greekfragma Μάϊος 5, 2007 #24861 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 04:04] Και να σου πώ ένα απλό πράμα... Γίνεται ****γκουχ*** και θέλεις Clear Cmos...τι θα κάνεις...θα το κουβαλάς από του διάτανου την μάνα στο Service για ένα C Cmos?Δεν είναι λιγο τραβηγμένο? Διαφορά απ τα ΒΤΟ ουσιαστική δεν έχει...οπότε μπορούσε απλά να μην ισχύει free charge στα εργατικά άμα σκιστεί το χαρτάκι. να σου πω κατι πιο απλο στην ερωτηση σου..... εαν γινει ***πιπέρι*** και χρειαστω Clear Cmos τι θα κανω? ΑΠΑΝΤΗΣΗ για να χρειαστω clear cmos παει να πει οτι το μηχανημα επαθε κατι χοντρο.............γιατι εγω που αγοραζω ΕΤΟΙΜΟ και ΟΧΙ ΒΤΟ σαφως και δεν ξερω οχι απλα overclocking....αλλα ουτε καν τι σημαινει BIOS και CLEAR CMOS δεν ξερω...... γιατι μη μου πεις οτι αυτοι που θα αγορασουν ενα ετοιμο συστημα των 700-1200ευρω με οθονη λειτουργικο πολυμηχανημα και ιντερνετ να ξερουν να βγαλουν το καπακι.....να βγαλουν μπαταρια και να μπουν bios να ξαναρυθμισουν το συστημα....... ενα πολυ απλο στοιχειο θα σου δωσω........8 στους 10 που θα αγορασουν ετοιματζιδικο δεν ξερουν καν ή δεν εχουν ακουσει οτι η μητρικη εχει μπαταρια μεσα της..........και απο τους 8 ουτε οι μισοι δεν ξερουν ποια ειναι η μητρικη εαν τους ανοιξεις το πλαινο και τους ρωτησεις που βρισκεται το motherboard. Τραγικοι ειμαστε εμεις που δεν εχουμε καλα καλα ιδεα τι κανει ενας υπολογιστης και θελουμε να βαλουμε και βιστα αντι των ΧΡ............και αμα ρωτησεις γιατι θελουν να βαλουν βιστα...........δεν ξερουν.......απλα γιατι το ακουσαν.....οπως και γιατι ακουσαν οτι πλεον ολοι πρεπει να εχουν υπολογιστη σπιτι τους......ακομα και εαν δεν τον χρειαζονται κατι θα βρουν να τον κανουν...... φτανει με το φιλοσοφικο μου βραδιατικα....δεν θα ξυπναω με τπτ για τη δουλεια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:hi:
AN7 OverClocker Μάϊος 5, 2007 #24862 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma να σου πω κατι πιο απλο στην ερωτηση σου.....εαν γινει ***πιπέρι*** και χρειαστω Clear Cmos τι θα κανω?ΑΠΑΝΤΗΣΗγια να χρειαστω clear cmos παει να πει οτι το μηχανημα επαθε κατι χοντρο.............γιατι εγω που αγοραζω ΕΤΟΙΜΟ και ΟΧΙ ΒΤΟ σαφως και δεν ξερω οχι απλα overclocking....αλλα ουτε καν τι σημαινει BIOS και CLEAR CMOS δεν ξερω......γιατι μη μου πεις οτι αυτοι που θα αγορασουν ενα ετοιμο συστημα των 700-1200ευρω με οθονη λειτουργικο πολυμηχανημα και ιντερνετ να ξερουν να βγαλουν το καπακι.....να βγαλουν μπαταρια και να μπουν bios να ξαναρυθμισουν το συστημα.......ενα πολυ απλο στοιχειο θα σου δωσω........8 στους 10 που θα αγορασουν ετοιματζιδικο δεν ξερουν καν ή δεν εχουν ακουσει οτι η μητρικη εχει μπαταρια μεσα της..........και απο τους 8 ουτε οι μισοι δεν ξερουν ποια ειναι η μητρικη εαν τους ανοιξεις το πλαινο και τους ρωτησεις που βρισκεται το motherboard. Ρε συ..μόνο αν κάνεις overclocking μπορεί να γίνει στραβή με το bios?Ok..έχεις δίκιο.. 8 στους 10 με έτοιμα συστήματα δεν έχουν ιδέα..αλλα....Αλλά αυτοί οι 2 στους 10 όμως που ξέρουν..γιατί να τραβολογιούνται έτσι?Και μην μου πείς...ΟΚ..τι να κάνουμε...οι 8 ειναι πλειοψηφία...γιατί δεν το θεωρώ σωστό αυτό.Απ την άλλη..υπάρχουν τόσα μ@λ@κιστήρια που νομίζουν πώς ξέρουν και πάνε και βάζουν την ραμ αναποδα..και αναρωτιούνται γιατι μετά δεν άνοιξε το pc...Το θέμα είναι να μπορείς να προβλέπεις για όλους...και το μέτρο της ετικέτας είναι ψιλο απαράδεκτο...Ακόμα και στα dell κάνεις overclocking.
jpavly Μάϊος 5, 2007 #24863 Μάϊος 5, 2007 Ότι και να λέμε αυτά είναι χαλιφιές για να τρώνε τις εγγυήσεις.
SLN Μάϊος 5, 2007 #24864 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 20:40] ρε αχρηστε ναυτη , το remap memory hole...καπως ετσι το επελεξες? εχει μια επιλογη πανω πανω στις μνημες πρεπει να το κανεις enable Το ξερα οτι εχεις τα γαλονια για καποιο λογο!!Εισαι εμπειρος εσυ!!Τωρα το ερωτημα ειναι2x1 GB στα 500MHz ή 4χ1GB στα ~400 MHz ???Ρητορικη ερωτηξις βεβαιως βεβαιως...@ Πετραν & Θανουκο --- > Δεν ασχολουμαι με κακοηθιες
AN7 OverClocker Μάϊος 5, 2007 #24865 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Το ξερα οτι εχεις τα γαλονια για καποιο λογο!!Εισαι εμπειρος εσυ!!Τωρα το ερωτημα ειναι2x1 GB στα 500MHz ή 4χ1GB στα ~400 MHz ???Ρητορικη ερωτηξις βεβαιως βεβαιως...@ Πετραν & Θανουκο --- > Δεν ασχολουμαι με κακοηθιες Γιατί δεν δοκιμάζεις να μάς πείς?Προσωπικά αυτή τη στιγμή τα βλέπω υπερβολικά τα 4γιγα
ea6gka Μάϊος 5, 2007 #24866 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Το ξερα οτι εχεις τα γαλονια για καποιο λογο!! Εισαι εμπειρος εσυ!! Τωρα το ερωτημα ειναι 2x1 GB στα 500MHz ή 4χ1GB στα ~400 MHz ??? Ρητορικη ερωτηξις βεβαιως βεβαιως... @ Πετραν & Θανουκο --- > Δεν ασχολουμαι με κακοηθιες 2Χ1 για μπεντς και 4Χ1 για καθε μερα
def Μάϊος 5, 2007 #24867 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka 2Χ1 για μπεντς και 4Χ1 για καθε μερα τα 4gb τα χρειαζεσαι για να παιζεις flightsim-x?
ΝTG Μάϊος 5, 2007 #24868 Μάϊος 5, 2007 εχει δοκιμασει καποιος να κανει rma με 3com ??Αν και θεωρητικα μοιαζει ευκολη υποθεση..δεν ειναι.(τουλαχιστον οχι για μενα)Αφου δωσω τα στοιχεια μου και κανω login (εχει προηγηθει και ενα ενδιαμεσο mail με password) μου βγαζει ενα μυνημα που πανω κατω λεει οτι και στο mail.."When you first log in to eSupport, you will be associated to at least one Account (Address). You can view the Accounts you are associated with by selecting Linked Accounts in the Getting Started section. You must be associated (linked) to an Account before you can register a product for warranty, create or view a Repair Request or Service Request for that Account.και μερικες οδηγιες για το πως θα γινει ..(εδω ξεκιναει το μυστηριο)If you would like to be associated (linked) to more Accounts please follow these instructions: Go to 'Linked Accounts' in the Getting Started section. Click 'Add Existing Account'.Enter search criteria to determine whether your account exists in our database. If you see your account listed, click 'Request Access'. An email will be sent to the Delegated Account Administrator notifying them of your request to be added to the Account.If you do not see your account listed, click 'Create New Account' to add your account to our database. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι δεν βρισκω αυτο το "getting started"Bρηκα κατι ...αλλα ηταν σε help ...δεν μπορουσα να κλικαρω να φτιαξω το account που θελει..Αν καποιος ξερει κατι ας με διαφωτισει και μενα...
SLN Μάϊος 5, 2007 #24869 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:00] 2Χ1 για μπεντς και 4Χ1 για καθε μερα Τι λες ρε παιδι μου?? Σοβαρολογεις?? Το αναποδο πιστευα... To "ρητορικη ερωτηξις" δεν το ειδατε ρε παιδες?? Κοιτα βασικα ειμαι της αποψης του ΑΝ7. Υπερβολικα για τωρα τα 4G... Τα Vista 64 τα βλεπουν κανονικα τα 4. Τα ΧΡ-32 για καποιο λογο εξακολουθουν να βλεπουν 2...:banging: Βασικα το πιο βαρυ πραγμα που εχω τρεξει ειναι το Company of heroes το οποιο μου πιανει μαζι με τα κλασσικα torrents/45tabs firefox καπου 1600-1800. Ακομα δηλαδη δεν εχω χρειαστει πανω απο 2 οποτε το 4χ1 για καθε μερα δεν ξερω που θα μου χρησιμευσει. Τωρα ΑΜΑ παμε full-time σε βιστα θα δειξει. Προς το παρον τι να τρεξω για να συγκρινω? Να καθομαι να λεω τα 4Gb@400MHz ειναι πιο αργα απο τα 2GB@500 αλλα το συστημα μου φαινεται οτι εχει αλλο "αερα", "πεταει", τα παραθυρα ανοιγουνε αυτοματα και αλλα τετοια χαριτωμενα για εσωτερικη καταναλωση??
SLN Μάϊος 5, 2007 #24872 Μάϊος 5, 2007 Παιδια ενταξει, απειρο respect στην Ιντελα. Αργησα λιγο αλλα το καταλαβα. Οταν ο καθενας ασχετος overcl-i-cker, καθεται στο 3ο boot και τραβαει στα 3920 με 1.5V (Θελει >1.57 για να θεωρηθει σταθερο, και θελει πανω απο 1.6 για να μπω win στα 4.0GHz) με την ultra120, τοτε εχει βγαλει απιστευτα κομματια. Ασχετο : Flight Sim X δεν παιζουμε ρε παιδια. Ελεος. Δεν παω να παιξω WoW καλυτερα...
Shaman Μάϊος 5, 2007 #24873 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLNΒασικα το πιο βαρυ πραγμα που εχω τρεξει ειναι το Company of heroes... Αυτό παίζει να γίνεται και ρεπορτάζ..."Ένα videogame επιτρέπει σε βετεράνο του Β' Π.Π. να επιστρέψει, έστω και νοητά, στο πεδίο της μάχης."
Saber_Rider Μάϊος 5, 2007 #24874 Μάϊος 5, 2007 Ένα είναι το απόλυτο strategy STARCRAFT !! :clap: :jump: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:
mariosalice Μάϊος 5, 2007 #24875 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 17:45] Παιδια ενταξει, απειρο respect στην Ιντελα. Αργησα λιγο αλλα το καταλαβα. Οταν ο καθενας ασχετος overcl-i-cker, καθεται στο 3ο boot και τραβαει στα 3920 με 1.5V (Θελει >1.57 για να θεωρηθει σταθερο, και θελει πανω απο 1.6 για να μπω win στα 4.0GHz) με την ultra120, τοτε εχει βγαλει απιστευτα κομματια. Ασχετο : Flight Sim X δεν παιζουμε ρε παιδια. Ελεος. Δεν παω να παιξω WoW καλυτερα... Ποιος είναι ο άσχετος που με την πρώτη, με αέρα και επεξεργαστή Ε6400 ανεβαίνει στα 4000 και τρέχει SPi με 490Χ8?Γιατί στο Spi 1m δεν είδα και τους δυνατούς O/Cers να το πετυχαίνουν? Περίεργο ποστ ....
AN7 OverClocker Μάϊος 5, 2007 #24876 Μάϊος 5, 2007 Ρε παίδες...μπορείτε να το κάνετε πιο λιανά αυτό που θέλετε να επίτε γιατι εγώ ο κακομοίρης δεν καταλαβαίνω :cry: :...:
SLN Μάϊος 5, 2007 #24878 Μάϊος 5, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 18:31] Ποιος είναι ο άσχετος που με την πρώτη, με αέρα και επεξεργαστή Ε6400 ανεβαίνει στα 4000 και τρέχει SPi με 490Χ8? Γιατί στο Spi 1m δεν είδα και τους δυνατούς O/Cers να το πετυχαίνουν? Περίεργο ποστ .... Εγω ρε παιδια... Ουτε vdroop, ουτε ψαξιματα, ουτε τιποτα. Smooth sailing
Snips Μάϊος 5, 2007 #24879 Μάϊος 5, 2007 Βρε αγόρια γιατί ακόμα δεν έχει γίνει έστω ένα EDIT σε αυτό το θέμα;http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=38391Μόνο τις παρατηρήσεις θα σβήνετε δλδ? (και αυτός ο Σύριος άφαντος ακόμα...τυχεροί είστε):wassat:
astrolabos Μάϊος 5, 2007 #24880 Μάϊος 5, 2007 "Απαγορεύονται δια ροπάλου οι συστάσεις των μελών του TheLab.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι αποκλειστικά οι Administrators/Moderators οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του forum. Εάν κάποιο μέλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο άλλο μέρος του forum τότε θα πρέπει να ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα τους Administrators/Moderators. Το TheLab.gr δεν αποτελεί χώρο για την γέννηση και εκτόνωση αντιπαραθέσεων οι οποίες προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ηλεκτρονικής κοινότητας."
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.