Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

τι τους θελουν τους μιγαδικους μεσα στην υλη της γ λυκειου! το μισω αυτο το κεφαλαιο..:wall: :wall:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

τι τους θελουν τους μιγαδικους μεσα στην υλη της γ λυκειου! το μισω αυτο το κεφαλαιο..:wall: :wall:

Υποτίθεται κάπου υπάρχουν εξισώσεις οι οποίες χρειάζονται μιγαδικούς στο πανεπιστήμιο, το πρόβλημα βεβαίως είναι πως η επίλυση τέτοιων εξισώσεων(το μόνο χρήσιμο) είναι εκτος ύλης.....

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:29]

τι κανετε ρε παιδες?

εχω βαρεθει :(

Που χαθηκες εσυ ρα ??? :D

Κι εγώ το μισώ...

’σχετο, αλλά αξίζει:

Αρχική απάντηση από .38-.45

ηρθα στη δουλεια το πρωι με τη μηχανη, και ξεκινησε να βρεχει στις 9. σχολαω στις 5 και οσο παει το χοντραινει. πως να βαρεθω;

Δεν εχεις beverly ομως??:p

Σερρες γιοκ?

Σημερα συνειδητοποιησα οτι πρωτομαγια πεφτει Τριτη!:(

(ενταξει ειναι θετικο το οτι δεν πεφτει σουκου...)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 17:14]

Σημερα συνειδητοποιησα οτι πρωτομαγια πεφτει Τριτη!:(

μια χαρα 4ημερο .

Το αγαπημένο μου κεφάλαιο.:D

το πιο ωραίο κεφάλαιο (αν και με παίδεψε πολύ μέχρι να το καταλάβω...) είναι τα ολοκληρώματα :D

ετσι μπράβο... Τώρα, για τους μιγαδικούς, τι να πω.. Κάποιοι βλάκες φυσικοί χρειαζόντουσαν λύση στην εξίσωση δευτέρου βαθμού για Δ<0, και έβαλαν ένα ι^2=-1 και ξεμπέρδεψαν. Αυτοί.. γτ όλοι οι υπόλοιποι ακόμα ψάχνονται :hehe: Το πιο χαζό κεφάλαιο στα μαθηματικά, αλλά από τα πλέον χρήσιμα στη Φυσική (κι από εκεί σε πάρα πολλές πτυχές της ζωής μας)

μαρεσουν περισσοτερο τα ολοκληρωματα αλλα και οι συναρτησεις... αντε να δουμε τι σκ@τα θα βαλουν φετος.

το χειροτερο στους μιγαδικους ειναι τα i , ε εκεινα δεν παλευονται. ποιο σπαστικα προβληματα δεν υπαρχουν.

Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα μαθηματικά κατεύθυνσης τα θεωρούσα χαζά.. Μέχρι που μπήκα στο Φυσικό. Από τότε τα εκτίμησα, εκτός από τους μιγαδικούς... Με ταλαιπορούν ακόμα :(

Έχω πάθει με την 204wt , πραγματικά δεν πίστευα το όλο hype που είχε δημιουργηθεί στο φόρουμ , μέχρι που την παρέλαβα σήμερα

Έχω κάτσει μπροστά σε 5 τουλάχιστον μοντέλα ΤΝ της LG , και τέτοια ποιότητα δεν έχω ξαναδεί

Πραγματικά απίστευτη , και 400 να κόστιζε πάλι θα την αγόραζα

Magicman μη μασάς πόσο δύσκολους μιγαδικούς μπορεί να βάλουνε σε σχέση με το περσινό πια... άντε να δω και γω τι θα γράψω...

Παίδες... κανένας που να μπορεί να βοηθήσει:

Τον τύπο για να βρούμε τη μέση ισχύ, όταν γνωρίζουμε την Τάση, την Ένταση, και την αντίσταση του κυκλώματος. Μιλάω για εναλασσόμενο ρεύμα.

Thanx in advance :)

P=V*I*συνθ για την πραγματική ισχύ

Q=V*I*ημθ για την άεργο και

S=V*I για την φαινόμενη σε ένα εναλασσόμενο ιδανικό κύκλωμα βάσει του βιβλίου Γ Λυκείου ^^

Οι τάσεις και τα ρεύματα ενεργές τιμές :)

thanx kender. :)

Τελικά πρόλαβα και το έβγαλα μόνος μου, αν και με παραπαίδεψε :p

ΥΓ Σε ποιο βιβλίο της Γ λυκείου τα έχει όλα αυτά και δεν το θυμάμαι? :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.