Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dohc16

mariosalice, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην κάνει το openoffice τόση ώρα να ανοίξει σε σχέση με το msoffice;

Αν τρέχει το Launcher στο taskbar, ανοίγει πιό γρήγορα τα αρχεία. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω.

Αρχική απάντηση από ΝTG

και μια μινι ερωτηξη...

Στο Remote admin ...ζηταει user kai password του remote pc-ioυ...

Βαζω το user ....password δεν εχει και μου βγαζει μυνημα "password is incorect"

Ξερει κανεις τιποτα σχετικο?

Ντε και καλα πρεπει να εχω password??

Ναι, είναι στάνταρ το min-8-char-password...

Αρχική απάντηση από ea6gka

lollercaust.gif

Έχει κανείς λινκ για ενα φλας παιχνιδάκι με τους λολερσκατερς που είχες το roflcopter? :hehe: και έριχνες omgbombs και wtfmissiles :p:P

Αρχική απάντηση από dohc16 [Χθες, στις 20:43]

mariosalice, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην κάνει το openoffice τόση ώρα να ανοίξει σε σχέση με το msoffice;

Στο δικό μου υπολογιστή η έκδοση ΟΟΟ 2.2.0 ανοίγει άμεσα.

Κάνει δύο δευτερόλεπτα την πρώτη φορά και ένα δευτερόλεπτο τις επόμενες με το μηχάνημα της υπογραφής.

Αλλά έχω 4GB μνήμη και Vista 64.

Επίσης δεν έχω εγκαταστήσει καθόλου MS Office.

Ερώτηση : Γιατί μερικοί εδω μέσα που ξεκινουν ένα γενικό τοπικ π.χ. "Core2Duo & Ρεύματα" νομίζουν ότι το τοπικ τους ανήκει και στέλνουν P.M. "Παρακαλώ σβήσε το ποστ σου" ???? !!!! ???? σε κάποιον που απαντησε με σχετικό αλλά πιο γενικό ύφος (πχ καλό θα ηταν τα ρεύματα να τα μετράτε και με πολύμετρο γιατί ....),

Ευτυχώς που δεν είναι mods...

Αρχική απάντηση από ea6gka

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174034&product=935646

καποιος που το πηρε ας πει αν ειναι τα "μπρατσα" φταγμενα απο πλαστικο

Δεν τα εχω, αλλα εχω παρομοια. Δεν πιστευω να βαζαν αλλο υλικο απο πλαστικο...

παιδια εχω 2temps διαφορα απο core σε core ειναι στραβο το HS?????

και τα temps ειναι μεχρι 25 το πολυ και ειμαι με stock περιεργο δεν ειναι?

Αρχική απάντηση από fragou14

παιδια εχω 2temps διαφορα απο core σε core ειναι στραβο το HS?????

και τα temps ειναι μεχρι 25 το πολυ και ειμαι με stock περιεργο δεν ειναι?

Mε τι πρόγραμμα?’νοιξε το coretemp και ξαναδες.2 βαθμοί διαφορά δεν είναι πρόβλημα. Αν είναι 8 τότε μπορεί να παίζει κάτι.

εδω και 5 μερες δεν ειχα ιντερνετ γιατι ο ΟΤΕ λεει οτι εκανε αναβαθμηση στις γραμμες μας στην περιοχη μου,μετραω την ταχυτητα μου και βλεπω τα ιδια.ΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ?:(

ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ

με το speed fan, το coretemp παλι 2 temps διαφορα αλλα πιο normal οχι 25 αλλα 40 βαθμους

ευχαριστω!!!!!

Αρχική απάντηση από fragou14

με το speed fan, το coretemp παλι 2 temps διαφορα αλλα πιο normal οχι 25 αλλα 40 βαθμους

ευχαριστω!!!!!

40 είναι λογικοί, σκέψου πως με τη στοκ ψύκτρα μια διαφορά 15 βαθμών από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος σε νορμάλ στοκ τάση και χωρίς τπτ cool&quiet είναι λογική.

Κτηματομεσιτικες συναλλαγες στο λαμπ :hehe:

Q: Endiaferomai gia to xorafi poy sperneis hdd....

A: axax einai kai artio kai oikodomhsimo proto sth thalasa

Μεχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει καποια τραγική διαφορά (χθες το βράδυ το κατέβασα) αλλα είναι μεγαλούτσικο. Περιπου 350ΜΒ. Ε όλο και κατι θα διορθώνει... η νεκροψία θα δείξει. Πάντως x64 uber alles! Ωρα για slipstreaming.

Α και κάτι άλλο, βρε παιδιά οσοι έχετε x64, ενα περιεργο πράμα... Οποτε κάνω update απο το site της MS, δεν μου κάνει ουτε authorization check ουτε τίποτα. Ακομα και τα προγράμματα που θέλουν Genuine Check κλπ οπως το Media Player, τα περνάει κανονικά σαν να είναι... αράγιστα... MS RULEZ λεμε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.