Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

τι παραπανω θα κερδισει παιρνοντας ΤΩΡΑ επεξεργαστη ενω πολυ συντομα αναμενονται μειωσεις τιμων?

E?

Κι άλλες?

Αφού τα 500ε είναι με την πτώση που είχε ανακοινώσει η Ιντελ.

δεν ειμαι σιγουρος εαν οι μειωσεις εχουν φτασει Ελλαδα.

οντως το λινκ του τσοζεν ειναι με τις διορθωμενες τιμες.....αλλα εγω γενικα θα προτεινα στον gznp να περιμενει λιγακι.....

προφανώς ρε Γιώργο για να Λέει 500Ε για Quad, στην Ελλάδα έχουμε μόνο 2 Quad... Q6600 k QX6700...

Ο ένας έχει 800ε και ο αλλος 900... οπότε αναφέρετε από Δευτέρα και μετά που έχουν ανακοινωθεί οι πτώσεις ;)

τελικά τι παραπανω κερδίζεις με τον ξεον? είναι όπως με τους οπτερον της πρασινούλας, που αναμέναμε καλυτερο O/c?

1) Μάλλον οι Xeon κλοκάρουν ένα κλικ καλύτερα και σιγουρότερα (λίγες μπανάνες) από τους C2Q (όπως και τα Opteronια).

2) Ή θα πάρω Quad τώρα ή έναν 4300 και θα περιμένω την AMD και τους Penryn

3) Λατρεύω τους διαφημιστές του Eve Online :D

1eveq207300x600c2pu0.th.jpg

adimagephpev6.th.jpg

(αν είναι too much erase it ;))

καλησπερα,μολις γυρισα απο αεροδρομιο και εξασφαλισα μια εκπευδευτικη πτηση με ενα

MD μεσα στον ΜΑΙΟ,σαν υποψηφιος συγκυβερνητης τουτεστιν,θα καθησω και στην θεση του c/o εν ωρα πτησης:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

post-2401-1416073079,9995_thumb.jpg

Έχει χαθεί η μπάλα μου φαίνεται.

Ακαταλαβίστικοι τίτλοι, ανορθόγραφα post, παράλογες απαιτήσεις, μπηχτές σε καημένους που προσπαθούν να βοηθήσουν κάτι παρανοϊκούς που ζητάνε το Α που κοστίζει Χ Ευρώ αλλά τσάμπα και με παράδοση στο σπίτι τους τώρα!

Την φωλιά του κούκου μου θυμίζει το forum ώρες, ώρες..

Κάποτε (~1994 από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου) υπήρχαν 5-10 τρελαμένοι με τα αυτοκίνητα που πρωτοξεκίνησαν μια μόδα που πολλοί που την έβλεπαν την χαρακτήριζαν "παράξενη". Ήταν οι πρώτοι που έβαλαν σοβαρό ήχο στα αυτοκίνητά τους και έδωσαν παραπάνω κρατήματα και ιπποδυνάμεις με διάφορα tuning parts. Ήταν οι πρώτοι που άρχιζαν να κάνουν το φαινόμενο να εξαπλώνεται.

Σήμερα, κάθε καρυδιάς καρύδι πάει και φτιάχνει το κάρο του μη γνωρίζοντας γρι μηχανολογίας ή ακουστικής (ακόμα και αισθητικής) και το αποτέλεσμα είναι ένα χάος αποτελούμενο από σοβαρούς ανθρώπους που περιτριγυρίζονται από χιλιάδες άσχετους που παριστάνουν τους σχετικούς.

Τα ίδια πάνω κάτω γίνονται και με τα PC.

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:06]

Την φωλιά του κούκου μου θυμίζει το forum ώρες, ώρες..

Δηλαδή?

jpavly τι θα κανω με εσας με το ibizakia σας μυαλο δεν βαζεται και ολο πορτα τροτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.