Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SLN

Συμφωνω με τον Τζωρτζιο...

Πως να μην παει καλα η μερα...

Ανοιγεις τα ματια σου και βλεπεις αυτη την υπεροχη φατσα και σου φτιαχνει την διαθεση.

Εγω παλι προτιμω να βλεπω κατι τετοιο οταν ξυπνω...

11526355992va0.jpg

Αλλα περι ορέξεως.....

:p:D

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:34]

Εγω παλι προτιμω να βλεπω κατι τετοιο οταν ξυπνω...

11526355992va0.jpg

Αλλα περι ορέξεως.....

:p:D

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ΥΓ δεν σου ειπα να μην δινεις πουθενα την φοτο της γυναικας μου ? :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

Συμφωνω με τον Τζωρτζιο...

Πως να μην παει καλα η μερα...

Ανοιγεις τα ματια σου και βλεπεις αυτη την υπεροχη φατσα και σου φτιαχνει την διαθεση.

σου μοιαζει ρε

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

192? 256 δεν θα επρεπε να ειναι ???

απο το ολοτελα καλυτερα και η παναγiωταινα :hehe:

μαμοτο κατι επαθε το msn μου:(

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 20:53]

μαμοτο κατι επαθε το msn μου:(

Εγω παντος σε βλεπω αλλα δεν απαντας :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak [Χθες, στις 19:20]

σημερα το πρωι καθως πηγαινα για το γραφειο...μου φυγε το κεφαλι!!...απο αυτο που αντικρυσα...παρτε μια γευση..:happy2:

2001551584321683100_rs.jpg2001579219802086511_rs.jpg

2001535892268323396_rs.jpg2001559537814763014_rs.jpg

Oχι ρε π#@$τη ... περνάει το Gumball 3000 από ελλάδα φέτος!!! :banging:

Αρχική απάντηση από XTCgr

Oχι ρε π#@$τη ... περνάει το Gumball 3000 από ελλάδα φέτος!!! :banging:

φιλε δεν μπορεις να φανταστεις....εγω λαλησα τελειως με αυτα που ειδα...εχω και αλλες φωτο αν θελετε σηκωνω....το σκηνικο παιχτηκε με το που ειδα 2 αντονοφ 124 να τα ξεφορτωνουν...

τελεια αυτα τα αυτοκινητα αλλα ετυχε να συναναστραφω λιγο με τους οδηγους τους...

περιττα τα σχολια... σε αλλο πλανητη ζουν.

τα ατομα ειναι τελειως φευγατα!...τους ειδα...αλλα που να δεις και τι γυναικες ειχαν μαζι τους...:blink:

Αρχική απάντηση από gbak

τα ατομα ειναι τελειως φευγατα!...τους ειδα...αλλα που να δεις και τι γυναικες ειχαν μαζι τους...:blink:

χεχεχ και αυτες τις ειδα αλλα κανε click στο link του sig μου που λεει it's all about money

........... εγώ το πάτησα πάντως..... :o ρισπεκτ! έχει και έκθεση αυτοκινήτου 12-20 Μάη στο Ελληνικό :D

Αρχική απάντηση από esdee

χεχεχ και αυτες τις ειδα αλλα κανε click στο link του sig μου που λεει it's all about money

Διαχρονικο κοινωνικο μυνημα. lol

-I've got money.

-I love you!

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

νεα παιχνιδακια στο σπιτι :D

βρε με 2:3..:hehe:

Eiσαι και τυχερος...αυριο ξεκιναει σουκου.:D

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 02:00]

φιλε δεν μπορεις να φανταστεις....εγω λαλησα τελειως με αυτα που ειδα...εχω και αλλες φωτο αν θελετε σηκωνω....το σκηνικο παιχτηκε με το που ειδα 2 αντονοφ 124 να τα ξεφορτωνουν...

το ίδιο σκηνικό παίχτηκε και πέρυσι και μάλιστα 2 φορές....απο Λονδίνο >>> Βελιγράδι. Στο Βελιγράδι φόρτωμα σε αεροπλάνα >>> Τhailand, γύρος Ταιλάνδης και απο Bangkok νέο φόρτωμα σε αεροπλάνα >>> USA

Αρχική απάντηση από ΝTG

βρε με 2:3..:hehe:

Eiσαι και τυχερος...αυριο ξεκιναει σουκου.:D

Θα το δοκιμάσω μανα μ...αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα παίξει ο 2/3 :(

Θα περάσουν σήμερα από τα χέρια μου μια eVGA 680i SLI Quad-Ready και μια ASUS Commando...

Για την eVGA δεν το σκέφτομαι, θα τη δώσω μιας και SLI δεν παίζει να στήσω. Η 2η όμως με ψήνει να τη δοκιμάσω....

Αν την πετάξω πάνω, θα πρέπει να ξαναστήσω RAID και Windows από την αρχή ή λόγω 965 θα παίξει μια χαρά?

Αρχική απάντηση από gznp

Θα περάσουν σήμερα από τα χέρια μου μια eVGA 680i SLI Quad-Ready και μια ASUS Commando...

Για την eVGA δεν το σκέφτομαι, θα τη δώσω μιας και SLI δεν παίζει να στήσω. Η 2η όμως με ψήνει να τη δοκιμάσω....

Αν την πετάξω πάνω, θα πρέπει να ξαναστήσω RAID και Windows από την αρχή ή λόγω 965 θα παίξει μια χαρά?

Αυτό που σε νοιάζει είναι ο controller του Raid...που είναι ίδιος...και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.