greekfragma Μάϊος 8, 2007 #25001 Μάϊος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:36] εχω λυωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
sakis_the_fraud1416003252 Μάϊος 8, 2007 #25002 Μάϊος 8, 2007 αισχος!(αν ειχα ψηφιακη χαλαρα εβγαζα και μια την πανσετα που θα κατεβασω οσονουπο...)ρε παιδια εχω ενα προβλημα με το PIO - Ultra DMA mode ...βοηθηστε λιγο γιατι εχω μια 10αδα DVD να αντιγραψω!http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=543418#post543418ευχαριστω!
Athens2004 Μάϊος 8, 2007 #25003 Μάϊος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:36] nioseh to epoC .
greekfragma Μάϊος 9, 2007 #25004 Μάϊος 9, 2007 καλημερεςςςςςς.....σημερα στη στουρναρη γινεται χαμος φοιτιτικες εκλογες FTW:hehe:
Dem Μάϊος 9, 2007 #25005 Μάϊος 9, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:36] , που είναι τα άλλα ? δεν τα βρίσκω ρε μαμοτο, κάπου είχε κι άλλα τέτοια εδώ. . . . Καλημέρες, μια απο τα ίδια με τις εκλογές και εδώ, χαμός.
magicman Μάϊος 9, 2007 #25008 Μάϊος 9, 2007 πριν κανα 10ημερο ειχα αγορασει ενα seagate 320gb τον εβαλα επανω τον ειδε,εκανα reboot και απο τοτε τιποτα, ψοφισε(καταραμενη dfi) εστειλα την κοπελα μου να παει στο πλαισιο θεσ/νικης για rma.τον τσεκαρανε και την εδωσαν πιστωτικο 80 ευρο(το δισκος ηταν αγορασμενος μεσα απο το νετ). δεν θα επρεπε να μου δωσουν καινουριο δισκο,αφου ειχαν? ρωτησα και μου ειπαν δεν γινεται λογω διαφορα της τιμης. ετσι αναγκαστικα θα δωσω αλλα 30 ευρο για να τον παρω απο το καταστημα.μπηως τελικα δεν συμφερει αυτο με την διαφορα τις τιμης αναμεσα στο καταστημα-νετ?
YDinopoulos Μάϊος 9, 2007 #25009 Μάϊος 9, 2007 Κακως. Επρεπε να σου δωσουν καινουργιο χωρις εξτρα χρεωση. Δεν εκανες νεα αγορα προιοντος απο το καταστημα, αρα επρεπε να ισχυει η τιμη με εκπτωση !
mariosalice Μάϊος 9, 2007 #25010 Μάϊος 9, 2007 Είναι παράνομο αυτό που έκαναν.Δεν έπρεπε να σου βάλουν πιστωτικό αλλά να σου δώσουν στο ακέραιο πίσω τα λεφτά σου.Η σωστή διαδικασία για αγορά από το Internet είναι η εξής.Έπρεπε να πάρεις τηλ. ότι είναι χαλασμένο και να το στείλεις ή να το πας εκεί που θέλουν και να σου στείλουν άλλο με δικά τους έξοδα.Μάλιστα η εγγύηση για αγορά από το Internet είναι πιο ισχυρή.Δηλαδή ακόμα και εντάξει να είναι ο δίσκος μπορείς μέσα σε 15 μέρες να τον επιστρέψεις και να σου δώσουν πίσω τα λεφτά σου (όχι πιστωτικό).Επίσης μπορείς για ένα χρόνο που έχει εγγύηση το προιόν να το επιστρέψεις για RMA και να σου δώσουν ίδιο ή ανάλογο. Μετά το χρόνο υπεύθυνη είναι η αντιπροσωπεία.Δεν μπορείς όμως να πας σε ένα κατάστημα και να ζητήσεις άλλο δίσκο.Οφείλεις να ακολουθήσεις τη διαδικασία που είπα.Τώρα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους ενημερώσεις ότι δεν επιθυμείς πιστωτικό αλλά ή ίδιο δίσκο ή τα λεφτά σου πίσω.Αυτά είναι τα δικαιώματα σου.Αν όμως δεν σε χαλάει το πιστωτικό, τότε άσε τα πράγματα όπως είναι.Πάλι καλά να λέμε που με το Πλαίσιο βρίσκουμε άκρη.Πήγα να αγοράσω ένα πλυντήριο, τους ρώτησα για εγγύηση και μου είπαν "εμείς πουλάμε, για εγγυήσεις και τέτοια πράγματα απευθύνεσαι στην αντιπροσωπεία που το εισάγει" και μου κόψαν το βήχα. Αλλά και σε άλλα μαγαζιά τα ίδια μου είπαν.Βέβαια, ένα πλυντήριο κοστίζει όσο μια κάρτα γραφικών.
dellman Μάϊος 9, 2007 #25011 Μάϊος 9, 2007 Πήγαινε στο κατάστημα και ζήτα τον υπεύθυνο και εξηγήσε του την κατάσταση. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση
magicman Μάϊος 9, 2007 #25012 Μάϊος 9, 2007 το θεμα ειναι οτι το πιστωτικο κοπηκε,και εγω δεν μπορω να παω ο ιδιος,θα πω την κοπελα μου να ξαναπαει εκει και θα μιλησω με κανα υπευθυνο. μπορουν να παρουν πισω το πιστωτικο? το δεχονται? αν ειναι ετσι θα ζητησω πισω τα χρηματα και ξαναπαραγγελνω απο το νετ τον δισκο.βασικα απο την μου ειπε η κοπελα μου δεν την ρωτησαν πιστωτικο ή χρηματα αν θελει,και τις δωσαν πιστωτικο κατευθειαν.το θεμα ομως ειναι οπως ειπε και ο YDinopoulos εγω απο νετ τον πηρα αρα επρεπε να αλλαχθει.
YDinopoulos Μάϊος 9, 2007 #25013 Μάϊος 9, 2007 Και επειδη κοπηκε, δεν μπορουν να τρο παορυν πισω? Λαθος... Αυτο που εκανα ειναι 100% παρανομο και μαλλον εγινε καταλαθος. Αν εχεις την αποδειξη αγορας απο το ΝΕΤ, παρε την μαζι με το πιστωτικο και πηγαινε στον υπευθυνο του Πλαισιου. Αν σου κανουν νερα, απειλησε τους, οχι με καταγγελια ΙΝΚΑ, αλλα για μηνυση για απατη κ τετοια. Αυτο που εκαναν δεν ειναι νομιμο !
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2007 #25014 Μάϊος 9, 2007 Θα ζητήσεις αντικατάσταση και θα σου δώσουν τον ιδιο
magicman Μάϊος 9, 2007 #25015 Μάϊος 9, 2007 ok παιδια ευχαριστω. θα ζητησω δισκο,αλλιως τα λεφτα για να ξαναπαραγγειλω. θα σας ενημερωσω για το τι εγινε.
ReaperX Μάϊος 9, 2007 #25016 Μάϊος 9, 2007 Ρε παιδιά τελικά πιστωτικό δικαιούμαστε σε όλες τις περιπτώσεις?? Πριν καιρό είχα πάει μία vga που μου είχε χαλάσει στο Πλαίσιο μου λέει το παλικάρι αν θέλω αλλαγή ή πιστωτικό,του λέω πιστωτικό... Όταν με κάλεσαν να πάω ήταν ένας άλλος και μου λέει έγινε αλλαγή.. Του λέω πιστωτικό ζήτησα αλλά επέμενε πως δεν γίνεται να κοπεί πιστωτικό....
.38-.45 Μάϊος 9, 2007 #25017 Μάϊος 9, 2007 σε καταστημα franchise μεγαλης αλυσιδας στην επαρχια, κοβω πιστωτικα εδω και χρονια. συμφερει και τους δυο μας.
Shaman Μάϊος 9, 2007 #25018 Μάϊος 9, 2007 Ρε γαμώτο, απο το πρωί που το είδα δε μπορώ να συνέλθω...Σκύλος Κωστέτσου: Το δράμα
Tsakonas Μάϊος 9, 2007 #25020 Μάϊος 9, 2007 για το θεμα του αμαρτωλου σκληρου:συγγνωμη που θα το πω ετσι αλλα η μηνυση για απάτη θα παει άπατη(386πκ) ....απο τη στιγμη ομως που ειναι αγορασμενος μεσω νετ ο φιλος μας καλυπτεται μια χαρα απο τον νομο 2251/1994 αν ειναι ΟΚ με τις προθεσμιες κλπ(10ημερο νομιζω)....οποτε βουρ στο ΙΝΚΑ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.