Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:50]

καλησπερα παιδια και καλη ορεξη,ανοιγω το riva tuner στα vista και δεν μου εχει στο κατω κουτι την επιλογη για 3d ουτε τι drivers εχω περασει,υπαρχει ασυμβατοτητα?

Μαλλον. Κι εμενα το ιδιο μου κανει :getlost:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Αυτοι που έχουν στην κατοχή τους LACIE 250GB...(:D:p )..

Eχουν την καλοσύνη να μου πουν αν τους τον εμφανίζει σαν SAMSUNG ??

Πάντως όλα τα λεφτά και οι σκληροί(αθόρυβοι),και το κουτάκι (μικρο) και βολικό.

:whistling

Εμένα τον αναφέρει ως Σιγκέιτ, κι είναι αθόρυβος. Ο 500άρης της αδερφής είναι Μάξτορ, και είναι θορυβώδης (τουλάχιστον ξέρουμε ότι λειτουργεί, κι οτι δεν τα τίναξε :hehe: )

Αρχική απάντηση από tifozif1

To καλοκαίρι με ζέστη θα έχεις 65+ στα 3200 full load. Αν βάλεις +100 για 9αρη πολ/στη σκέψου το νερό.

To καλοκαίρι παίζει Air Condition all day :)

Και επίσης ο banano6600 μου ήθελε 1.6 για τα 3.6 - κι αυτός 65 σήκωνε :D

Θα δω τι θα κάνω - δεν θέλω να δώσω 215Ε για τον Q6600. Αν βρω τον Χ3210 θα τον πάρω - αλλιώς ένας μικρός μέχρι το Σεπτέμβρη όπου θα δω τι θα κάνω.

(Βέβαια αν μου κάτσει το στοίχημα ο Q6600 θα έρθει πολύ κοντά...:devil: :D)

αν εχουμε παραγγειλει κατι απο πλαισιο απο το site, και θελουμε να κανουμε rma, μπορουμε να το κανουμε σε οποιοδηποτε καταστημα πλαισιο ή θα πρεπει να το στειλουμε στα κεντρικα?

Αρχική απάντηση από Chosen

Πως να μη βγουν ανέπαφοι, βρε αδερφέ; Από 1 μέτρο ύψος έπεσαν :hehe:

ισως μιλαμε για την πιο ατσουμπαλη και χαζη πτωση που χω δει στα χρονικα....:hehe:

Αϊ αμ βερι χαπυ :D

Τλκ απ τον δίκσο που μεσολάβησε για την μεταφορά των αρχείων στο ξαναστήσομο του RAID(τότε που απο ΝΦ4 πήγα στο ICH8R)στο ένα partition που είχα περάσει 73gb...μόλις τα ανέκτησα :D

Τώρα μένει να δούμε αύριο το πρωί άν στο άλλο partition υπάρχουν τα υπόλοιπα 27gb...και να προχωρήσουμε στην ανάκτησή τους :D

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αν εχουμε παραγγειλει κατι απο πλαισιο απο το site, και θελουμε να κανουμε rma, μπορουμε να το κανουμε σε οποιοδηποτε καταστημα πλαισιο ή θα πρεπει να το στειλουμε στα κεντρικα?

Αν εχεις παρει απο το stockhouse, μονο εκει, αλλιως παντου. Εχω παρει πραγματα απο ενα Πλαισιο στον Πειραια κ το εχω αλλαξει στην Γλυφαδα.

Αλλα κανε ενα τηλεφωνο για να ρωτησεις, δεν θα χασεις τπτ...

Αρχική απάντηση από gznp

Μπράβο μπράβο :D ’ντε και καλά benches μετά ;)

Τλκ τα βρήκαμε...και τα ανακτούμε :D

GMT...σμρ δεν θα προλάβω να bencharω

Αρχική απάντηση από ESTRANGED [26-12-2003 11:01]

jax να σε χαιρετε η φυση........ ασχετο τωρα αλλα η φυση μου ρθε ,τι να κανω να πεσω να πεθανω?! παμε παλι!!! =>jax να σε χαιρετε η φυση........

+1 και

....

μου τη σπανε :

οι καθηγητές μου

το οτι πληρώνεις τα παντα

το ιντερνετ της Ελλάδας

πολλοί μ@λ@κ3σ στο σχολείο μου ....

αυτά προς το παρόν ...

Πάω σήμερα στα κρυφά στο γραφείο της υπεύθυνης, μια και είναι η μόνη που έχει ίντερνετ σε ολόκληρο το λογιστήριο....Ανοίγω τον φυλλομετρητή, που φυσικά σαν αρχική σελίδα έχει αυτήν του νοσοκομείου και τι να δω....Η αρχική σελίδα, το site ουσιαστικά του νοσοκομείου, είχε χακαριστεί από τούρκους, όχι τίποτα χυδαίο, παίζαν και αμανέδες, μάλιστα.....

Βέβαια, στο επόμενο τέταρτο είμασταν πάλι στον αέρα....

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:29]

εχω βαρεθει :(

ηρθα στη δουλεια το πρωι με τη μηχανη, και ξεκινησε να βρεχει στις 9. σχολαω στις 5 και οσο παει το χοντραινει. πως να βαρεθω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.