Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από deninho

ο δεξιος ποιος ειναι? :p

Στα pencil mods τι σκληρότητας μολυβι χρησιμοποιουμε?

2Β χρησιμοποιείται. Που θα το βάλεις? Για τι μόντα? Ότι και να κάνεις να έχεις μαζί σου πολύμετρο και να φροντίζεις ώστε όσο μολύβι έχεις βάλει να κάθεται καλά.Εγώ για παράδειγμα, ζωγραφίζω πολύ την αντίσταση, ακουμπάω με τα δαχτύλια μετά μέχρι να φύγει η πιο πάνω, μετρώντας συνέχεια με το πολύμετρο, και όταν ανέβει η αντίσταση στο επιθυμιτό την αφήνω!Έτσι είμαι σίγουρος ότι έχει κάτσει στην αντίσταση το μολύβι καλά με την επιθυμιτή συνολική αντίσταση.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Στα pencil mods τι σκληρότητας μολυβι χρησιμοποιουμε?

4B+

Τα πιο σκληρά θα σου αλλάξουν την πίστη

γιατί δεν ''κολλάνε'' εύκολα...:p

Καλημέρα....

Πάει το Σάββατο... θα περάσει κ η Κυριακή...

Αύριο πάλι δουλειά:bye:

Έπρεπε το Σαββ/κπ να ήταν 4 μέρες,2 Σάββατα κ 2 Κυριακές!!!:boxed::tomato: :tomato: :tomato:

Και η κάθε μέρα [του ΣΚ ενοειται μόνο , να ειχε 48 ώρες . :hehe: . ]

Αnywa1 , Καλημέρα babes :hehe:

edit. Να κεράσω κάτι να πιείτε ? :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από ergotelis

2Β χρησιμοποιείται. Που θα το βάλεις? Για τι μόντα? Ότι και να κάνεις να έχεις μαζί σου πολύμετρο και να φροντίζεις ώστε όσο μολύβι έχεις βάλει να κάθεται καλά.Εγώ για παράδειγμα, ζωγραφίζω πολύ την αντίσταση, ακουμπάω με τα δαχτύλια μετά μέχρι να φύγει η πιο πάνω, μετρώντας συνέχεια με το πολύμετρο, και όταν ανέβει η αντίσταση στο επιθυμιτό την αφήνω!Έτσι είμαι σίγουρος ότι έχει κάτσει στην αντίσταση το μολύβι καλά με την επιθυμιτή συνολική αντίσταση.

Για Vmem στην 7900gt

:o :o Πως μετραμε την αντισταση?

Ως εκει το ειχα φανταστει ρεεεεεε :p

Το θεμα μου, ειναι οτι οι τιμες που μου βγαζει δεν ειναι σταθερες, και αναρωτιομουν αν κανω κατι λάθος

παιδια, το ipod, μου οταν, παραγει εναν παραξενο ηχο, ψηλης συχνοτητας, απο το πισω μερος του ! Ο_ο

κανεις απο σας εχει το ιδιο προβλημα?

(μηπως μου κλανει? :p:P:P:P looool)

Eνταξει ...υστερα απο πολυωρη αναζητηση βρηκα

το μπ3-ο-player που μου ταιριαζει...

Του φουστη....μεχρι και το ονομα μου εχει..:hehe:

click

Για οποιον αναρωτηθει ...ψαχνω ενα mp3-o-player με ραδιο και εξωτερικη μνημη..

Αν δεν εχει εξωτερικη μνημη καλο θα ηταν να εχει 2gb τοτενες........(και να μην κανει 20Κ €:D)

Oποιος ξερει κανενα ...ας ριξει κανενα λινκ μπας και δεν το ειδα

Αρχική απάντηση από Reaper

seagate 320 σε κουτι με eSata

Kαλο ειναι??

Εμένα ο 500άρης πιάνει:

12.7 ms random access

67.1 MB/sec average read

240κάτι MB/sec burst speed (SataII)

μια χαρά είσαι :D

Ως εκει το ειχα φανταστει ρεεεεεε :p

Το θεμα μου, ειναι οτι οι τιμες που μου βγαζει δεν ειναι σταθερες, και αναρωτιομουν αν κανω κατι λάθος

Τα χέρια σου είναι σταθερά ή όταν την μετράς τρέμεις καθόλου? :p

Αρχική απάντηση από 2cpu

TurboPc :D

μετα τα 299 τραβαμε τσοκ :D

:hehe:

Καλή φάση...βέβαια θές και μια καλή σκάστρα για την σωτή εκπνοή του υπερσυμπιεστή και να μην θωρακίζεται μέσα αέρας(προτείνω GReddy Type RS)... --->καλύτερη απόδοση...και εννοείτε χρειαζόμαστε και ένα turbo timer... :hehe:

Λολ πρέπει να είναι ατελείωτη ταβλα να τourbizei στο 19ο απο τα 20 calculate στο spi και να κάνεις το πολυπόθητο σκορε , :p

Ρε παίδες, ξέρει κανείς στο excel πως/αν κάνουμε αυτόματα delete τα duplicate entries?

Ξέχασα να αναφέρω και το 360(3*120)αρι ιντερκουλερ ώστε η θερμοκρασία του εισαγώμενου αέρα στον θάλαμο καύσης να είναι όσο τον δυνατόν πιο κρύος με αποτέλεσμα πάλι κάποια ms στο ΡΙ μείων :p

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:25]

Ρε παίδες, ξέρει κανείς στο excel πως/αν κάνουμε αυτόματα delete τα duplicate entries?

Έχω open office, αλλά η λογική είναι ίδια.

Βάζεις φίλτρο advanced ή κάπως έτσι, με κριτήρια μοναδικές εγγραφές και κάνεις copy το αποτέλεσμα σε άλλη στήλη.

και μια μινι ερωτηξη...

Στο Remote admin ...ζηταει user kai password του remote pc-ioυ...

Βαζω το user ....password δεν εχει και μου βγαζει μυνημα "password is incorect"

Ξερει κανεις τιποτα σχετικο?

Ντε και καλα πρεπει να εχω password??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.