Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ρε παιδια!

τι τον ban-αρετε!

ηθελα να δω αυτην την καρτα! :hehe:

Αρχική απάντηση από core6700 [Χθες, στις 22:06]

Η καρτα εχει ερθει κατ ευθειαν απο Αμερικη, original ATI, γραφει sample made in USA, εχει γραμμενα με ασπρα γραμματα στο πλαι το λογοτυπο της HD 2900 XT, εχει μαυρες βιδες στο πανω αλουμινιο που ψυχει τις μνημες και ειναι χρονισμενη στα 860/1100 απο την μανα της, ενω οι μνημες παροτι GDD3 ειναι samsung κι οχι hynix.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

ρε παιδια!

τι τον ban-αρετε!

ηθελα να δω αυτην την καρτα! :hehe:

Δεν παιζεται το ατομο.... μηπως να τον αφησουμε να το βαλει, να το αποδεχτουμε και να τελειωσει? Ελεος.....

Σωστος winters . Εδειξες ήθος και σκέψη ώριμου ατόμου .

Ψηφίζω πεπάκο in 18k on 06 we trust. ! Nα τον βάλουν και οι μοδεράτορες πρώτο στις λίστες των μαρκησίων -> ΟΛΩΝ και του spi 1m , & 32m & aquamark & cinebench & winrar & raid -0- και απο δίπλα το screenshot του 06 , ετσι για μια μέρα να του φυγει του παιδιού το αγχος .

Εδιτ. Καλημέρα.

εχουμε και λεμε...

εχει περισεψει ενα καλωδιο απο ενα ανεμιστηρακι...

το εικονιζομενο κιτρινο-μαυρο

th_070608_115036.jpg

και ενα φανακι χωρις πιν στο τελος...

αρχικα, το κιτρινω καλωδιο που το βαζουμε?

στην θεση 1 ή στην 2?

(απο οσα ξερω, ενα ειναι 12 βολτ, ενα ειναι η γειωση και ενα ειναι οι στροφες... οι στροφες δεν χρειαζονται!)

μετα πως κανουμε την συνδεση?

μαυρο με μαυρο ή μαυρο με κοκκινο?

καλημερα,μεσημερι πηγε, το κεφαλι μου ειναι χαλια απο τις συνεχεις αλλαγες του καιρου,αφου η μανα μου οταν θελει να μαθει ποτε θα βρεξει δεν βλεπει ειδησης εμενα ρωταει

ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ:hehe:

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

εχουμε και λεμε...

εχει περισεψει ενα καλωδιο απο ενα ανεμιστηρακι...

το εικονιζομενο κιτρινο-μαυρο

th_070608_115036.jpg

και ενα φανακι χωρις πιν στο τελος...

αρχικα, το κιτρινω καλωδιο που το βαζουμε?

στην θεση 1 ή στην 2?

(απο οσα ξερω, ενα ειναι 12 βολτ, ενα ειναι η γειωση και ενα ειναι οι στροφες... οι στροφες δεν χρειαζονται!)

μετα πως κανουμε την συνδεση?

μαυρο με μαυρο ή μαυρο με κοκκινο?

Πάλι τα ίδια θα λέμε; ΔΩΡΕΑΝ είναι η δημιουργία θέματος ρα!

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:56]

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ:hehe:

και γω κατι τετοια θα τους λεω........ζαχαρη θα περασω:p

Αρχική απάντηση από greekfragma-> ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ:hehe:

και γω κατι τετοια θα τους λεω........ζαχαρη θα περασω:p

Γιατί ρε, χαζός είσαι ? Απλά νούμερα είναι (όπως και οι πλειοψηφία των "καραβανάδων")
Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 10:41]

καλημερα,μεσημερι πηγε, το κεφαλι μου ειναι χαλια απο τις συνεχεις αλλαγες του καιρου,αφου η μανα μου οταν θελει να μαθει ποτε θα βρεξει δεν βλεπει ειδησης εμενα ρωταει

ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ?ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ:hehe:

κι εγω τοχω αυτο....αλλαγη βαρομετρικου την καταλαβαινω αμεσως λεμε.....

πεδες!!!!

τι cluster πρωτινετε να βαλω στους σκληρους μου??? 320gb sata2 seagate...

default ειναι το 4k?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.