Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kender

H οδός Αναξιμάνδρου στη Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που πέφτει? δίνω σχέδιο την άλλη βδομάδα και όσο κι αν κοίταξα σε χάρτη δε τι βρίσκω με τπτ :p

Πες τον ταριφα να σε παει στον κηπο του καλου.

@dark Χρονια πολλα λουλουκα!

εριξε μια βροχη χθες....κατεβασε πολυ πραμα. αφου ξυπνησε και ο αδερφος μου απο τα μπουμπουνιτα και τις αστραπες. δεν εχω ξαναδει τοσο πολυ μπουμπουνητο και αστραπες.

Χρονια πολλα darkCount!

Αρχική απάντηση από kender

H οδός Αναξιμάνδρου στη Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς που πέφτει? δίνω σχέδιο την άλλη βδομάδα και όσο κι αν κοίταξα σε χάρτη δε τι βρίσκω με τπτ :p

http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226

εχει 3 καταχωρησεις...

διαλεγεις και παιρνεις!

Αρχική απάντηση από darkCount

Ban-cake anyone?????

me? :p

Έτς για να πάει καλα το διήμερο :p

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

O Wizard είναι banned?

Τι έγινε? :o

’ντε ρε ψάρι...

Απλά το έχει γράψει στον τίτλο του :p

τα νευρα μου.. πανω που ελεγα επιτελους βρηκα ενα σεταπ που δουλευει σταθερα (μη φανταστειτε τπτ τρελο.. AM2 στα ..2800:o ) , στις 19 ωρες (παρα 10 sec :p) το orthos σε priority 9 πεταξε λαθος :rant: :rant: σε 2048k (ή 2560 δε προσεξα απο τα νευρα μου) , , αντε παλι να βρισκω τι μικρομαλακ..-η ρυθμιση φταιει απο τις μνημες και να περιμενω αλλο τοσο χρονο:rant: :rant:

ειμαι υπερβολικος που δε το θεωρω σταθερο..? η να πεισω τον εαυτο μου οτι στο 12ωρο το ειχα "σταματησει" ? :p

ωωωωωωωωωωωωωω...

Είσαι τρελός μαν :p

Εγώ άμα στο 2ωρο δεν μ πετάξει λάθος το θεωρώ rock solid μιας και ποτέ δεν με έχει "αφήσει" ποτέ σε τπτ ;)

’..και για AMD s&m raaaaaaaaaaaaaa, fak orthos

με 1 τικ λιγοτερη ταση στη cpu μου πεταξε στις 9 ωρες προχθες (παλι σε μεγαλο FFT size) , η υποθεση στραβωνει καπου σε IMC ή drive strength στις μνημες , και δεν εχω αλλη υπομονη πλεοοοννννν .Βγαζουν 15-16+ (απλα το σταματησα) ωρες memtest , στα 466 (5-5-5) με 1.8 , βγαζουν κανα 8ωρο(παλι εγω το σταματησα) winmemtest στα XP64 ,παλι με 1.8 ,βγαζουν SnM (παρολο που δε το θεωρω πληρως αξιοπιστο για τις μνημες γιατι δε δεσμευει πανω απο 1.7gb και με 4gb , ειναι προβλημα) και για να περασει(μεχρι τις 19 ωρες τουλαχιστον :p) το κολο orthos 8ελουν 1.85 (+ ενα ακομη drive strength ανεβασμενο)

φυσικα αν δεν ειχα αυτη την πολυτελεια του 2ου συστηματος , απο φιλο , ισως να ειχα βαλει νερο στο κρασι μου εδω και μερες.. απλως τωρα δε με ενοχλει να ψηνει παραλληλα , εξου και οι μεγαλοι χρονοι στρεσσαρισματος για σταθεροτητα

το ξερω ;) , παρολο που η ΑMD , εχει default τιμες , 1.5x ,1.5x ,1.5x ,1.0x ,1.0x ,1.0x , τις εχω στις σχεδον minimum τιμες που μπορω να βαλω : , 1.0x ,1.0x ,1.25x(min 1.0x) ,1.0x(min 0.75x) ,0.75x ,0.75x και mode weak.Το μεσαιο 1.0x(MemClock Drive) μπηκε σαν απελπιδα προσπαθεια να ειναι full full σταθερο , αλλα κλαιν..

χεχε , κοιτα, ειχα σκοπο να το αφησω να κλεισει 24ωρο :p. πιο "χαρας το κουραγιο" , αυτο θα ειχε νοημα αν το αφηνα 19 ωρες και να ειναι το μοναδικο pc στο σπιτι :D (δεν παιζει αυτο με τπτ :p)

Tο orthos ειναι πολυ βολικο , αν πεταξει λαθος, αναβοσβυνει το scroll lock , οποτε του εχω κοτσαρισμενο ενα πληκτρολογιο , και βλεπω απο εκει , χωρις να χρειαζετε καθε λιγο και λιγακι να βγαζω οθονη να δω τι εκανε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.