Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Είχα να μπω με dial up σύνδεση κάτι χρόνια.....

Δοκιμάζω σήμερα και παρατηρώ ότι οι σελίδες (όπου δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες βέβαια) ανοίγουν όπως ακριβώς και στην 2mb στο σπίτι.....Τι έγινε; Τόσο πολύ τις έφτιαξαν;;;

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

πωρεε ρε φιλε πως το καταφεραν αυτο...εντωμεταξυ βγηκαν και ανεπαφοι απο οτι ειδα...

πικρααααααααααααααααα

Έσπασε το raid ρε γμτ....και σμρ πήρα έναν εξωτερικό για να περάσω τα αρχεία..αλλά απ τα 170gb πέρασα τα 70....μετά είπα να πέξω λίγο(μπράβο μλκ ’κη...παίξτον τώρα)...και τλκ τον ήπια γιατι αν δεν μπορέσω να το επεναφέρω μόλις έχασα 100gb....

’ρε πουτ@ν@ Commando...

1 μιση χρόνο στο nf4 δεν μ έσπασε ποτέ..δεν μ έκανε κουλά ποτέ...στην commando όλο κουλά μ έκανε και τλκ τον έχασε τελείως.... :mad:

Ασχολήσου με την χειροτεχνία εσυ Ακη και μετά φταίει η Commodore 9[64] :p

[ποσο $ πηγαν οι μνήμες?]

εχω βαρεθει να βλεπω τιτλους βοηθεια και βοηθεια... :p

προς admins : δεν γινεται να κανετε κατι ωστε να μην μπορει καποιος να βαλει την λεξη βοηθεια σε τιτλο?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

εχω βαρεθει να βλεπω τιτλους βοηθεια και βοηθεια... :p

προς admins : δεν γινεται να κανετε κατι ωστε να μην μπορει καποιος να βαλει την λεξη βοηθεια σε τιτλο?

Εχει δικιο....Βοηθειστε τον !:hehe:

Chosen & Athens, με ψήσατε άγρια για τον Χ3210 :D :D

’ν πιάσει και τα 8χ400 για 24/7 θα είμαι πολύ happy :D :D

Αρκεί να μου τον φέρουν από το Π (γορίλλα ακούς?...) :D

Ψηνομαι και εγώ .

''Ελα ελα 6600 στο κουτί του με εγγυηση - ψυκτρα και 500 ποστ του ea6gka δώρο , με στοκ τάση [1.35] πάει 3.4g~ ενω για benchs παιζει οριακα στα 4 με νερό . :hehe:

200e Ο πρωτος που τον ζητήσει τον πήρε .

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ασχολήσου με την χειροτεχνία εσυ Ακη και μετά φταίει η Commodore 9[64] :p

[ποσο $ πηγαν οι μνήμες?]

Τι νομίζεις κάνω απ το πρωί μέχρι τώρα? :p

Νομίζω έχουν γύρω στα 260 με 270...

Θα το κοιτάξω πιο μετά και θα σ πώ

Αρχική απάντηση από gbak

πωρεε ρε φιλε πως το καταφεραν αυτο...εντωμεταξυ βγηκαν και ανεπαφοι απο οτι ειδα...

Πως να μη βγουν ανέπαφοι, βρε αδερφέ; Από 1 μέτρο ύψος έπεσαν :hehe:

Αρχική απάντηση από gznp

Chosen & Athens, με ψήσατε άγρια για τον Χ3210 :D :D

’ν πιάσει και τα 8χ400 για 24/7 θα είμαι πολύ happy :D :D

Αρκεί να μου τον φέρουν από το Π (γορίλλα ακούς?...) :D

Εξαρτάται με τι μητρική θα παίξεις. Ο δικός μου (QX) με default ρεύματα παίζει μέχρι 3.33 που δοκίμασα (333χ10), αλλά παραδόξως, για 400Χ8 θέλει ένα "τικ" πάνω (1.375).

Στην Asus P5N32-E SLI Plus με το NF6, ήθελε 1.45 για τα 3.330 LOL

Αν είναι μόνο το ρεύμα, ας του δώσω, Tuniq Tower 120 θα τον ψύχει :D Αν πιάσω και πάνω από τα 3.2 με δαύτον θα είμαι very happy. Θα δείξει, ίσως σκάσω και το κατοστάρι παραπάνω για τον 9άρη πολ/στη.

καλησπερα παιδια και καλη ορεξη,ανοιγω το riva tuner στα vista και δεν μου εχει στο κατω κουτι την επιλογη για 3d ουτε τι drivers εχω περασει,υπαρχει ασυμβατοτητα?

Αυτοι που έχουν στην κατοχή τους LACIE 250GB...(:D:p )..

Eχουν την καλοσύνη να μου πουν αν τους τον εμφανίζει σαν SAMSUNG ??

Πάντως όλα τα λεφτά και οι σκληροί(αθόρυβοι),και το κουτάκι (μικρο) και βολικό.

:whistling

post-1392-1416073081,0125_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από gznp

Αν είναι μόνο το ρεύμα, ας του δώσω, Tuniq Tower 120 θα τον ψύχει :D Αν πιάσω και πάνω από τα 3.2 με δαύτον θα είμαι very happy. Θα δείξει, ίσως σκάσω και το κατοστάρι παραπάνω για τον 9άρη πολ/στη.

Κοίτα, με την μητρική που έχεις, πιστεύω ότι τα 400Χ8 τα έχεις άνετα. Και 400Χ8 είναι το 24/7 μου, δεν υπάρχει λόγος να βάλω φωτιά στο σύστημα και στον λογαρισμό ρεύματος, καθώς είναι το ένα και μοναδικό σύστημά μου.

Αν είχα άλλο σύστημα για παιχνίδια κλπ και είχα αυτό για bench rig, δεν θα είχα μνήμες του κ*λου, ούτε θα επαναπαυόμουν στα 3,9 και 4 γίγα ΄)

Αρχική απάντηση από gznp -> Αν είναι μόνο το ρεύμα, ας του δώσω, Tuniq Tower 120 θα τον ψύχει :D Αν πιάσω και πάνω από τα 3.2 με δαύτον θα είμαι very happy. Θα δείξει, ίσως σκάσω και το κατοστάρι παραπάνω για τον 9άρη πολ/στη.
To καλοκαίρι με ζέστη θα έχεις 65+ στα 3200 full load. Αν βάλεις +100 για 9αρη πολ/στη σκέψου το νερό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.