Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Μου τη σπάει που δεν έχω μία να ξυθώ

Μου τη σπάει που το παρασκέφτηκα μέχρι να το αποφασίσω...

...και τελικά για ακόμα μια φορά δεν το έκανα

Μου τη σπάει που πέρσι τέτοιο καιρό ήταν πάλι δύσκολα μεν αλλά πολύ καλύτερα

Μου τη σπάει που είμαι 25 και νιώθω πολύ γέρος

Μου τη σπάει που πρέπει να πάρω αποφάσεις αλλά δε γουστάρω

Μου τη σπάει που πρέπει να διαλέξω μεταξύ δύο γυναικών...

...ρε πίσω ολοταχώς στην καγκουριά και τον τρομοζώφο (α ρε ντζαμ)

Μου τη σπάει η ανορθογραφία (και στα αγγλικά)

Μου τη σπάει που δεν μπορώ να διαβάσω πια. Γιατί ρε γμτ, έβγαλε και ο Ρομπινς καινούργιο βιβλίο

Μου τη σπάει που δε βρίσκω ενδιαφέρον παιχνίδι και έχω λιώσει στο Civilization

Μου τη σπάει που έχω πολλές μουσικές και δεν μπορώ να διαλέξω

Μου τη σπάει που έσκασα ένα κάρο ευρώα και ακόμα με ενοχλεί ο θόρυβος

Μου τη σπάει που για να έχω 64μπιτο pci πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου

Μου τη σπάει να γίνομαι κ@λοτρυπίδα και να μη θυμάμαι τίποτα (σκατά, δεν μου τη σπάει πραγματικά, με στεναχωρεί αφάνταστα)

Μου τη σπάει που το συκώτι μου δεν αυτοεπισκευάζεται και δεν έχει διαγνωστικά led

Μου τη σπάει που δεν μπορώ να βρω special brew εδώ που είμαι, και coleslaw, και ποτήρια του pint, και four late

Μου τη σπάει που ιδρώνω συνέχεια χωρίς λόγο ανεξαρτήτως εποχής, ώρας και δραστηριότητας

Μου τη σπάει που δυσκολεύομαι όλο και περισσότερο να βρω πραγματικό ενδιαφέρον σε κάτι

Μου τη σπάει που ακόμα δεν έχω βρει το λόγο

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

επειδη η εφη δεν με θέλει .. θα ψαξω να βρώ αυτα στη φώτο με τον Nycos .(σου ειπε ο γιατρος αν υπάρχουν πολλα για ολλους μας?)

και στο τελος θα τις παρω και τις 2

Ρε Βασίλη με στεναχωρής γιατι το λες αυτο με εχει δει κανενας βρωμιαρης ειμαι γιατι να μην με θέλει ???

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 01:02]

Ρε Βασίλη με στεναχωρής γιατι το λες αυτο με εχει δει κανενας βρωμιαρης ειμαι γιατι να μην με θέλει ???

Οχι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....δεν το ειπα ετσι....εννοουσα οτι δεν υπαρχουν κ πολλες τετοιες κ θα ειναι δυσκολο να βρεις μια ομοια της...γι'αυτο το πιθανοτερο ειναι να μεινεις με το θελω!!!!

οκ Lord Of The Strings???Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες απο το προηγουμενο ποστ μου...εεεε???

Καλα μα και εσυ, το έδεσες κόμπο!!! Ο γιατρός εννοούσε ΣΑΝ αυτο!!!

Lord δεν μασάμε!!! Ανεβαίνουμε επίπεδο, η Εφή είναι ήδη 2 επίπεδα πίσω...!!! με επιασες?

α επίσης, δεδομένου οτι κυκλοφορούν πολλοί gay/bi δαυτοι τεσπα ανάμεσα μας οι πιθανότητες ανεβαίνουν εκθετικα!!! αρα υπάρχουν πολλά για όλους μας!!!

Δεν το εδεσα κ κομπο....αντε,αντε....για να δειτε τι καλος φιλος που ειμαι....θα ερθω κ εγω μαζι σας να ανεβω επιπεδο....μην παθετε κ τιποτα κ οι δυο μαζι κ δεν εχετε ποιος να σας τρεξει μετα!!εεεεεεεε????????!!!:innocent:

Exω σκεφετι να ποσταρω σε αυτο το Thread αλλα δε ξερω απο που να αρχισω κ που να τελιωσω,κυριως αυτο το καιρο μου τη σπανε τα ΠΑΝΤΑ !!! ενα θα σας πω........θυμαστε τα στρουμφακια(οι περισσοτεροι μεγαλωσαν με αυτα)ο πιο γ@μ@τος για μενα ηταν ο γκρινιαρης!!

Αρχική απάντηση από DMylonas

'Ήρθε και η σειρά μου.....

1. Μου την σπάει που δεν μένω Μαλαισία, να παίρνω πρώτος από το εργοστάσιο τις καινούριες cpu στο 1/5 της τιμής τους,

2. Μου την σπάνε οι Ολυμπιακοί και οι διαφημίσεις που λέγανε να πάμε εθελοντές,

3. Μου την σπάνε οι άσχετοι που περνάνε σε ένα ΤΕΙ-ΑΕΙ Πληροφορικής, επειδή εκεί τους πήγε η βαθμολογία και δεν ξέρουνε την τύφλα τους (αλλάξτε το σύστημα εξετάσεων, ρεεεεεεε),

4. Μου την σπάει που η Ελλαδίστα μας έχει γίνει Ηνωμένα Έθνη, με κάθε λογής ξένους, που οι περισσότεροι το παίζουνε και μάγκες,

5. Μου την σπάει που το κράτος δεν αφήνει ελεύθερη την Αστυνομία να σπάει στο ξύλο κάθε "μάγκα" που μόνο να χαλάει την ξένη περιουσία ξέρει,

6. Μου την σπάει που για να κάνεις κάτι πρέπει να έχεις μέσο, ακόμα και για να μπεις σε club,

7. Μου την σπάνε οι γκόμενες που τέλειωσαν ένα ΑΕΙ (γιατί εκεί τους πήγε η βαθμολογία) και είναι σε μεγάλες εταιρίες με γνώσεις 000000000000,

8. Μου την σπάει που στην Ελλάδα ότι είναι παράνομο, λειτουργεί ως νόμιμο και κανένας δεν ακούει στους νόμους,

Έ, ρε πάνε οι καλές εποχές........ :rip:

Ωραια τα λες αλλα θα διαφωνισω με το 5

To xειροτερο πραμα ειναι να δωσεις ανεξελγκτη εξουσια σε καποια ατομα,αλλο ποσο να δωσεις σε κατι κομπλεξικους που γινονται μπατσοι επειδη δε μπορουν να κανουν κατι αλλο για να βγαλουν το ψωμι τους (βλεπε συνοριακους,τα μεγαλυτερα κωλοπαιδα εκει πηγανε)

σκατα....................

Αρχική απάντηση από fantacid

(βλεπε συνοριακους,τα μεγαλυτερα κωλοπαιδα εκει πηγανε)

σκατα....................

συμφωνω απολύτος ...

ειχα περάσει μπατσος και εφυγα....

ολοι οι αποτυχημένοι γίνονται μπάτσοι ...

Αρχική απάντηση από nefthy [Σήμερα, στις 00:37]

Μου τη σπάει που δεν έχω μία να ξυθώ

Μου τη σπάει που το παρασκέφτηκα μέχρι να το αποφασίσω...

...και τελικά για ακόμα μια φορά δεν το έκανα

Μου τη σπάει που πέρσι τέτοιο καιρό ήταν πάλι δύσκολα μεν αλλά πολύ καλύτερα

Μου τη σπάει που είμαι 25 και νιώθω πολύ γέρος

Μου τη σπάει που πρέπει να πάρω αποφάσεις αλλά δε γουστάρω

Μου τη σπάει που πρέπει να διαλέξω μεταξύ δύο γυναικών...

...ρε πίσω ολοταχώς στην καγκουριά και τον τρομοζώφο (α ρε ντζαμ)

Μου τη σπάει η ανορθογραφία (και στα αγγλικά)

Μου τη σπάει που δεν μπορώ να διαβάσω πια. Γιατί ρε γμτ, έβγαλε και ο Ρομπινς καινούργιο βιβλίο

Μου τη σπάει που δε βρίσκω ενδιαφέρον παιχνίδι και έχω λιώσει στο Civilization

Μου τη σπάει που έχω πολλές μουσικές και δεν μπορώ να διαλέξω

Μου τη σπάει που έσκασα ένα κάρο ευρώα και ακόμα με ενοχλεί ο θόρυβος

Μου τη σπάει που για να έχω 64μπιτο pci πρέπει να πουλήσω το νεφρό μου

Μου τη σπάει να γίνομαι κ@λοτρυπίδα και να μη θυμάμαι τίποτα (σκατά, δεν μου τη σπάει πραγματικά, με στεναχωρεί αφάνταστα)

Μου τη σπάει που το συκώτι μου δεν αυτοεπισκευάζεται και δεν έχει διαγνωστικά led

Μου τη σπάει που δεν μπορώ να βρω special brew εδώ που είμαι, και coleslaw, και ποτήρια του pint, και four late

Μου τη σπάει που ιδρώνω συνέχεια χωρίς λόγο ανεξαρτήτως εποχής, ώρας και δραστηριότητας

Μου τη σπάει που δυσκολεύομαι όλο και περισσότερο να βρω πραγματικό ενδιαφέρον σε κάτι

Μου τη σπάει που ακόμα δεν έχω βρει το λόγο

Σε παω ρε φιλε, με 1000. Αλλα ρε συ, το 3ο ποστ ποτε; Τον Νοεμβρη; ;)

Paides de 3erw an exei anafer8ei de auto to fora, eimai neos, alla sas exei er8ei eidopoihsh gia paranomo katebasma arxeiwn apo to internet? twra tsimpane kai apo to e-mule/overnet/e-donkey. To sugkekrimeno to phra apo ariadne-t paroxea uphreseiwn,

Μάλλον να το γράψω και στα Ελληνικά

Λοιπον με συντομια, ξέρει κανείς τι γίνεται με την περίπτωση των μυνήσεων για παράνομο κατέβασμα αρχείων;

α) Γράφουμε μονο με Ελληνικα

β) Υποθετω πως εχεις Τελλας. Ειναι μεγάλη η Ιστορία, αλλα μην μασας! Μου εστειλαν και εμενα και τους πηρ τηλ. Αφου μου τα μασαγαν και τους απηλησα οτι θα διακοψω την δικια μου (384) και της εταιριας που εργαζομαι (1024), μου ειπαν κ συγνωμη.....

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 02:04]

Σε παω ρε φιλε, με 1000. Αλλα ρε συ, το 3ο ποστ ποτε; Τον Νοεμβρη; ;)

Ξέρεις γουστάρω να παρακολουθώ περισσότερο από το να παίρνω μέρος και δεν μπορώ να πω ότι αλλάζω προσωπικότητα όταν είμαι online, οπότε...

Για και πάλι

Φίλε YDinopoulos δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι την στάση σου για τον λόγο της ύπαρξης νομοσχεδίου/νόμου/διατάγματος/δε ξέρω και εγώ τι, από την Ευρωπαϊκή ένωση, για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων (αυτό δεν είναι καινούργιο) και την προστασία αυτών, ακόμα και για διακίνηση των έργων (.mp3, .avi) στο δίκτυο, λέγε με P2P :cry: και άλλα, ρωτώ για να δω που μπορεί να φτάσει το θέμα και πως μπορούμε να προστατευθούμε.

Υ.Γ.: υπάρχουν διάφορα περιστατικά και στην Ελλάδα, πχ wi-fi, όπου αν σου κάνουν έφοδο και δουν ότι μοιράζεισ τη σύνδεσή σου στο διαδύκτιο μέσω του wi-fi σε !@#$!$ στις κατασχέσεις μηχανιμάτων...και εν'όψη Ολυμπιακών τα πράγματα θα γίνουν κόμα χειρότερα (έχω γνωστό που είναι στην επιτροπή:tomato: )

Αυτά....

"ακόμα και για διακίνηση των έργων (.mp3, .avi) στο δίκτυο, λέγε με P2P :cry: και άλλα, ρωτώ για να δω που μπορεί να φτάσει το θέμα και πως μπορούμε να προστατευθούμε"

Αν δεν κατεβάζεις copyright material δεν έχεις πρόβλημα.Να'σαι σίγουρος πως ούτε ipfilter,protowall,anonymizers κτλπ θα σε προστατέψουν,αν κάποιος θέλει να βρεί την ip σου. Φοβάμαι οτι "show is over" γιά αυτή τη μορφή p2p τουλάχιστον.

Αρχική απάντηση από wrong method [Χθες, στις 15:26]

"ακόμα και για διακίνηση των έργων (.mp3, .avi) στο δίκτυο, λέγε με P2P :cry: και άλλα, ρωτώ για να δω που μπορεί να φτάσει το θέμα και πως μπορούμε να προστατευθούμε"

Αν δεν κατεβάζεις copyright material δεν έχεις πρόβλημα.Να'σαι σίγουρος πως ούτε ipfilter,protowall,anonymizers κτλπ θα σε προστατέψουν,αν κάποιος θέλει να βρεί την ip σου. Φοβάμαι οτι "show is over" γιά αυτή τη μορφή p2p τουλάχιστον.

Μάλλον αυτό το είχα καταλάβει, οπότε περιμένουμε να δούμε τι γίνεται...το mIRC και το ftp λήνει την κατάσταση; Αν και ώρες ώρες τα βρίσκω λίγο πολύ ιδιαίτερα (private)

Αρχική απάντηση από Trotos

Μάλλον αυτό το είχα καταλάβει, οπότε περιμένουμε να δούμε τι γίνεται...το mIRC και το ftp λήνει την κατάσταση; Αν και ώρες ώρες τα βρίσκω λίγο πολύ ιδιαίτερα (private)

Δεν νομίζω ότι πρέπει να το συνεχίσουμε εδώ.Trotos εχεις πμ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.