jpavly Ιούνιος 10, 2007 #25881 Ιούνιος 10, 2007 Ρε σεις ο Φίφης έχει σηκώσει 99% CPU Usage εδώ και 10 λεπτά, και τρώει 200ΜΒ memory με 3 tabs Και μη μου πει κανείς, βάλε Opera. Τον πέρασα πριν και δεν μπορούσα να μπω στο Google account μου. Flock time maybe? PS.: ΤΟ Π.Ο.Θ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CHAT ROOM
deninho Ιούνιος 10, 2007 #25882 Ιούνιος 10, 2007 βάλε IE7 Μήπως κάποιο ή κάποια από τα σάιτ που επισκέπτεσαι έχουν πολλές διαφημίσεις φλασάκια και λοιπές μπούρδες; Γτ το πάθαινα αυτό όταν έμπαινα σε τέτοια σάιτ (π.χ. sport-fm, sport.es)
sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 10, 2007 #25883 Ιούνιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Βασικά λέω να βγάλω και κουπόνια δημιουργίας θεμάτων και να σας τα μοιράσω... φερε 5 απο δω! θα τα χρειαστω!
JohnG85 Ιούνιος 10, 2007 #25884 Ιούνιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 17:24] ο τόνος στο "ου". ’λλο ο παραγωγός, κι άλλο η παράγωγος Τι σπουδάζεις? Σωστός! Ο τόνος στο ού ! Μου ξεφυγε ! Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων ! Sorry στους υπόλοιπους! Το κόβω εδώ το chat !
def Ιούνιος 10, 2007 #25885 Ιούνιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker το Πλαίσιο στην πυρά... Το καλώ σε απολογία ΤΩΡΑ Ακη, και ημουν ετοιμος να αγορασω καμια 10000 μετοχες απο το πλαισο
ΝTG Ιούνιος 10, 2007 #25886 Ιούνιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από def Ακη, και ημουν ετοιμος να αγορασω καμια 10000 μετοχες απο το πλαισο οχι τωρα....Δεν ειναι καλη περιοδος!!Περιμενε να πεσουν στο μισο.. BTW...καποιος γνωστης του ειδους...ξερει αν για μια παραγγελια που εκανα σαββατο μεσημερι (14.00 και κατι) θα δω το προιον τη δευτερα(να επισημανω ειμαι επαρχια/οχι νησι)???
JohnG85 Ιούνιος 10, 2007 #25887 Ιούνιος 10, 2007 Από ΠλαίσιοΚάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή, (αν πρόκειται για αγορά υπολογιστή δικής σας σύνθεσης παραγγείλετε μέχρι τις 14:00).Το Πλαίσιο αποστέλει σε 24 ώρες στις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Μέσα σε 48 ώρες οπουδήποτε στην Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη και σε 72 ώρες στα νησιά, εφόσον τα προιόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.Στην περίπτωση που θέλετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη στείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωσηΓια παραγγελίες που έγιναν έως τις 15:00 (Δευτέρα έως και Παρασκευή) με παράδοση στην Αθήνα ή/και Πάτρα ή έως τις 13:30 με παράδοση στη Θεσ/νίκη, η παραγγελία παραδίδεται την αμέσως επόμενη εργάσιμηΓια επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 800-11-12345 (χωρίς χρέωση)Οπότε για Τρίτη σε βλέπω !Edit: Μάλλον Τετάρτη.Πιο πιθανό !
ReaperX Ιούνιος 10, 2007 #25888 Ιούνιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTGBTW...καποιος γνωστης του ειδους...ξερει αν για μια παραγγελια που εκανα σαββατο μεσημερι (14.00 και κατι) θα δω το προιον τη δευτερα(να επισημανω ειμαι επαρχια/οχι νησι)??? Tρίτη-Τετάρτη(διότι η παραγγελία έγινε Σάββατο) λογικά... Αν θες να μάθεις σίγουρα ώστε να είσαι εκεί,πάρτους ένα τηλέφωνο άυριο και θα σου πουν...
GoriLLakoS Ιούνιος 10, 2007 #25889 Ιούνιος 10, 2007 Ρε σεις mod...Στις πόσες προσβολές και βρισιές σε ένα πόστ τρώει κάποιος ban?’μα είναι 1 μόνο , να γράψω ένα μεγάλο ωραίο ποστ να το αμολύσω..αλλά μην το σβήσετε...απλά κλειδωστε το για να το βλέπω bannαρισμένος και να γελάω...με κάτι τυπάκια που το παίζουν μορφωμένοι και δεν ξερει τι λέει το στόμα τους
ea6gka Ιούνιος 10, 2007 #25890 Ιούνιος 10, 2007 γυρισα απο μπανακι στη ποτιδεα , θαλασσα κρυα οπως τη γουσταρω , λιγος κοσμος κανα2 στριγκακια ωραια μωρα στο παραλιας, τελεια περασα.
Snips Ιούνιος 10, 2007 #25892 Ιούνιος 10, 2007 Ευτυχώς την γλύτωσε με σπασμένο πόδι μόνο. ... ... ..and... ... ... ... ... ... Μα τι παιδί είναι αυτό;;
greekfragma Ιούνιος 10, 2007 #25893 Ιούνιος 10, 2007 και γω το δα το grand prix......νταξ ο χαμιλτον παλι εδειξε το ποσο μεγαλος μπορει να γινει.απο οτι διαβαζω φοβερο παιδι και καλος χαρακτηρας.ο κΟΥμπιτσα και ΟΧΙ κουμπΙτσα (οπως λεγανε στον αλφα) οχι απλα τυχερος.........απλα δεν ξαναγινεται κατι τετοιο..........το να τσακιζεσαι με 250χλμ πανω σε ενα τοιχο απο τσιμεντο και να βγαινεις με σπασμενο ποδι ειναι απλα αδιανοητο και δειχνει σε τι επιπεδο ασφαλειας εχουν φτασει στην φορμουλα1απο την αλλη εαν οντως (οπως παλι ειπανε στον αλφα) η προσκρουση στον τοιχο σταματαγε το αμαξι εκει και δεν γλιστραγε πιο κατω μεχρι να σταματησει.....θα ειχε αποβει μοιραιος με τα παραπανω απο 105G (lol?) που μπορει να εφαγε εκεινη τη στιγμη ο πολωνος σχεδον ακαριαια......Υ.Γ.και για να διασκεδασουμε λιγακι τις εντυπωσεις με thelab style η τελευταια φωτο απο το ατυχημα θα μπορουσε να ειναι προφητικη συμφωνα με τον Dagalidi:hehe:
winters Ιούνιος 10, 2007 #25894 Ιούνιος 10, 2007 Νομιζω Κουμπίτσα ειναι το σωστο.... Προχτες ειχε ενα αφιερωμα για το gp του monaco και ειχε κατι Πολωνους φιλαθλους που φωναζαν "Κουμπίτσα Κουμπίτσα"...... Λογικα οι συμπατριωτες του θα ξερουν το ονομα του σωστα....
Snips Ιούνιος 10, 2007 #25895 Ιούνιος 10, 2007 Ο καυμένος ο Πουρναράκης κΟΥμπιτσα τον λέει κανονικά, αλλά κάποια στιγμή ό καλεσμένος που είχε τον είπε κουΜΠΙτσα, και μετά δεν ξέρω γιατί το άλλαξε και αυτός....μάλλον να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση...Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 23:55] Νομιζω Κουμπίτσα ειναι το σωστο.... Προχτες ειχε ενα αφιερωμα για το gp του monaco και ειχε κατι Πολωνους φιλαθλους που φωναζαν "Κουμπίτσα Κουμπίτσα"...... Λογικα οι συμπατριωτες του θα ξερουν το ονομα του σωστα.... Α αυτό δεν το ξέραμε....οπότε σωστός ο καλεσμένος!
greekfragma Ιούνιος 10, 2007 #25896 Ιούνιος 10, 2007 και μια ερωτηση προς εκεινους που ασχολουνται με τη φωτογραφια..... για μια τετοια φωτογραφια και με δεδομενο οτι τα συντριμια φευγουν με καμια 200αρια χιλιομετρα προς ολες τις κατευθυνσεις..... τι φακο χρειαζεται για να αποθανατισεις κατι τετοιο? και ενα κοστος στο περιπου.....
Astacus Ιούνιος 10, 2007 #25897 Ιούνιος 10, 2007 Πάντως από το μονοθέσιο μόνο το intel έμεινε άθικτο. Γερή κράση...
Snips Ιούνιος 10, 2007 #25898 Ιούνιος 10, 2007 Έλα ντε...πρέπει να είναι λίγο ακριβούτσικος. Πάντως εμένα μου έκανε η εντύπωση, όπου φαίνεται όλο το υλικό ψύξης-πυρόσβεσης (ή κάτι ανάλογο τελος πάντων) να την "κάνει"...Δεν το είχα καν προσέξει στον αγώνα...
winters Ιούνιος 10, 2007 #25899 Ιούνιος 10, 2007 Δε λετε παλι καλα που δεν εφαγε καμμια ροδα στο κεφαλι καpoioς κριτης....
ergotelis Ιούνιος 10, 2007 #25900 Ιούνιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma και μια ερωτηση προς εκεινους που ασχολουνται με τη φωτογραφια.....τι φακο χρειαζεται για να αποθανατισεις κατι τετοιο?και ενα κοστος στο περιπου..... Κοίτα, εξαρτάται την απόσταση, γενικά χρειάζεται φωτεινός φακός ,δλδ κανάς με f2,8 το πολύ. Αυτό βοηθάει και στην εστίαση. Μετά η μηχανή να αντέχει σε κάμποσο iso ώστε σε συνδυασμό με το χαμηλό διάφραγμα να πιάνεις χρόνους τουλάχιστον 1/3000. Επίσης είναι πιστεύω απαραίτητη η ύπαρξη μοτέρ usm για να εστιάζει γρήγορα και να μπορεί να πιάσει τη στιγμή. Kαι κανένα stabilizer ίσως βοηθάει, ανάλογα τη τεχνολογία. Πάντως, αν ενδιαφέρεσαι για τηλεφακό με τόσο μικρό διάφραγμα+ εστιακή απόσταση ας πούμε 300mm, που ίσως να μη φτάνουν σε αυτή τη περίπτωση, τότε τα μηνιάτικα φεύγουν μπαμ μπαμ από τη τσέπη....Για Νικον παράδειγμα:http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=7&corp_id=3&pr_id=694&prview=listΓια CAnon:http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=7&corp_id=2&pr_id=598&prview=listΓνώμη μου, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για τηλεφακό, δε πιστεύω να χρειάζεται να επιζητείς το τέλειο αποτέλεσμα εκτός και αν είσαι επαγγελματίας.edit: Πρόσεξε και πόσο βάρος έχουν...Με αυτούς κουβαλάς τη μηχανή κρατώντας την από το φακό. Για αυτό πολλοί από αυτούς, αν όχι όλοι, έχουν χερούλι.Τις προάλλες είδα έναν Ιάπωνα και έμεινα Μ@λ@κ@ς...Με 3 μηχανές Canon, τα πιο τούβλα μοντέλα και τέτοιους φακούς όπως στα λινκς πιο ακριβό Ιάπωνα δεν έχω δει....Όλος πρέπει να κόστιζε κάπου 30000ευρά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.