Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δεν αναφερόμουν στον αστυνομικό.

Αλλά ακόμα και στην περίπτωση αυτή, αν οι υπόδικοι είχαν σκοτώσει τον συνάδελφο του και ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ακολουθούσε τέτοια τακτική, για να αποσπάσει ομολογία ποιος από τους δύο ήταν ο δολοφόνος, θα βλέπαμε με διαφορετικό μάτι την παράνομη συμπεριφορά του.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

δε διαφωνω. αλλα καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο.... αλλο να στο κανει γιατι εισαι αλβανος και αλλο γιατι εισαι φονιας του φιλου του. στο 2ο θολωνει η σκεψη σου. το πρωτο το κανει γιατι γουσταρει.

Ο συγκεκριμενος μπατσος εχει παρελθον ....

Ειχε βιασει μια κρατουμενη ....

Η ερωτηση μου ειναι απλη ....

Με ποιο βυσμα ειναι ακομα στο σωμα ???

Μηπως και οταν βιαζε την κρατουμενη ειχε τους λογους του ???

Διοτι αν με χαστουκιζε εμενα εστω και μια φορα θα του εκανα μια μηνυση ....

Και θα τον τραβουσα στα δικαστηρια για ψυχικη οδυνη ....

ερώτηση προς τους adminakous: γιατί έχω 5 πόστ λιγότερα από προχθές? Δε με ενδιαφέρει προφανώς, αλλά ούτε διεγραμμένα δικά μου μηνύματα είδα ούτε τπτ, πως έγινε αυτό?Σβήνει το σύστημα παλαιότερα θέματα?

μήπως είχες γράψει στο θέμα με το e-direct? Γτ μεταφέρθηκε από το ΠΟΥ-Πόσο-Πότε-Γιατί :p στο off topic

Αρχική απάντηση από greekfragma

spammer detected...:yawn:

εε? me?λολ δεν έχω πάντως μύγα!:p

btw oύτε στο θέμα με το e-direct έχασα πόστ...

Αφού προχθές είχα 1984 (τη χρονιά που γεννήθηκα για αυτό το θυμόμουν :p) και δεν είδα να μου λείπουν πόστ/ούτε πόσταρα χθες προχθές σε θέματα που προσμετρούνται...

Το vb έχει μία επιλογή, update counters. Ορισμένες φορές, όταν ένα θέμα μεταφέρεται στο offtopic/blackhole κλπ, δεν διορθώνει αυτόματα το post count και η διόρθωση γίνεται όταν τρέξει η συγκεκριμένη επιλογή.

Κάτι που έγινε σήμερα :)

δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα......

πριν 1μηνα χαλασε το ενα ντιμακι μνημες που ειχα.....

πριν 20μερες βαρεσε ο 500αρης samsung που ειχα βασικη αποθηκη (ευτυχως τα βρηκα ολα και τα εκανα backup)

η πρωτη μητρικη αποδειχτηκε ελλατωματικη

και ΣΗΜΕΡΑ αρχισε τα σκουξιματα ο ενας απο τους 2 ραπτορες που βρισκεται στο raid0 και την μολις 3 ημερων εγκατασταση vista............

κατεβασα το wd data lifeguard tools και μου μενουν μερικες στιγμες πριν αποχαιρετησω αλλον εναν δισκο καθως λεει.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ RMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:cry:

:bye:

Αρχική απάντηση από jpavly

...and warned :devil:

μπορεί η δημιουργία νέου θέματος να είναι δωρεάν, αλλά η απάντηση πληρώνεται!

(μαλακί.ες λέω απλά να ποζάρω το new avatar)

Αρχική απάντηση από greekfragma

δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα......

πριν 1μηνα χαλασε το ενα ντιμακι μνημες που ειχα.....

πριν 20μερες βαρεσε ο 500αρης samsung που ειχα βασικη αποθηκη (ευτυχως τα βρηκα ολα και τα εκανα backup)

η πρωτη μητρικη αποδειχτηκε ελλατωματικη

και ΣΗΜΕΡΑ αρχισε τα σκουξιματα ο ενας απο τους 2 ραπτορες που βρισκεται στο raid0 και την μολις 3 ημερων εγκατασταση vista............

κατεβασα το wd data lifeguard tools και μου μενουν μερικες στιγμες πριν αποχαιρετησω αλλον εναν δισκο καθως λεει.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ RMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:cry:

:bye:

mlk εσύ θα ξεπεράσεις και τον SLN σε θέματα γκαντεμιάς :p

καλημερα παιδια,αντε παντε για κανενα μπανιο γιατι προβλεπεται λιοπιρι

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 09:05]

καλημερα παιδια,αντε παντε για κανενα μπανιο γιατι προβλεπεται λιοπιρι

Πλάκα μας κάνεις ωρέ ?

post-27-1416073130,9191_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από RootX

Πλάκα μας κάνεις ωρέ ?

αν εσυ εισαι Φανη Βορεια εγω δεν φταιω:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.