TifoziF1 Μάϊος 4, 2007 #24824 Μάϊος 4, 2007 ωραία αρα από το ραιδ 0 (στο 975 μου) μπορώ να πάω σε 965 μοβο χωρις προβλημα. Και τωρα κατι πιο δύσκολο: 2 Δίσκοι σε Raid 0 γίναιται να γίνουν raid 0+1 (με προσθήκη άλλων 2 ίδιων) χωρίς να χαλάσω το raid (μην χάσω τα δεδομένα)
TifoziF1 Μάϊος 4, 2007 #24826 Μάϊος 4, 2007 Και συνεπώς για να πάω από raid 0 σε raid 5 ή raid 10 καταστρέφω τα δεδομένα.
RootX Μάϊος 4, 2007 #24827 Μάϊος 4, 2007 Κοίτα, το matrix storage software επιτρέπει να φτιάξεις πχ raid 0, 1 κλπ αφού έχεις στήσει λειτουργικό σε ένα μόνο δίσκο και αποφασίσεις στην πορεία να προσθέσεις και 2ο δίσκο.Το έχω κάνει αρκετές φορές(όχι μόνο εγώ) και δουλεύει μια χαρά.Υποθέτω ότι έχει και την επιλογή όταν προσθέσεις 3ο δίσκο πχ να αλλάξεις το raid από 0 σε 5, αλλά προσωπικά δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις για το τι προσφέρει και αν έχει αυτή την δυνατότητα, να πάρεις ένα backup όλα σου τα data και να το δοκιμάσεις.
greekfragma Μάϊος 4, 2007 #24828 Μάϊος 4, 2007 επισης μην ξεχνατε οτι υπαρχουν και 2 εκδοσεις 965.......η μια με ICH8 και η αλλη με ICH8Rη πρωτη δεν κανει raid.....
YDinopoulos Μάϊος 4, 2007 #24829 Μάϊος 4, 2007 Eλεγα να ανοιξω ενα θρεντ στο OffTopic , αλλα το ξανασκεφτηκα. Θελω να παρω ενα BBQ μπαρμπεκιου για το μπαλκονι. Οχι χτιστο, αλλα φορητο. Εχετε κανα website να χαζεψω τιμες και τι δινουν? Οι εχωντες τι λενε?
RootX Μάϊος 4, 2007 #24830 Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 Και συνεπώς για να πάω από raid 0 σε raid 5 ή raid 10 καταστρέφω τα δεδομένα. Σε raid 5 πας άνετα,
tassoss Μάϊος 4, 2007 #24831 Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 15:36] Eλεγα να ανοιξω ενα θρεντ στο OffTopic , αλλα το ξανασκεφτηκα. Θελω να παρω ενα BBQ μπαρμπεκιου για το μπαλκονι. Οχι χτιστο, αλλα φορητο. Εχετε κανα website να χαζεψω τιμες και τι δινουν? Οι εχωντες τι λενε? http://www.cookshop.gr/index.asp?a_id=60&c_id=37
TifoziF1 Μάϊος 4, 2007 #24832 Μάϊος 4, 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!! Το βράδυ έχει διάβασμα.Αρχική απάντηση από YDinopoulos Οι εχωντες τι λενε? Θα έλεγα να ρωτήσεις καλύτερα τους αποπάνω σου αν μένεις σε πολυκατοικία και δεν είσαι σε ρετιρέ. (τα ηλεκτρικά/γκαζιού δεν τα θεωρώ ΒΒQ, κάνουν την ίδια δουλειά -σε γεύση- με το γκρίλλ του φούρνου σου). Ξύλο/Κάρβουνο is the REAL thing.
YDinopoulos Μάϊος 4, 2007 #24833 Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από tassoss http://www.cookshop.gr/index.asp?a_id=60&c_id=37 Θεος !!! Σαββατο εφυγα για ψωνια
o polonos Μάϊος 4, 2007 #24834 Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 03:11] έχει και έκθεση αυτοκινήτου 12-20 Μάη στο Ελληνικό Η εκθεση θα ειναι με tunning cars η κανονικα αυτονικητα ακα χαρβαλα ?
geogeoland Μάϊος 4, 2007 #24835 Μάϊος 4, 2007 Μου τη δίνει που ο κάθε μ@**@ς χρεώνει 20 την εγγατάσταση RAM στον υπολογιστή και δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου γιατί είναι πακέτο και χάνεται η εγγύηση!!! ΚΑΙ πρέπει να το αγοράσεις κι απο το ίδιο μαγαζί το εξάρτημα γιατι αλλιώς ΠΑΛΙ χάνεται η εγγύηση!!1 ΕΛΕΟΣ! Α ρε.... να μη μου είχε έρθει τζάμπα και θα λεγα τωρα τι θα το εκανα το πακέτο...(Αλλά βρήκα τη λύση. Τυπογραφείο, μαζί με την ετικέτα-αυτοκόλητο, σου φτιάχνει όσα αντίγραφα θές, κάνεις τη δουλειά σου, κολάς και το αυτοκόλητο ασφαλείας απ' έξω και κρατάς την εγγύηση! Και να πάν να μαμηθούν οι πο***δες! 20 το να ανοιγοκλείσουν 2 clip)!!!
TifoziF1 Μάϊος 4, 2007 #24836 Μάϊος 4, 2007 Ρε σεις .... κάντε και κανα ξε-ban, ή πάει όπως τον στρατο, 2 μερες από τον λοχία + 5 από τον διοικητή Λόχου + 10 από τον διοικητη στρατοπέδου :P: :P
AN7 OverClocker Μάϊος 4, 2007 #24837 Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland Μου τη δίνει που ο κάθε μ@**@ς χρεώνει 20 την εγγατάσταση RAM στον υπολογιστή και δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου γιατί είναι πακέτο και χάνεται η εγγύηση!!! ΚΑΙ πρέπει να το αγοράσεις κι απο το ίδιο μαγαζί το εξάρτημα γιατι αλλιώς ΠΑΛΙ χάνεται η εγγύηση!!1 ΕΛΕΟΣ! Α ρε.... να μη μου είχε έρθει τζάμπα και θα λεγα τωρα τι θα το εκανα το πακέτο...(Αλλά βρήκα τη λύση. Τυπογραφείο, μαζί με την ετικέτα-αυτοκόλητο, σου φτιάχνει όσα αντίγραφα θές, κάνεις τη δουλειά σου, κολάς και το αυτοκόλητο ασφαλείας απ' έξω και κρατάς την εγγύηση! Και να πάν να μαμηθούν οι πο***δες! 20 το να ανοιγοκλείσουν 2 clip)!!! Ποιο μαγαζί είναι αυτό αν επιτρέπεται?
jpavly Μάϊος 4, 2007 #24838 Μάϊος 4, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland Μου τη δίνει που ο κάθε μ@**@ς χρεώνει 20 την εγγατάσταση RAM στον υπολογιστή και δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου γιατί είναι πακέτο και χάνεται η εγγύηση!!! ΚΑΙ πρέπει να το αγοράσεις κι απο το ίδιο μαγαζί το εξάρτημα γιατι αλλιώς ΠΑΛΙ χάνεται η εγγύηση!!1 ΕΛΕΟΣ! Α ρε.... να μη μου είχε έρθει τζάμπα και θα λεγα τωρα τι θα το εκανα το πακέτο... (Αλλά βρήκα τη λύση. Τυπογραφείο, μαζί με την ετικέτα-αυτοκόλητο, σου φτιάχνει όσα αντίγραφα θές, κάνεις τη δουλειά σου, κολάς και το αυτοκόλητο ασφαλείας απ' έξω και κρατάς την εγγύηση! Και να πάν να μαμηθούν οι πο***δες! 20 το να ανοιγοκλείσουν 2 clip)!!! Αν επιτρέπεται θα ήθελα να μάθω κι εγώ ποιοι κάνουν ακόμα τέτοιες γαλιφιές. Ένα είναι το e-’μεσα Αρχική απάντηση από tifozif1 Ρε σεις .... κάντε και κανα ξε-ban, ή πάει όπως τον στρατο, 2 μερες από τον λοχία + 5 από τον διοικητή Λόχου + 10 από τον διοικητη στρατοπέδου :P: :P ξεban σε ποιον;
SLN Μάϊος 4, 2007 #24839 Μάϊος 4, 2007 Ειναι κανα γνωστο bug/feature της Ρ5Β που αμα της βαλεις 4χ1Gb πανω, στο BIOS βλεπει μονο 3008ΜΒ??Και το dos μεμτεστ που της ετρεξα 3 GB εβλεπε...bios: 1101 Στο site αναφερει οτι υποστηριζει μεχρι 8BGΦανταζομαι οτι αμα στο bios βλεπει 3GB απο τα 4 δεν υπαρχει περιπτωση να τα βλεπει σωστα το λειτουργικο ειτε ειναι 32bit, ειτε 64bit, ειτε 256bit....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.