Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ξερει κανεις καποιον SATA PCI Contoller με 2 η 4 θεσεις για σκληρους, με υπαρχων drivers για Vista x86 ?

Εχω τον Promise Fastrak S150 TX4 και δεν μπορω να κανω βρω κανεναν !!!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Καταγγέλλω τον ea6κλπ για spam σε απέλπιδες προσπάθειες να μου φορτώσει το sex machine του.

Προς απόδειξη επισυνάπτω το παρακάτω email που μόλις έλαβα:

Καλησπέρα σας κ. ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Ενδιαφερομαι για την αγγελια που έχετ βάλει στο Μοτο Τρίτη για ένα Βeverly μοντ' 2005. Εγώ διαθέτω το ποσό των 2.500 απολύτως μετροιτής. Αν σας ενδιαφέρει η προταση μου παρακαλώ απαντήστε μου στο μαιλ να επικοινωνήσω μαζί σας.

Ευχαριστώ,

Νίκος ΧΧΧΧ

LOL, ελα τωρα που κανεις και το δυσκολο οταν ημουν αθηνα με παρακαλουσες για μια βολτα πανω στο shagmobile , btw του εβαλα και εξατμιση που εχει μηχανη για μπουρμπουληθρες οταν ερθεις χαλκιδικη ring me :hehe:

και για να μην ξεχνιομαστε whos the daddy

ea6gka 1366

astrolabos 933

Makis Hourdakis 884

GoriLLakoS 878

YDinopoulos 752

greekfragma 741

spc 721

SLN 707

RootX 676

MaGiCMaN 637

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 16:01]

http://www.okcupid.com/tests/take?testid=4885834462883321217

Congratulaions, you're Nathan Petrelli! You've got all the qualities of a stereotypical politician. You're ambitious, practical, and you've got more than a healthy sex drive. Still, as much you want to succeed in your field, you don't enjoy the attention that comes from being "different", and you are willing to lie to fit the image you want to present. Your worst quality: Ambition--you will make your way to the top of any career. Your worst quality: Anything for the votes--you will do whatever it takes.

:p τωρα αυτο ειναι καλο ή κακο?:p

ολα τα περιεργα σε μενα συμβαινουν,επαθα ψυξη απο τον 120αρι που εχω στο ψυγειο του pc:hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:26]

Congratulaions, you're Nathan Petrelli! You've got all the qualities of a stereotypical politician. You're ambitious, practical, and you've got more than a healthy sex drive. Still, as much you want to succeed in your field, you don't enjoy the attention that comes from being "different", and you are willing to lie to fit the image you want to present. Your worst quality: Ambition--you will make your way to the top of any career. Your worst quality: Anything for the votes--you will do whatever it takes.

Αν εμένα μου έλεγαν ότι είμαι ένας τυπικός μέσος πολιτικός θα το θεωρούσα μεγάλη βρισιά πάντως.

Καλημερα στους συμφοριτες...Παρτε και ενα συμβαν το πρωι στη δουλεια..

-Θεση 103 καλημερα πως μπορω να σας εξυπηρετησω ;

-Γιαννα ;

-Οχι και Γιαννα, θεση 103.

-Εγω τη Γιαννα πηρα..

-Μηπως καλεσατε λαθος ?

-ΟΧΙ ! λεει..Εγω τη ΓΙΑΝΝΑ ΠΗΡΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΘΕΛΩ.εσεις γιατι μπηκατε στη μεση ;

....

Απο τις 400κλησεις καθημερινα , οι 100+ ειναι τετοια και χειροτερα :p

Για οσους δε ξερουν...στο 11880 δουλευω..

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:39]

και για να μην ξεχνιομαστε whos the daddy

ea6gka 1366

astrolabos 933

Makis Hourdakis 884

GoriLLakoS 878

YDinopoulos 752

greekfragma 741

spc 721

SLN 707

RootX 676

MaGiCMaN 637

ναι μαι και γω! πεταξα το σωτηρη απεξω! :p :P

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 01:35]

ολα τα περιεργα σε μενα συμβαινουν,επαθα ψυξη απο τον 120αρι που εχω στο ψυγειο του pc:hehe:

που να ειχες και διπλο ψυγειο με δυο ανεμιστηρες! :hehe: :hehe:

καλημερα σε ολους!

Αρχική απάντηση από greekfragma

Congratulations, you're Isaac Mendez! You're a talented, creative, artistic soul with a few demons you've been working to overcome. You are really passionate person and you are not afraid to express yourself or your emotions. Your best quality: Creativity and artistic talent. Your worst quality: A possibly addictive or indulgent personality

:upside:

Καλημέρες!

Ρε τι ωραία που πάνε οι conroe (σιγά τα νέα θα μας πείς)

6400+p5b dlx στα 3G...μαμά vcore, silent tower και 44 load με orthos priority 9.

του κολλητού το πισι, το στησαμε κατι μέρες τώρα αλλά είναι ακόμα σπίτι μου, χιχι...και έπεται συνέχεια.

Αρχική απάντηση από def

Βρε def, τι εχεις, κανα delta?? lol αδερφέ, περαστικά...εγώ πέρσι το καλοκαίρι είχα βάλει εναν panaflo επανω στο πισι να με δροσίζει :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

που θα βρουμε ρε παιδια καμμια φτηνουλα sdram? το πλαισιο ειναι λιγο ακριβουτσικο

ebay?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.