Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

του εφαγες το bandwidth κακουργε :p Η αλήθεια ειναι οτι κι εγώ σέρνομαι σήμερις :S

Πολωνέ, θενξ για τον παπαγαλο :D Η αλήθεια ειναι οτι στη γειτονια έχουμε ελεύθερους παπαγάλους (δεν μένω σε τροπικό νησί, μην αρχισετε να ρωτατε), αλλά ειναι πράσινοι και με χαλανε :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Αυτος ο παπαγαλος λεγεται "λαμπης" (γιατι γεννηθηκε 30.05.06 οταν εκανα εγγραφη στο φορουμ) :D

Γεννηθηκε στο σπιτι μου και με φωναζει "μπα" :hehe:

Λοιμπον κανω αιτηση να γινει μασκοτ του φορουμ (George λυπαμαι ) :hehe:

02032007az5.th.jpg

Αρχική απάντηση από o polonos

Αυτος ο παπαγαλος λεγεται "λαμπης" (γιατι γεννηθηκε 30.05.06 οταν εκανα εγγραφη στο φορουμ) :D

Γεννηθηκε στο σπιτι μου και με φωναζει "μπα" :hehe:

Λοιμπον κανω αιτηση να γινει μασκοτ του φορουμ (George λυπαμαι ) :hehe:

02032007az5.th.jpg

καλα ρε πολονε θελεις να αφησεις ψυχολογικα προβληματα στο πουλακι :p

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:19]

Μάει λέμε

93881202.png

πατα κατω στην σελιδα που λεει τοπ5 να δεις. :bye: :bye: :bye: :bye:

Αρχική απάντηση από jpcupra

με αδειουλα απο χτες... σε λιγο ανεβαζω φωτος...:D :D

αντε να δουμε:D

Για αρχή, κατέβα Ηράκλειο. :hehe:

http://www.speedtest.net/global.php?random=28115&continent=3&country=22

Οι διαφορές δεν πρέπει να είναι τόσο τραγικές όσο φαίνονται στα γραφήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι στο Ηράκλειο πάντα η ADSL μου δούλευε στην ονομαστική της ταχύτητα - και παραπάνω..

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ε, δίπλα στο ΙΤΕ είσαστε. Τι περιμένεις:p

Μπα, και πάνω στη Κνωσσό καλά πάει, μας κάνουνε ζημιά τα Switch των 100Mbit όμως και δε πιάνει παραπάνω... :hehe:

Γενικά από ότι βλέπω παίζει πολύ ωραία η dsl με εξαίρεση μερικές περιοχές.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Ε, δίπλα στο ΙΤΕ είσαστε. Τι περιμένεις:p

Kαι μερικοί ήμασταν και μέσα στο ΙΤΕ! :hehe:

Δυστυχώς η πρακτική κρατάει μόνο 3 μήνες και για να συνεχίσεις να εργάζεσαι εκεί πρέπει να έχεις το ανάλογο ψώνιο με την επιστήμη γιατί από χρήμα δεν....! :(

το κολλημα που εχει φαει το MSN στο πισι αυτο δεν εχει ξαναγινει , εχει διαλυθει ενα MSMXLM αρχειο και δεν φτιαχνει με Τ Ι Π Ο Τ Α. ισως να ειναι η πρωτη φορα που θα παιξει φορματ για τετοιο λογο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.