Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
There never was a chip, it is said, that Bill Gates couldn't slow down with a new batch of features.

* James Coates, The Chicago Tribune

Δεν υπήρξε chip, που να αντιστάθηκε στον Bill Gates. Πάντα κατάφερνε να το κάνει να σέρνεται, με νέες δέσμες δυνατοτήτων...

Αρχική απάντηση από mariosalice

Αλλά δεν κατάλαβα πού κόλλαγε.

Πείτε ότι θέλετε δεν είναι το thread?

DARKSAGA τελικά πήρα forthnet και μου είπαν ότι η διαδικάσια μπορεί να πάρει αρκετά αλλά σε όλο αυτό το διάστημα θα έχω κανονικά internet και τηλέφωνο και χρειάζεται απλά η άιτηση για το 2play για να γίνουν όλα στο auto. Λέω να πάρω και πιο μετά για να δω τι θα μου πει ένας άλλος υπάλληλος.

[edit]

LOL ξαναπήρα ....Ε τελικά είναι πολύ άσχετοι.

1.5 με 2 μήνες θα πάρει η διαδικάσια, πρώτα να πάρω ΕΓΩ τον ΟΤΕ να κόψω την υπάρχουσα γραμμή, μετά να κάνω αίτηση στην forthnet, ΚΑΙ όσο διάστημα δεν καλύπτομαι απο το ιδιόκτητο θα πληρώνω και το ΠΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.....

:confused: :confused:

ΑΡΤΙΑ εκπαίδευση!

Αρχική απάντηση από DJD

ρε ρε...

που είναι ο endu;

:(

Μιλα μας και μην μας αγαπας...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΑΜΑ ΙΝΤΕΛ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!!!!*

Τερμα πλεον τα 20KB/s στην 1MBit μου!!

Πλεον το modem router ενσωματωθηκε στον πυρηνα!! :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

10-15% γρηγοροτερο ιντερνετ !!!

* Δεν βρισκω ρε γμτ το προφητικο ποστ (α λα Πητ Παπαδακος) που ελεγα να μπει το modem-router στον πυρηνα.

post-1498-1416073096,7601_thumb.jpg

Ε ρε και να σε πετύχουν πουθενά oι του R&D της Intel.... Θα γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα..Μαύρο θα σε κάνουν!

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Αλλάχ ουάκπαρ.

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Ω μεγάλε προφήτη!

Δέξου αυτό τον υπερσύνδεσμο από έναν αφιερωμένο θαυμαστή του μεγάλου προφητικού έργου σου:

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=352800#post352800

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 18:00]

Δέξου αυτό τον υπερσύνδεσμο από έναν αφιερωμένο θαυμαστή του μεγάλου προφητικού έργου σου:

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=352800#post352800

ok, άρα περιμένουμε τώρα να πραγματοποιηθεί και το δεύτερο μέρος της προφητείας ε;

Αρχική απάντηση από SLN

Χωρια που οτι και να κανεις παλι ανεργος θα καταντησεις!! Φλουφλη!

Αρχική απάντηση από Shaman

Ε ρε και να σε πετύχουν πουθενά oι του R&D της Intel.... Θα γίνει το όνειρό σου πραγματικότητα..Μαύρο θα σε κάνουν!

Αλλο που δεν θελει !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.