Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ομορφα και καλα αυτα τα pda, μαθαινουν και κανουν ενα σωρο πραγματα, αλλα καποιος πρεπει να τα μαθει να μην πετανε πανω απο τη μηχανη και να μη χανονται. και στην περιπτωση τουλαχιστο που πεταξουν, να καθονται σε σημειο που μπορεις να τα βρεις. κι αν φωναζουν κι ολας μεχρι να τα βρεις, ακομα καλυτερα.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

@fragma: Δηλαδή εσύ, άμα σου βρίζανε την μάνα κάποιοι όλη την ώρα, δε θα ξέσπαγες με κάποιον τρόπο; Αυτός ξέσπαγε μοιράζοντας ασίστ και βάζοντας καλαθούμπες, και μετά έλεγε ότι έλεγε.. Εδώ οι μλκες της εξέδρας βρίζανε χωρίς να κάνουν τπτ.. Αυτός που διέλυε την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκα δε θα έκανε έτσι; ;)

ΥΓ Επειδή ένας τύπος δίπλα μου έβριζε too much, και δεν είχε εισητήριο, πετάχτηκε έξω (από εμένα) Δεν πήγα γήπεδο για να τον ακούω να βρίζει μέχρι μανάδες και χριστοπαναγίες...

Πρέπει να το πώ και εδώ :

Ακόμα περισσότερο εντυπωσιασμένος από το Linux / Ubuntu (7.04):

Είχα μια κάρτα TV (LifeView FlyVideo 98 με το BT878 chipset) την οποία την είχα καταργήσει από το katevΑstir ΡΙΙΙ PC (υπογραφή) λόγω του ότι οι drivers και software ήταν πολύ χάλια και κολλούσε το σύστημα + το ότι χρησιμοποιούσε το 70-80% της CPU. Την έβαλα επάνω το Σ/Κ έτσι για να δω τι θα κάνει το Ubuntu. Boot και logon, κανένα μήνυμα, λέω δεν την είδε κάν. Κοιτάζω το Hardware info και την έχει δεί !!! Ψάχνω στα προγράμματα και τσεκάρω ένα για TV, σε 1λεπτάκι είχε κατέβει και εγκατασταθεί. Διπλό κλικ και βλέπω MEGA !!!! 3 λεπτά υπόθεση όλο και όλο μαζί με την τοποθέτηση και βίδωμα του κουτιού !!!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ Μ@Λ@Κ@Σ !!!! (20-30% CPU load)

Αλλάζω boot και μπαίνω XP έτσι για τον χαβαλέ. Μισή ώρα να καθαρίσω το ΧΡ μηχάνημα από κάτι παλιούς Drivers. 10 λεπτά να βρω και να κατεβάσω τους τελευταίους drivers (dated 23/7/2003), 2 restarts, 70-80% CPU load με πολύ χειρότερη εικόνα (interleased), και ο ήχος ακολουθεί 0.5-1 second την εικόνα. Ψάξιμο στο Internet και κάπου διαβάζω ότι παίζει καλύτερα με DirectX 6 ή 7 !!! Καλά πάνε τα XP. Δηλαδή τι καλά ? Μια χαρά πάνε τα ΧΡ, ταχύτατα, για σβήσιμο σύντομα :TD:

Ξανά αλλάζω boot & Ubuntu, κατέβασα και ένα προγραμματάκι για ράδιο και σε 1 λεπτάκι μέσα άκουγα FM !!!!

Το ηθικό δίδαγμα : ΜΗΝ πετάτε το παλιό HardWare που "δεν υποστηρίζεται από τα WinOs" (λες και το βρήκαμε στον δρόμο, δεν τα "σκάσαμε" έστω και πριν 5-6 χρόνια για να το αγοράσουμε). ΚΑΠOIΟ linux box το παίζει ΟΠΩΣ πρέπει & άνετα.

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 12:07]

Αφιερωμένο στους Intelάκηδες :hehe:

που ειναι αυτο πες μας ντε!!!αυτο επρεπε να το βαλεις στο Που-Ποσο... :)

Εεεεε, παιδιά από Θεσσαλονικη μεριά που απευθύνομαι για υδρόψυξη? Είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα να τα δω από κοντά αυτά τα πράγματα.

όχι μόνο ολοκληρωμένα κιτ και κομμάτια you know...

Αν δεν γίνεται να πείτε εδώ μέρη στείλτε κανα πμ όποτε έχετε όρεξη...

Thank Youu..

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 14:45]

Εεεεε, παιδιά από Θεσσαλονικη μεριά που απευθύνομαι για υδρόψυξη? Είμαι τελείως άσχετος και θα ήθελα να τα δω από κοντά αυτά τα πράγματα.

όχι μόνο ολοκληρωμένα κιτ και κομμάτια you know...

Αν δεν γίνεται να πείτε εδώ μέρη στείλτε κανα πμ όποτε έχετε όρεξη...

Thank Youu..

pm στον unseen τότε.... :)

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 16:47]

pm στον unseen τότε.... :)

Βρεεεε τι πμ με λίγο ψάξιμο....που έκανα είδα ότι αυτός μένει δίπλα μου...

Το νερό είναι κοντάαα...έφυγαααα :jump:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 05:17]

Εντυπωσιάστικα, αλλά δεν έχω ξαναδεί τίποτα σαν αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=zBiJUAcojTE&mode=related&search=

εντάξει, κώLοS στο έπακρο ! απλά στο άλλο έμεινα μλκς γιατί το παληκάρι τους βάζει μέσα στα καλάθια σε 45 δευτερόλεπτα, και βάζει και πολύ δύσκολα καλάθια!

ξέρει κανείς πως θα μετατρέψω κάτι βίντεα που έχω σε mp4 για να τα βλέπω και στο κινητό;

Αρχική απάντηση από deninho

ξέρει κανείς πως θα μετατρέψω κάτι βίντεα που έχω σε mp4 για να τα βλέπω και στο κινητό;

Εχεις ΡΜ ;)

πολλες καλησπερες απο την ομορφη Χιο... 188 και σημερα... ελπιζω να ειστε ολοι καλα...:D

ps: πως πεσαν ετσι οι ρημαδες οι τιμες στις μνημες...Εχω χασει επεισοδια εδω και 3 μηνες...lol

μια ακόμα ερώτηση: πως μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλους σε ένα αρχείο βίντεο;

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:27]

Σιγουρα ο Τεο ειναι μεγας παικταρας........

αλλα μην ξεχνατε οτι ειναι βαμμενος Ολυμπιακος.....και τα βαζελια κατι τετοια δεν τα ξεχνανε

(οπως την χειρονομια που ειχε κανει στο ΣΕΦ για να δειξει την αγαπη του στον Ολυμπιακο)

και φυσικα δεν ειναι μονο τα βαζελια που δεν το ξεχνανε αυτο.....και αναποδα να γινοταν ολοι οι γαυροι τα ιδια θα του λεγανε

επισης δεν ξερω εαν ειδατε καλα τα ριπλεη του αγωνα ή εαν προσεχατε λιγακι παραπανω τις αντιδρασεις του Παπαλουκα....

καθε φορα που εβαζε καλαθι εβριζε συνεχως και μην παραλειψουμε και τη φαση με την τεχνικη ποινη............δεν ηταν παναγιτσα ωστε να μην του την ριξει ο βουγιανιτς ή ο μπετσιροβιτς (δεν θυμαμαι ποιος ηταν απο τους 2)...

το ξαναλεω......ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.......αλλα οχι και το καλυτερο παιδι........

και σιγουρα τα νευρα και η αδρεναλινη σε ενα τετοιο παιχνιδι πολλες φορες ξεπερνανε τα ορια.........και σιγουρα δεν λεω οτι επρεπε να τον κραξουν ετσι......

αλλα ουτε και κεινος εδειξε χαρουμενος που βρεθηκε μεσα σε τοσους Παναθηναικους......

Δηλαδη σε εναν τελικο κυπελλου οπου ουσιαστικα εσυ "τραβας" ολη την ομαδα σου σαν φυση και θεση (point guard) ηγετης θεωρεις "υπερβολικες και... γαυρικες" τις αντιδρασεις του?????

Δηλαδη με αυτη την λογικη και ο Smodis πρεπει να ειναι παιδι του λιμανιου και γαυρος απο τα γενοφασκια του, που επαιξε ολιγον τι βρωμικα και παθιασμενα απεναντι στον βαζελο....

Μια χαρα επαιξε το Θοδωρα και καλα εκανε και φωναζε μπας και ξυπνησουν λιγο οι υπολοιποι Τσεσεκανεζοι (ωραια λεξη). Καλο ειναι να ξεφευγουμε λιγο απο τα ορια της ομαδιλας. Αλλο ο Παπαλουκας θελει να χασει ο βαζελος (γιατι τυχαινει να παιζει στην αντιπαλη ομαδα), κι αλλο ο Παπαλουκας θελει να χασει ο βαζελος γιατι ειναι γαυρος...

Παιδιά ο άνθρωπος ειναι επαγγελματίας και σαν επαγγελματίας ΠΡΕΠΕΙ να τιμήσει το (ομολογουμένως) παχυλό συμβόλαιο του... Τώρα εντάξει, αν ειναι "γαυράκος" αυτο ειναι γεγονός. Για μένα απο τη στιγμή που βρίσκεται στο παρκέ σαν υπερασπιζόμενος πρωταθλητής Ευρώπης, και παίζει εναν φοβερό τελικό, τι λέτε να ειναι η κυρίαρχη σκέψη στο μυαλό του; Το αν θα ξανασηκώσει το ευρωπαικό και θα υπερασπιστεί την φήμη του, ή απλά το να χάσει ο Παναθηναϊκός μονο και μόνο επειδή ειναι γαύρος; Γι αυτό έκλαιγε στο τέλος; Και στην τελική αν ήταν τόοοοσο γαυρος γιατι εφυγε απο τον Ολυμπιακό; Για τα λεφτά;

Γιατι αν είναι για τα λεφτά μπορω να σας δώσω τουλάχιστον ενα παράδειγμα παίχτη που αρνήθηκε προσφορά 850εκ δρχ, εν έτει 1997 απο την Μπαρτσελόνα και σαν εξηγηση είπε πολύ απλά: "Αφου ειμαι Παναθηναικός ρε παιδιά, τι να κάνω στην Μπαρτσελόνα;". Το όνομα αυτού, Φραγκίσκος Αλβέρτης. Παρ όλα αυτα δεν δικαιολογώ το οτι ήταν εριστικός προς τους φιλάθλους. Ο Βασιλειάδης πχ της Μάλαγας γιατι καταχειροκροτήθηκε; Δεν μπορεί, καποια λογική εξήγηση θα υπάρχει... Υπάρχουν όρια και άγραφοι νόμοι που καλώς η κακώς (για την Ελλαδα μιλάμε πάντα ε) αν τα ξεπεράσεις, τότε απλα πας γυρεύοντας...

Συμφωνώ απόλυτα με τον SLN. Διαφωνώ με τον Level One στο εξής σημείο:

Παρ όλα αυτα δεν δικαιολογώ το οτι ήταν εριστικός προς τους φιλάθλους. Ο Βασιλειάδης πχ της Μάλαγας γιατι καταχειροκροτήθηκε; Δεν μπορεί, καποια λογική εξήγηση θα υπάρχει... Υπάρχουν όρια και άγραφοι νόμοι που καλώς η κακώς (για την Ελλαδα μιλάμε πάντα ε) αν τα ξεπεράσεις, τότε απλα πας γυρεύοντας...

Γιατί αν πρόσεξες, ο Παπαλουκάς έγινε στόχος των "φίλων" του Παναθηναϊκού, από την Παρασκευή, στο ματς CSKA Moscow - Unicaja Malaga. Όπου κατά την παρουσίαση των ομάδων βρίστηκε έντονα. Τι ακριβώς είχε κάνει εκεί, και ήταν εριστικός; Ήρθε μαζί με την ομάδα του για να παίξει, ε? Ε, το μ@λ@κ@... Γτ δεν ρώταγε πρώτα, αν τον θέλουν οι βάζελοι στο ΟΑΚΑ?

Επίσης από τον Ολυμπιακό δεν έφυγε. Τον διώξανε (Κόκκαλης και Σούμποτιτς)

Τέλος, η πρόταση

Υπάρχουν όρια και άγραφοι νόμοι που καλώς η κακώς (για την Ελλαδα μιλάμε πάντα ε) αν τα ξεπεράσεις, τότε απλα πας γυρεύοντας...

μου δίνει την αίσθηση ότι θεωρείς πως δεν είχαν άδικο όσοι συμπεριφέρθηκαν έτσι...

Προσωπικά ντρέπομαι για τη συμπεριφορά όλων αυτών απέναντι σε έναν πρωταθλητή Ευρώπης, και δευτεραθλητή κόσμου.

ΥΓ Ο Παπανικολάου δεν είναι δηλωμένος γαύρος; Ο ρότζερς δεν είχε πανηγυρίσει πολλές φορές όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού; Ο Φέμερλινγκ δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό; Αυτοί γιατί δεν δέχτηκαν τις ίδιες αποδοκιμασίες και βρισιές; ΡΕ ΟΥΣΤ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.