Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 21:24]

Παρ όλα αυτα δεν δικαιολογώ το οτι ήταν εριστικός προς τους φιλάθλους. Ο Βασιλειάδης πχ της Μάλαγας γιατι καταχειροκροτήθηκε; Δεν μπορεί, καποια λογική εξήγηση θα υπάρχει... Υπάρχουν όρια και άγραφοι νόμοι που καλώς η κακώς (για την Ελλαδα μιλάμε πάντα ε) αν τα ξεπεράσεις, τότε απλα πας γυρεύοντας...

Μπορει κατι τετοια να μην τα βλεπω ή να τα χανω κατα την διαρκεια του αγωνα ή απλα μπορει να μην τα δειχνει η τηλεοραση ενω στο γηπεδο να τα βλεπει ο αλλος...

Ποτε ακριβως ηταν εριστικος ο Παπαλουκας χτες?

Δηλαδη το να ειναι η ομαδα σου 4 ποντους πισω και στην προσπαθεια σου, σου κανουνε φαουλ και δεν μπαινει το καλαθι για το γκολ-φαουλ, ειναι εριστικο να φωναζεις? Ειναι εριστικο να πανηγυριζεις το 3ποντο που σε φερνει στον ποντο???

Ειναι εριστικο να φωναζεις σε εναν αγωνα που κυνηγας στο σκορ και βαζεις το ενα καλαθι μετα το αλλο?

Δεν ξερω τι προηγουμενα εχουν οι βαζελοι με τον Θοδωρη γιατι την χρονια που πηγε στον Ολυμπιακο ψιλοσταματησα να ασχολουμαι με το εγχωριο μπασκετινι, αλλα δεν γινεται να βαφτιζετε τις αντιδρασεις ενος παικτη που "ζει" μεσα στον αγωνα σαν "οπαδικες", επειδη ο ποδοσφαιρικος βαζελος που καθεται απλα στην κερκιδα με το κασκολ και δεν ξερει ποσα βηματα ειναι το μπασιμο και τι σημαινει mismatch (που το εξηγουσε χτες το Φιλλιπα), απλα βλεπει εναν πρωην παικτη του ολυμπιακου να πανηγυριζει και σκεφτεται... "Τον κ&%$γαυρο, γιατι δεν καθεται να χασει??"

Και στην τελικη, σορρυ αλλα τα "ορια και τους αγραφους νομους" της Ελλαδας θα τους σεβαστω και θα τους αναγνωρισω ΟΤΑΝ αποκτησουμε σοβαρους οπαδους...

Ειναι πολυ προσφατα τα... "καμωματα των οπαδων μας (που αυτους εχουμε και αυτους ΘΕΛΟΥΜΕ) για να μιλαμε οτι "πηγε γυρευοντας". Με την καφριλα που μας δερνει δηλαδη πρεπει να μπει ο αλλος στο γηπεδο ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΣ λες και παει σε... παιχνιδι ποκερ, ή να εχει 2π. με 1/14 σουτ για να μην θεωρησουν τα καμαρια μας οτι "παει γυρευοντας".

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εδώ ο άλλος ζήτησε κάρτα, τι επίπεδο να περιμένεις τώρα? :hehe: Οι μόνοι σοβαροί οπαδοί μπάσκετ στην Ελλάδα, ή τέλος πάντων οι μόνοι που να έχουν μπασκετική παιδεία, είναι οι οπαδοί του ’ρεως. Όλοι οι άλλοι είναι γτπ

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 22:25]

Οι μόνοι σοβαροί οπαδοί μπάσκετ στην Ελλάδα, ή τέλος πάντων οι μόνοι που να έχουν μπασκετική παιδεία, είναι οι οπαδοί του ’ρεως. Όλοι οι άλλοι είναι γτπ

To οποιο ειναι αρκετα θλιβερο, αν σκεφτεις οτι επι 6 χρονια 92-98 που το μπασκετ πηγαινε καλα και ακομα κι οταν επεσε η δημοτικοτητα του και φυγανε επιτελους ολα τα "μπουμπουκια" απο το οακα και την φριτεζα μετα απο 5 πρωταθληματα ευρωπης (4 ο βαζελος, 1 ο γαυρος) δεν εχουμε καταφερει να βγαλουμε μπασκετικο οπαδο περαν των αρειανων. 15 ολοκληρα χρονια 1992-2007 και ακομα λεμε οτι "οι μόνοι που να έχουν μπασκετική παιδεία, είναι οι οπαδοί του ’ρεως"

Οποτε παει να φτιαξει κατι σε αυτο το αθλημα, πλακωνουνε τα βλαμμενα σε κανα ντερμπυ αεκ-παο-παοκ-γαυρου, τα σπανε ολα και... ξαναδιωχνουν τους νορμαλ οπαδους.

Ασχετο: Αυτη η ιστορια με τα αστερια στην φανελλα του βαζελου ΤΙ ΕΙΝΑΙ επιτελους??

Ειναι απο τα 3 ευρωπαϊκα?? Νομιζω οτι αυτο ειναι τρελλη μουφα...

Αυτη ειναι πατεντα απο το ευρωπαικο μπασκετ οπου καθε αστερι στην φανελλα της ομαδας εκπροσωπει 10 ΕΓΧΩΡΙΑ πρωταθληματα. Ο βαζελος πρεπει να εχει καμμια 35ρια τωρα σαν συλλογος.

Ναι, τα αστέρια στη φανέλα του Παναθηναϊκού αντιπροσωπεύουν τις Ευρωπαϊκές κούπες που έχουν σηκώσει. Πλέον θα βάλουν 4

Πρόσεξε, δεν εχω δώσει δίκιο στους οπαδούς που έκραξαν τον Παπαλουκά, παρα μόνο εχω σκιαγραφήσει την Ελληνική πραγματικότητα. Φαντάσου το εξής ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ γεγονός: ΠΑΟ - ΟΣΦΠ, 4η περίοδος, 87-86 το σκόρ, δυο βολές υπέρ του ΟΣΦΠ και 1.2 δευτερα για την ληξη. Ο παίκτης του ΟΣΦΠ που αναλαμβάνει να εκτελέσει τις βολές, τις βάζει και τις δυο. Μετα την επιτυχία της δευτερης βολής ο ιδιος παίκτης του ΟΣΦΠ γυρνάει στην εξέδρα και υψώνει τον μέσο δάκτυλο του ή λέει κατι υβριστικό κλπ. Στην επαναφορά της μπάλας ο χρόνος λήγει και νικάει ο ΟΣΦΠ. Ερώτηση κρίσεως: Για ποσα χρόνια θα θυμούνται οι 20.000 βάζελοι την χειρονομια/βρισιά του παίκτη; Αυτο δεν ειναι Ελληνική πραγματικότητα; ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν το επικροτώ, ισα-ισα που μεχρι ενος σημείου υπερασπίστικα τον Παπαλουκα και οπως ανέφερε καποιος -δε θυμάμαι και ας με συγχωρέσει- πιο πάνω οταν ο Παπαλουκάς μας έφερνε στην 2η θέση του κόσμου ηταν ωραία ενω τώρα όχι; Απλα προσπάθησα να ερμηνέυσω την συμπεριφορά. Και κατι τελευταίο που έχω παρατηρήσει με ελάχιστες εξαιρέσεις: Στο λίγο χρήμα χωράει πολυ συναίσθημα, ενω στο πολύ χρήμα το συναίσθημα εξαγοράζεται.

Αρχική απάντηση από SLN

μετα απο 5 πρωταθληματα ευρωπης (4 ο βαζελος, 1 ο γαυρος) δεν εχουμε καταφερει να βγαλουμε μπασκετικο οπαδο περαν των αρειανων. 15 ολοκληρα χρονια 1992-2007 και ακομα λεμε οτι "οι μόνοι που να έχουν μπασκετική παιδεία, είναι οι οπαδοί του ’ρεως"

Οποτε παει να φτιαξει κατι σε αυτο το αθλημα, πλακωνουνε τα βλαμμενα σε κανα ντερμπυ αεκ-παο-παοκ-γαυρου, τα σπανε ολα και... ξαναδιωχνουν τους νορμαλ οπαδους.

Και ακόμα πιο σπουδαία, το Ευρωπαικό που πήρε η Εθνική, και το οτι ειναι δευτεραθλήτρια κόσμου σε τι μας βοήθησε; Στράφι και αυτα. Και το Euro 2004 επίσης. Αυτο και αν ήταν φιάσκο. Μολις το πήραμε υποτροπιάσαμε. Τι είχες Γίαννη, τι είχα πάντα...

Ναι αλλά αν το έπαιρνε η CSKA την άλλη μέρα όλα τα γαυράκια θα πανηγυρίζαν για το δικό τους παιδί τον Παπαλουκά...''Και να ο δήμιος του ΠΑΟ'' και τα λοιπά...

Δεν είδα να το λέει κανείς αυτό...Έτσι είμαστε οι έλληνες...

Παναθα γερά...!

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Έτσι είστε ΕΣΕΙΣ. Υπάρχουν ορισμένοι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες. Ευτυχώς...

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 23:01]

Ναι αλλά αν το έπαιρνε η CSKA την άλλη μέρα όλα τα γαυράκια θα πανηγυρίζαν για το δικό τους παιδί τον Παπαλουκά...''Και να ο δήμιος του ΠΑΟ'' και τα λοιπά...

Παναθα γερά...!

Αν θελεις να ζεις στα πρωτοσελιδα του "derby", του "πρωταθλητη", της "Ηχω" και του "φως των σπορ" εχεις 100% δικιο.

λυπηρο για μενα το οτι σκεφτεσαι "ευτυχως που το πηραμε γιατι την αλλη μερα θα ειχαμε τρελλο καζο απο τα γαυρακια"

οπως και ξεφτυλλισμενο το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη που ειχε 1/3 της σελιδας αφιερωμα στην... Λαρισσα για ευνοητους λογους, μιση (και βαλε σελιδα) σε καποιον ξενο ποδοσφαιριστη με τον οποιο "...μιλανε οι παραγοντες του γαυρου..." και την τελευταια γραμμη στο "ο παναθηναϊκος πρωταθλητης ευρωπης κλπ κλπ"

Καταντια που αυτη η εφημεριδα ειναι απο τις πρωτες σε πωλησεις. Ειμαι 100% σιγουρος οτι αν το επαιρνε η CSKA ο πρωταθλητης θα το ειχε πρωτη ειδηση με μεγαλα γραμματα και με συνεντευξεις του Θοδωρη που φυσικα επαιξε καλα γιατι ειναι "απο μικρο παιδακι, γαυρος"

Απλα επιβεβαιωνεται η καφριλα που υπαρχει.

Αρχική απάντηση από SLN

Αν θελεις να ζεις στα πρωτοσελιδα του "derby", του "πρωταθλητη", της "Ηχω" και του "φως των σπορ" εχεις 100% δικιο.

Τα του καίσαρως το καίσαρι.

Το κακό είναι ότι κι εσύ που το παίζεις "φίλαθλος" μετέχεις σε αυτό το παιχνίδι - ίσως όχι με τόσο έντονη αθλιότητα όσο ο μέσος κάφρο-φίλαθλος αλλά όσο νά 'ναι το μερίδιό σου τό 'χεις.

Το παιχνίδι είναι γνωστό από την αρχαιότητα και λέγεται "άρτος και θεάματα".

’μα τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι, είτε φίλαθλος είσαι είτε κάφρος είτε το ο,τιδήποτε, είναι εξ'αρχής γνωστό το τι κερδίζεις και τι χάνεις.

Αρχική απάντηση από deninho

Έτσι είστε ΕΣΕΙΣ. Υπάρχουν ορισμένοι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες. Ευτυχώς...

Σωστό, αλλά μην θεωρείς ότι ασχολούμενος με άρτο και θεάματα είσαι ένας από αυτούς.

Ισχύουν και για σένα τα του Σόλωνος.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 00:12]

Σωστό, αλλά μην θεωρείς ότι ασχολούμενος με άρτο και θεάματα είσαι ένας από αυτούς.

Ισχύουν και για σένα τα του Σόλωνος.

Δηλαδη για να καταλαβω...

Εφοσον καποιος ασχολειται με τον αθλητισμο (μπασκετ-ποδοσφαιρο-μπαντμιντον) ή με την... Μαρω Λυτρα οποιαδηποτε κι αν ειναι η σταση του (καφρος-οπαδος-φιλαθλος- απλος θεατης-τουριστας) αυτοματως διαγραφεται απο την μεριδα του "υγιως σκεπτομενου ανθρωπου" επειδη μπαινει στην κατηγορια "αρτον και θεαματα??

Τι γενικευσεις ειναι αυτες ρε ?????

Ναι ρε Σόλωνα, αν ήσουν εχέφρων και σκεπτόμενος, θα σε απασχολούσαν λογιστικά θέματα, όχι αθλητικά :p

παίδες ξέρει κανείς από που μπορεί να στείλει ένα φαξ?Δλδ Οτε κτλ ή κανά βιβλιοπωλείο/φωτοτυπάδικο?Αύριο θα ψάχνω αν έχει κανείς μια ιδέα μια ώρα αρχίτερα τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως! :)

Eγώ συμφωνώ με το μέλος SLN.

Έχω μάθει να ακούω τους μεγαλύτερους.

Niggah, άσε ρε, δε θα σε καταλάβουν...Υπάρχει χάσμα γενεών. :hehe:

Αρχική απάντηση από ergotelis

παίδες ξέρει κανείς από που μπορεί να στείλει ένα φαξ?Δλδ Οτε κτλ ή κανά βιβλιοπωλείο/φωτοτυπάδικο?Αύριο θα ψάχνω αν έχει κανείς μια ιδέα μια ώρα αρχίτερα τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως! :)

Από το FAX/Modem σου με μια απλή τηλεφωνική γραμμή και το κατάλληλο software.

Αρχική απάντηση από SLN

Δηλαδη για να καταλαβω...

Εφοσον καποιος ασχολειται με τον αθλητισμο (μπασκετ-ποδοσφαιρο-μπαντμιντον) ή με την... Μαρω Λυτρα οποιαδηποτε κι αν ειναι η σταση του (καφρος-οπαδος-φιλαθλος- απλος θεατης-τουριστας) αυτοματως διαγραφεται απο την μεριδα του "υγιως σκεπτομενου ανθρωπου" επειδη μπαινει στην κατηγορια "αρτον και θεαματα??

Τι γενικευσεις ειναι αυτες ρε ?????

Εσύ γενίκευσες (επικίνδυνα!).

Εγώ μιλάω για τις αθλοπαιδίες.

Μάρω >>>>> [insert anything]

O κοσμος δεν εβριζε το Παπαλουκα επειδη ειναι ολυμπιακος αλλα εναν παικτη ο οποιος απειλουσε την ομαδα του... Δεν ειχε νοημα να εβριζαν τη μανα του Langdon γιατι πολυ απλα δεν θα καταλαβαινε τιποτα και δεν θα τον επηρεαζε ενω ο Παπαλουκας....

Στο αγωνιστικο κομματι παντως ο Παναθηναικος επαιξε το καλυτερο basket στο F4 και το σηκωσε δικαια... Ο κοσμος φανταστικος... 14 χρονια στα γηπεδα μονο στα ματς του CL στη λεωφορο τη χρονια 2001-2002 εχω ξαναδει...

Ωραία βάλτε μου λόγια στο στομα μου που δεν είπα...Αφού ζείτε στον αγγελικά πλασμένο κόσμο σας μπράβο...

@Denihno ...Και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις οτι είμαι νοσηρά σκεπτόμενος Έλληνας...Ε Υγιή σκεπτόμενε Έλληνα;...που θα μου πουλήσεις και πολιτισμό...Λες και οτι είμαστε ΓΤΠ...Οκ τα ξέρεις όλα...

Αρχική απάντηση από Winters

O κοσμος δεν εβριζε το Παπαλουκα επειδη ειναι ολυμπιακος αλλα εναν παικτη ο οποιος απειλουσε την ομαδα του...

Μόνο που δεν έβριζε τον Παπαλουκά, αλλά την μητέρα του...

Και για να πω την τελευταία μου κουβέντα για το θέμα αυτό (και είμαι έτοιμος για το μπαν αστρολάβε) : Τραβήξτε ********* όλοι όσοι στηρίζετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τέτοιες συμπεριφορές, μπας και ηρεμίσουμε κι εμείς οι υπόλοιποι. Η πολύ ******* σας επηρρεάζει απ'ότι φαίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής σας...

ΥΓ Εαν κάποιος το πάρει προσωπικά, προφανώς θα έχει δίκιο, γτ εγώ μιλάω γενικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.