Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD

Ρέκλααααα

Από πότε μεταμορφώθηκες σε γάτα;;; :blink::p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Exω πυρετο........:(

Εμ, φυσιολογικό είναι έτσι όπως σου κάναμε το κεφάλι για να βρείς εστιατόριο... :hehe:

Περαστικά!

Αρχική απάντηση από zyx

μαζι μοιυ δεν παιζεται:weep: αλλα πως να παιξετε εγω δεν παιζομε με τπτ:hehe:

Εσύ να πας να παίξεις με την κακομοίρα, ε, sorry Καλομοίρα ήθελα να πώ! :hehe:

εεεε με τα chillerια και τα phase-changeια που εχεις μπλεξει!!! (δεν πιστευω να ειναι κοπανα απο το σχολειο για να το τελειωσεις? :slap: συγκεντρωσου εισαι στην τελικη ευθεια! :slap: ) :hehe:

αλλα δεν φταις εσυ, επρεπε να ημουν ΕΓΩ πατερας σου να .... το ειχες τελειωσει απο καιρο :hehe:

Θα μου περασει μεχρι αυριο...ετσι λεω δηλαδη....θα παστωθω στα αντιπυρετικα....θα βαλω κ κανενα υποθετο.....πλακα κανω εεεεεεε....μην παρεξηγηται καταστασεις παλιοπαιδα....

θα βαλω κ κανενα υποθετο....

θα στειλω πμ στον elminister να σου φτιαξει ενα συροπακι μουρλια!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:14]

Θα μου περασει μεχρι αυριο...ετσι λεω δηλαδη....θα παστωθω στα αντιπυρετικα....θα βαλω κ κανενα υποθετο.....πλακα κανω εεεεεεε....μην παρεξηγηται καταστασεις παλιοπαιδα....

Θα σου πρότεινα τα νέα αναβράζοντα υπόθετα που κυκλοφορούν.... :p

Απόσπασμα από το τραγούδι της υπογραφής μου

Όχι σε όλα, τα χαπάκια σας που σπάνε τους δείκτες

Τα 'χω γραμμένα, τα υπόθετα για την αυπνία...

Πρόσεξε πάντως να ξαρρωστήσεις... Αύριο δεν είπες είναι το randez-vous σου; (ξέρω και Γαλικά παναθεμά με!!! :hehe:)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 21:07]

παίζει fanάκι τούμπανο.

post-1803-1416071506,5791_thumb.jpg

Πριν μια ώρα έκανα βόλτα με ένα zxr900 ενός φίλου. Πολύ γκάζι, ακόμα τα χέρια μου είναι πιασμένα. Και εκεί παίζει σοβαρό ρόλο η άμεση ψύξη. Ramair rules :banging:

Αρχική απάντηση από esdee

@endu ναι αλλα αυτα ειναι με τον δικο σου CPU, δεν σημαινει οτι και ολοι οι winchester θα τρεχουν σωστα ... anyway πρεπει να το κοιταξω αυτο το CPU...

Ναι αλλά αυτή η CPU είναι του Σουηδού που έλεγε δε παίζει default με 2-2-2-5 από BIOS ;)
Αρχική απάντηση από chill-out

εχει σχεση και με την vivodi αυτο ? ? ?

Μαλλον εχει σχεση με την POS μητρικη που αγορασε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.