astrolabos Ιούνιος 6, 2007 #25801 Ιούνιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Μού ρθες μια μέρα αθήνα και νομίζεις ότι τά χεις δει όλα . . .Με όποιον δάσκαλο (fragmas) καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.Σαλαγατα . Ρε άι τράβα 'σαπέρα
ΝTG Ιούνιος 6, 2007 #25802 Ιούνιος 6, 2007 βλεπω το καλοκαιρι μας εχει "πιασει" ολους εε..?? Πολυχρωμος chosen....:fun:
YDinopoulos Ιούνιος 6, 2007 #25803 Ιούνιος 6, 2007 Χρονια πολλα Πετρο (Και επιτελους βαλε την σωστη ηλικια σου. Πειραζει που εισαι 42? )
astrolabos Ιούνιος 6, 2007 #25806 Ιούνιος 6, 2007 Ρε σείς, αλήθεια λέω, τζάμπα είναι η δημιουργία θεμάτων
LevelOne Ιούνιος 6, 2007 #25807 Ιούνιος 6, 2007 @ polonos: Πωπω φίλε τέτοια ομορφη μπιέλα εχω καιρό να δώ! Τα συλληπητήρια μου... BTW εχω ενα 2.5 24V Vanos απο 525ι, αν σε ενδιαφέρει! ;). Α, και ενα 2.7 eco με καπάκι απο 2.5αρα (αυτό ειναι απο Ε30). Τρελλό στροφάρισμα! Διαλέγεις και παίρνεις!! Ερώτηξις: Αυτο μάλλον απο υπερστροφία έγινε... ε.... πόσες, αν επιτρέπεται (και με το συμπάθειο
ergotelis Ιούνιος 7, 2007 #25808 Ιούνιος 7, 2007 NTG κάποιος σε ψάχνει, σε βρήκε? Βάλε κανά τηλέφωνο βρε άνθρωπε στο προφίλ!
LevelOne Ιούνιος 7, 2007 #25809 Ιούνιος 7, 2007 http://www.metacafe.com/watch/622806/beach_landing/ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!"Ε συγγνωμη κύριε, μπορείτε να βάλετε μπρος τις μηχανές απο το 747 να κάνουμε λιγο windsurf"?
ΝTG Ιούνιος 7, 2007 #25810 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis NTG κάποιος σε ψάχνει, σε βρήκε? Βάλε κανά τηλέφωνο βρε άνθρωπε στο προφίλ! τρελλη ζητηση λεμε... Kαι η πλακα ειναι οτι δεν με βρηκε... Το Ν ειναι ελληνικο και το TG αγγλικο..αν το ψιλιαστει κανεις εχει καλως!!
XTCgr Ιούνιος 7, 2007 #25812 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 04:05] http://www.metacafe.com/watch/622806/beach_landing/ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!"Ε συγγνωμη κύριε, μπορείτε να βάλετε μπρος τις μηχανές απο το 747 να κάνουμε λιγο windsurf"? μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν φράξει το κομμάτι της παραλίας και ο κόσμος κινείται ελεύθερα :nuke:
Tsakonas Ιούνιος 7, 2007 #25813 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από o polonos [Χθες, στις 16:56] Ειπατε τπτ ??? Παει το Ε21 μου :cry: Τρυπησε το μπλοκ χοθηκε στην πολλαπλη βγηκε απο το ψυγειο ..... Το μοτερ πηρε φοτια (ευτυχως που ημουν κανοτα στο λαστιχο γιατι θα καιγομουν μεσα στο αμαξι .... Αλλα επιδει του ειπια το αιμα με το δικιο του εσπασε Παμε για ενα εξακυλινδρο τωρα :devil: πες μας λεπτομερειες.....κ εγω Ε21 εχω.(ασχετο)...τι του κανες?
TifoziF1 Ιούνιος 7, 2007 #25814 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από LevelOne http://www.metacafe.com/watch/622806/beach_landing/ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!"Ε συγγνωμη κύριε, μπορείτε να βάλετε μπρος τις μηχανές απο το 747 να κάνουμε λιγο windsurf"? @Def : εκεί κάνεις τα μπάνια σου ?
deninho Ιούνιος 7, 2007 #25815 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Με τιμεί που όταν διάβασα την απάντησή σου θυμήθηκα τα ζάκια στην πλατεία εξαρχείων που ζητάνε ψιλά; Fight Club?
ergotelis Ιούνιος 7, 2007 #25818 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από unseen Ξερεις τι τραβαω για να φερω τα ψαρια που τρως μωρη? λολ κάτι μου λέει ότι ψάχνεσαι για να αναβαθμίσεις τις γνώσεις σου στο ψάρεμα μέσα από τα ελληνικά φόρουμς! Αυτό που βλέπεις για να γίνει βέβαια θέλει να υπάρχει και ψάρι, το πείραμα έγινε σε ποταμό που το βάθος είναι χαμηλό! Στη θάλασσα είναι διαφορετικά τα πράγματα, δε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια αν γίνεται και εκεί έτσι!
greekfragma Ιούνιος 7, 2007 #25819 Ιούνιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από unseen Ξερεις τι τραβαω για να φερω τα ψαρια που τρως μωρη? Αρχική απάντηση από ergotelis λολ κάτι μου λέει ότι ψάχνεσαι για να αναβαθμίσεις τις γνώσεις σου στο ψάρεμα μέσα από τα ελληνικά φόρουμς! Αυτό που βλέπεις για να γίνει βέβαια θέλει να υπάρχει και ψάρι, το πείραμα έγινε σε ποταμό που το βάθος είναι χαμηλό! Στη θάλασσα είναι διαφορετικά τα πράγματα, δε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια αν γίνεται και εκεί έτσι! αν και νομιζω οτι το χω ξαναγραψει στο ΠοΘ πριν 2-3 χρονια δεν το βρισκω ευκαιρο οποτε θα το ξαναγραψω υπαρχουν φυλες στην περιοχη της Πολυνησιας οπου ψαρευουν με τετοιο τροπο. στο ψαρεμα παιρνει μερος ολοκληρη η φυλη.μαζευονται σε συγκεκριμενες παραλιες που δημιουργουν κολπισκους και εχουν μικρο βαθος αρχικα οι αντρες ανεβαινουν στις βαρκες και σχηματιζουν ενα ημικυκλιο στραμμενο προς την ακτη.πανω στις βαρκες εχουν μεγαλες πετρες πιασμενες με σκοινια στη βαρκα. μετα τα γυναικοπαιδα μπαινουν στη θαλασσα πισω απο τις βαρκες ο ενας διπλα στον αλλο και σχηματιζουν αλυσιδα........οταν εχει δημιουργηθει το ανθρωπινο τειχος οι αντρες πετανε συνεχως τις πετρες στη θαλασσα κρατωντας παραλληλα και φακους τρομαζοντας τα ψαρια.απο τη μερια της ανοιχτης θαλασσας ειναι εγκλωβισμενα απο τα γυναικοπαιδα και στρεφονται προς την ακτη. σιγα σιγα ο κυκλος ολοενα και προχωραει στην ακτη κλεινοντας τα ψαρια σε ακομα μικροτερο χωρο. οταν μικρυνει αρκετα το ημικυκλιο τα ψαρια βρισκονται πολυ ρηχα και πλεον τα καμακωνουν με ευκολια. Υ.Γ.υπαρχει και ενας μυθος οτι τα παλαιοτερα χρονια που δεν υπηρχανε φακοι οι πετρες ειχαν ποσοτητα απο χρυσαφι και φεγγοβολουσαν κατω απο το φως του φεγγαριου
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2007 #25820 Ιούνιος 7, 2007 Δεν γ@μας που δεν γ@μας, δεν πας για ψαρεμα...? Αυτο μου ηρθε μυαλο. ΠΟΘ ειναι....:P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.