Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ρε σεις ο Φίφης έχει σηκώσει 99% CPU Usage εδώ και 10 λεπτά, και τρώει 200ΜΒ memory με 3 tabs :p

Και μη μου πει κανείς, βάλε Opera. Τον πέρασα πριν και δεν μπορούσα να μπω στο Google account μου.

Flock time maybe?

PS.: ΤΟ Π.Ο.Θ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CHAT ROOM

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

βάλε IE7 :p Μήπως κάποιο ή κάποια από τα σάιτ που επισκέπτεσαι έχουν πολλές διαφημίσεις φλασάκια και λοιπές μπούρδες; Γτ το πάθαινα αυτό όταν έμπαινα σε τέτοια σάιτ (π.χ. sport-fm, sport.es)

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 17:24]

ο τόνος στο "ου". ’λλο ο παραγωγός, κι άλλο η παράγωγος :p

Τι σπουδάζεις?

Σωστός! Ο τόνος στο ού ! Μου ξεφυγε ! :p Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων ! Sorry στους υπόλοιπους! Το κόβω εδώ το chat !

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

το Πλαίσιο στην πυρά...

Το καλώ σε απολογία ΤΩΡΑ

Ακη, και ημουν ετοιμος να αγορασω καμια 10000 μετοχες απο το πλαισο:hehe:

Αρχική απάντηση από def

Ακη, και ημουν ετοιμος να αγορασω καμια 10000 μετοχες απο το πλαισο:hehe:

οχι τωρα....Δεν ειναι καλη περιοδος!!Περιμενε να πεσουν στο μισο..:D

BTW...καποιος γνωστης του ειδους...ξερει αν για μια παραγγελια που εκανα σαββατο μεσημερι (14.00 και κατι) θα δω το προιον τη δευτερα(να επισημανω ειμαι επαρχια/οχι νησι)???

Από Πλαίσιο

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή, (αν πρόκειται για αγορά υπολογιστή δικής σας σύνθεσης παραγγείλετε μέχρι τις 14:00).

Το Πλαίσιο αποστέλει σε 24 ώρες στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Μέσα σε 48 ώρες οπουδήποτε στην Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη και σε 72 ώρες στα νησιά, εφόσον τα προιόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.

Στην περίπτωση που θέλετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη στείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση

Για παραγγελίες που έγιναν έως τις 15:00 (Δευτέρα έως και Παρασκευή) με παράδοση στην Αθήνα ή/και Πάτρα ή έως τις 13:30 με παράδοση στη Θεσ/νίκη, η παραγγελία παραδίδεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 800-11-12345 (χωρίς χρέωση)

Οπότε για Τρίτη σε βλέπω !

Edit: Μάλλον Τετάρτη.Πιο πιθανό !

Αρχική απάντηση από ΝTG

BTW...καποιος γνωστης του ειδους...ξερει αν για μια παραγγελια που εκανα σαββατο μεσημερι (14.00 και κατι) θα δω το προιον τη δευτερα(να επισημανω ειμαι επαρχια/οχι νησι)???

Tρίτη-Τετάρτη(διότι η παραγγελία έγινε Σάββατο) λογικά...

Αν θες να μάθεις σίγουρα ώστε να είσαι εκεί,πάρτους ένα τηλέφωνο άυριο και θα σου πουν...:)

Ρε σεις mod...Στις πόσες προσβολές και βρισιές σε ένα πόστ τρώει κάποιος ban?

’μα είναι 1 μόνο , να γράψω ένα μεγάλο ωραίο ποστ να το αμολύσω..αλλά μην το σβήσετε...απλά κλειδωστε το για να το βλέπω bannαρισμένος και να γελάω...

με κάτι τυπάκια που το παίζουν μορφωμένοι και δεν ξερει τι λέει το στόμα τους

γυρισα απο μπανακι στη ποτιδεα , θαλασσα κρυα οπως τη γουσταρω , λιγος κοσμος κανα2 στριγκακια ωραια μωρα στο παραλιας, τελεια περασα.

_43031909_kubica1.jpg

_43031911_kubica2.jpg

_43031907_kubica4ap.jpg

Ευτυχώς την γλύτωσε με σπασμένο πόδι μόνο.

...

...

..and...

...

...

...

...

...

_43031915_hamiltonlineap.jpg

Μα τι παιδί είναι αυτό;;:inlove:

και γω το δα το grand prix......νταξ ο χαμιλτον παλι εδειξε το ποσο μεγαλος μπορει να γινει.

απο οτι διαβαζω φοβερο παιδι και καλος χαρακτηρας.

ο κΟΥμπιτσα και ΟΧΙ κουμπΙτσα (οπως λεγανε στον αλφα) οχι απλα τυχερος.........απλα δεν ξαναγινεται κατι τετοιο..........

το να τσακιζεσαι με 250χλμ πανω σε ενα τοιχο απο τσιμεντο και να βγαινεις με σπασμενο ποδι ειναι απλα αδιανοητο και δειχνει σε τι επιπεδο ασφαλειας εχουν φτασει στην φορμουλα1

απο την αλλη εαν οντως (οπως παλι ειπανε στον αλφα) η προσκρουση στον τοιχο σταματαγε το αμαξι εκει και δεν γλιστραγε πιο κατω μεχρι να σταματησει.....θα ειχε αποβει μοιραιος με τα παραπανω απο 105G (lol?) που μπορει να εφαγε εκεινη τη στιγμη ο πολωνος σχεδον ακαριαια......

Υ.Γ.και για να διασκεδασουμε λιγακι τις εντυπωσεις με thelab style η τελευταια φωτο απο το ατυχημα θα μπορουσε να ειναι προφητικη συμφωνα με τον Dagalidi:hehe:

Νομιζω Κουμπίτσα ειναι το σωστο....

Προχτες ειχε ενα αφιερωμα για το gp του monaco και ειχε κατι Πολωνους φιλαθλους που φωναζαν "Κουμπίτσα Κουμπίτσα"...... Λογικα οι συμπατριωτες του θα ξερουν το ονομα του σωστα....

Ο καυμένος ο Πουρναράκης κΟΥμπιτσα τον λέει κανονικά, αλλά κάποια στιγμή ό καλεσμένος που είχε τον είπε κουΜΠΙτσα, και μετά δεν ξέρω γιατί το άλλαξε και αυτός....μάλλον να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση...

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 23:55]

Νομιζω Κουμπίτσα ειναι το σωστο....

Προχτες ειχε ενα αφιερωμα για το gp του monaco και ειχε κατι Πολωνους φιλαθλους που φωναζαν "Κουμπίτσα Κουμπίτσα"...... Λογικα οι συμπατριωτες του θα ξερουν το ονομα του σωστα....

Α αυτό δεν το ξέραμε....οπότε σωστός ο καλεσμένος!

και μια ερωτηση προς εκεινους που ασχολουνται με τη φωτογραφια.....

_43031909_kubica1.jpg

για μια τετοια φωτογραφια και με δεδομενο οτι τα συντριμια φευγουν με καμια 200αρια χιλιομετρα προς ολες τις κατευθυνσεις.....

τι φακο χρειαζεται για να αποθανατισεις κατι τετοιο?

και ενα κοστος στο περιπου.....

Έλα ντε...πρέπει να είναι λίγο ακριβούτσικος. Πάντως εμένα μου έκανε η

_43031911_kubica2.jpg

εντύπωση, όπου φαίνεται όλο το υλικό ψύξης-πυρόσβεσης (ή κάτι ανάλογο τελος πάντων) να την "κάνει"...Δεν το είχα καν προσέξει στον αγώνα...

Αρχική απάντηση από greekfragma

και μια ερωτηση προς εκεινους που ασχολουνται με τη φωτογραφια.....

τι φακο χρειαζεται για να αποθανατισεις κατι τετοιο?

και ενα κοστος στο περιπου.....

Κοίτα, εξαρτάται την απόσταση, γενικά χρειάζεται φωτεινός φακός ,δλδ κανάς με f2,8 το πολύ. Αυτό βοηθάει και στην εστίαση. Μετά η μηχανή να αντέχει σε κάμποσο iso ώστε σε συνδυασμό με το χαμηλό διάφραγμα να πιάνεις χρόνους τουλάχιστον 1/3000. Επίσης είναι πιστεύω απαραίτητη η ύπαρξη μοτέρ usm για να εστιάζει γρήγορα και να μπορεί να πιάσει τη στιγμή. Kαι κανένα stabilizer ίσως βοηθάει, ανάλογα τη τεχνολογία. Πάντως, αν ενδιαφέρεσαι για τηλεφακό με τόσο μικρό διάφραγμα+ εστιακή απόσταση ας πούμε 300mm, που ίσως να μη φτάνουν σε αυτή τη περίπτωση, τότε τα μηνιάτικα φεύγουν μπαμ μπαμ από τη τσέπη....

Για Νικον παράδειγμα:

http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=7&corp_id=3&pr_id=694&prview=list

Για CAnon:

http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=7&corp_id=2&pr_id=598&prview=list

Γνώμη μου, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για τηλεφακό, δε πιστεύω να χρειάζεται να επιζητείς το τέλειο αποτέλεσμα εκτός και αν είσαι επαγγελματίας.

edit: Πρόσεξε και πόσο βάρος έχουν...Με αυτούς κουβαλάς τη μηχανή κρατώντας την από το φακό. Για αυτό πολλοί από αυτούς, αν όχι όλοι, έχουν χερούλι.

Τις προάλλες είδα έναν Ιάπωνα και έμεινα Μ@λ@κ@ς...Με 3 μηχανές Canon, τα πιο τούβλα μοντέλα και τέτοιους φακούς όπως στα λινκς πιο ακριβό Ιάπωνα δεν έχω δει....

Όλος πρέπει να κόστιζε κάπου 30000ευρά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.