ε; Μάλιστα, να γραφτει στα πρακτικά αυτό παρακαλώ για να το ξέρουμε...
greekfragma Ιούνιος 20, 2007 #26259 Ιούνιος 20, 2007 καλημερες........πολυ ζέστΑ σημερα.........θελω ΠΑΡΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cry:αντι για θαλασσιτσα το μενου εχει ανοργανη χημεια........θελω πτυχιο λεμε ΡαααααααααααααααααααααααααααααΑΑΑΑαααααα:rant:
unseen Ιούνιος 20, 2007 #26260 Ιούνιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από spresv Ευγε νεε μου, να ξερεις, αυτη ειναι η αρχη του τελους Εχει παρει φοκο το κολλητηρι, και δεν ειμαι ακομα ουτε στη μεση... http://img413.imageshack.us/my.php?image=img1685rz6.jpg λαμπατος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.