Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

κατι κανουν οι καινουριοι drivers...

αλλα το δικο μου το γ@μιδι δεν ανεβαζει... :rant:

εχει αλλαξει και το CP η NVidia και δεν βρισκω το παρακατω...

th_athens2004.jpg

(η εικονα ειναι απο την καρτα του athens2004, μιας και αυτη επεσε μπροστα μου)

ξερει κανεις που σκ@τα ειναι? :wassat:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

1. Γυρνάς σε κλασικό nVidia panel

2. Κατεβάζεις και περνάς το coolbits.

Εργολαβία σε έχω πάρει ε; :p

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 23:06]

Εργολαβία σε έχω πάρει ε; :p

προφανως! :p

ή ρωταω πολυ απλα πραγματα και οι αλλοι με σνομπαρουν και δεν απαντανε ή ρωταω πολυ δυσκολα...

ενα απο τα 2 συμβαινει... :hmm:

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Χθες, στις 22:58]

προφανως! :p

ή ρωταω πολυ απλα πραγματα και οι αλλοι με σνομπαρουν και δεν απαντανε ή ρωταω πολυ δυσκολα...

ενα απο τα 2 συμβαινει... :hmm:

saki,μπορεις να δοκιμασεις και με το ntune....ελεγχει οτιδηποτε NV σου βρει...

Αρχική απάντηση από Tsakonas [Σήμερα, στις 02:09]

saki,μπορεις να δοκιμασεις και με το ntune....ελεγχει οτιδηποτε NV σου βρει...

ευχαριστω αλλα τα καταφερα με την jpavly-εια μεθοδο! :p

με τετοιο ψοφο εξω δειτε θερμοκρασιες στον υπολογιστη με 5 λεπτα ανοικτης μπαλκονοπορτας!

post-4862-1416073120,5628_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma

:mad:ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΚ@ΤΕΝΙΑ ΕΙΔΗΣΗ:mad:

:rant:http://news.ert.gr/c/6/318121.asp:rant:

και η βλακεια ειναι οτι για να φτασουμε σε σημειο για τετοιες δηλωσεις δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα που λενε και οι παλιοι:...:

Αυτό πάντως εγώ θετικά το βλέπω.

Ανακάμπτει σιγά σιγά η Ρωσία, σε 20 χρόνια από την πτώση της ΕΣΣΔ πιστεύω θά ναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος γιατί μας τά χουν κάνει λίγο τσουρέκια οι ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, βλέπε Γιουγκοσλαβία, Ιρακ κλπ.

Εντάξει δεν θα τον γλιτώσουμε τον διεθνή ρυθμιστή, αλλά καλύτερα 2 από 1. Diversity.

Πάντως αυτό που θά πρεπε να βγάλεις σαν είδηση δεν είναι η διαμάχη της ΗΠΑ - Ρωσίας, αλλά η συνεχόμενη ανυπαρξία της Ευρώπης. Δυστυχώς Ευρώπη = ΗΠΑ, ενώ θα έπρεπε Ευρώπη = Ευρώπη, ανεξάρτητη κι ωραία.

Αρχική απάντηση από .38-.45

μονοκερος;

κατι μου μπηκε στο ματι;

μαλλον το αντιτιμο του να εισαι mod στο Lab!

(τρελλαθηκε και αυτοτραυματιζεται..):hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

μονοκερος;

κατι μου μπηκε στο ματι;

Ξέφυγε το μικρόφωνο και πήγε στο μάτι μωρέ, πως κάνεις έτσι; :p

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 04:48]

Ανακάμπτει σιγά σιγά η Ρωσία, σε 20 χρόνια από την πτώση της ΕΣΣΔ πιστεύω θά ναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος γιατί μας τά χουν κάνει λίγο τσουρέκια οι ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια, βλέπε Γιουγκοσλαβία, Ιρακ κλπ.

Εντάξει δεν θα τον γλιτώσουμε τον διεθνή ρυθμιστή, αλλά καλύτερα 2 από 1. Diversity.

Πάντως αυτό που θά πρεπε να βγάλεις σαν είδηση δεν είναι η διαμάχη της ΗΠΑ - Ρωσίας, αλλά η συνεχόμενη ανυπαρξία της Ευρώπης. Δυστυχώς Ευρώπη = ΗΠΑ, ενώ θα έπρεπε Ευρώπη = Ευρώπη, ανεξάρτητη κι ωραία.

ωχ αμαν αντε να συμμαζευτει τωρα ο Λιακοπουλος....ο κεφτεc γαρ εγγυc λεμε...

Αρχική απάντηση από sotiris

’ντε να πάρει τα πάνω του και το Linux...

μολις εφτασε στα χερια μου ενας σκληρος WD Sata II 120GB

τον συνδεω, του βαζω και την τροφοδοσια μπουταρω και δεν τον βλεπω!

α!

εβαλα και το jumperaki που λεει πανω (στις 5-6) αλλα και παλι...

οποιος εχει διαθεση να βοηθησει help εδω ή ας στειλει ενα πμ μην χαλαμε και το θεμα (?)

δωστε τα φωτα σας παιδες!

μήπως να τον ενεργοποιήσεις απο το πίνακας ελέγχου->εργαλεία διαχείρισης->διαχείριση υπολογιστή->διαχείριση δίσκων...

εφόσον είναι sata μάλλον να εγκαταστήσεις τους drivers του αν και τα windows Λογικά θα τον έβλεπαν.

Αρχική απάντηση από laantonios

εφόσον είναι sata μάλλον να εγκαταστήσεις τους drivers του αν και τα windows Λογικά θα τον έβλεπαν.

ειναι το λινκ που εχω δωσει παραπανω?

Αρχική απάντηση από greekfragma

το Sata channel που τον κουμπωσες ειναι ενεργοποιημενο?

δεν ξερω! :tomato:

που το βλεπεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.