Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vadergr

Παιδια εχετε αποψη για την citroen και ειδικα για το c4?Μετα την μειωση τιμων κατα 3000ε σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα ενος c4.Εχουν τιποτα προβληματα κτλ?

Εγώ αυτοκίνητο με το κοντέρ στο κέντρο και τιμόνι εξωτερικής περιστροφής δεν αγγίζω :p

Κατά τ'άλλα Frechies rule!!

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

η αλη8εια ειναι οτι αυτο το περιστροφικο τιμονι σου φενετε "καπως" στην αρχη αλλα μετα τα πρωτα χλμ το συνη8ιζεις καπως.

αλλα το ψηφιακο κοντερ,ασχετως 8εσεως,ειναι κατι το οποιο δεν με συναρπαζει.προτιμω τα αναλογικα :cool: αλλα στην προκειμενη περιπτωση κανω εξαιρεση σε οσα δεν μαρεσουν :D:p

@jpavly:να υποθεσω οτι εχεις denso πολλαπλασιαστες?

το drive by wire γκαζι δουλευει ακομα σωστα?

btw η νεα version για τον εγκεφαλο σου ειναι μουφα.:p

το πλαισιο θα με πειτε εντελει ποιος τεντωσε την σελιδα του?:p

Αρχική απάντηση από Vadergr

Παιδια εχετε αποψη για την citroen και ειδικα για το c4?Μετα την μειωση τιμων κατα 3000ε σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα ενος c4.Εχουν τιποτα προβληματα κτλ?

με κλειστα ματια παρτο εχω το c3, και χαλβαδιαζω το c4 ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ

Αρχική απάντηση από jpavly

Εγώ αυτοκίνητο με το κοντέρ στο κέντρο και τιμόνι εξωτερικής περιστροφής δεν αγγίζω :p

Κατά τ'άλλα Frechies rule!!

ενω αυτοκινητο με αναρτησεις που οταν στριβεις δεν ξερεις αν εφυγες 'η οχι οδηγεις...(ασχετα αμα εσυ τις εχεις αλλαξει...)

:p :P :p :P

Το C4 έχει ημιάκαμπτο άξονα πίσω όπως το C3 που λέγεται ότι κοπανάει? Δε το κόβω να προορίζεται να προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση, παιχνίδια με την ουρά και να στρίβει σα τραίνο πάντως, τα οποία βέβαια μπορεί να μη τα ζητάει κάποιος.

Frenchies rule όταν δε κάνουν περικοπές λόγω κόστους... :p

Η τιμή του είναι καλή πάντως.

Τι εναλλακτικές παίζουν?

πάω για ύπνο σφαίρα.... καληνύχτεεεεες

Πως ***** έκανε ο άλλος 4800+ 3δμαρκς στο 06 με X1800XL στα 600-700 οταν για τόσα μαρκσ είμαστε όλοι πάνω απο 630-700+optimizations. Και το πιο κουλό είναι πως τρέχει με p4! :/ HAX λεμε

1. Deathscyth's Radeon X1800 XL 751/715mhz 5412.00

2. steve_m's Radeon X1800 XL 693/675mhz 4867.00

3. NoDsl's Radeon X1800 XL 642/715.50mhz 4838.00

4. bogdannovaceanu's Radeon X1800 XL 602/702mhz 4828.00

Καλά ο πρώτος είναι χαλαρά με XT φλασαρισμένη σε XL αλλά τέσπα

Πάρτε σύστημα το παλικάρι... attachment8dg.th.jpg

Και δείτε sm2-sm3 που έχει.... WTF λέμε. να σκίσω τα διπλώματα και τα παπλώματα μου.(Θα μου πεί ο λογικός, why bother με X1800xl...Ο καθένας με την τρέλα του λέω εγώ...:) )

Ελπίζω να πλησιάσω πολύ το ταλιράκι με την infinity στον x2 και τη μόντα στην accelero

Στην καρτέλα του μαρκησιου λεει 3g στο cpu-z λεει 28ΧΧ , μήπως εχει καναν c 2 quad , :hehe: αλλα δεν θα ειχε τοσο cpu score με c2q :hehe: , μάλλον εχει πετύχει την χρυσή τομή του lod πιστευω. . [γύρω στα 200-300 point 's ειχα παρει αν θυμαμαι καλα με την 6800gs με το lod. & με cpu d805@3.6g~] .

και εγώ παίζω με lod(δεν έιμαι και σίγουρος έιναι λουτάνα η εγκατάσταση αυτή των windows απο το 1821 την έχω ναουμ. CCC δεν ανοίγει και τέτoια lol) και η χρυσή τομή είναι γνωστή. Δεν νομίζω να bencharei κανείς και να πηγαίνει για score χωρίς τα βασικά optimizations. ’σχετα με cpu είναι παράλογα μεγάλα τα score του σε sm2 sm3, έχει σχεδόν τα ίδια με τον πρώτο(όσο φαίνεται) που τρέχει σε ρολόγια τρελά για XL...τεσπα

darkCount δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα απλά πρέπει να το περάσεις απο το μηχάνημα με τις X

Αρχική απάντηση από darkCount

Ερώτηση προς τους ταξιδιάρηδες....τα laptop στα αεροπλάνα επιτρέπονται?

ναι

@nodsl...

Εχεις τρεξει 2001??Λογικα ναι εε!

Το μεγιστο nature που εχεις ποιο ειναι??

Εχεις περασει τα 450??

Επισης εχεις δει αν εχεις 2ns ή κατι αλλο(στις μνημες)?

Καλημέρες :)

Αρχική απάντηση από 2cpu

@jpavly:να υποθεσω οτι εχεις denso πολλαπλασιαστες?

το drive by wire γκαζι δουλευει ακομα σωστα?

btw η νεα version για τον εγκεφαλο σου ειναι μουφα.:p

Όχι, τους Sagem έχω.

To "drive by wire"? Υπαρκτή οδηγική συμπεριφορά μήπως?

Και η νέα έκδοση του εγκεφάλου μου δεν με ενδιαφέρει.

Αρχική απάντηση από jpcupra

ενω αυτοκινητο με αναρτησεις που οταν στριβεις δεν ξερεις αν εφυγες 'η οχι οδηγεις...(ασχετα αμα εσυ τις εχεις αλλαξει...)

:p :P :p :P

Αγαπητέ Jordan, όπως γνωρίζεις και γνωρίζω τα μαμά αμάξια, είναι για μαμά καταστάσεις.

By the way, ποιο ήταν το τελευταίο Clio που είδες να φεύγει από στροφή και ποιος έφταιγε?

Βρες μου εσύ αυτοκίνητο με καλύτερες αναρτήσεις από Γαλλικά (εννοείται ότι μιλάμε για το ίδιο επίπεδο τιμών).

@2cpu: Εντέλει, δεν σε γνωρίζω προσωπικά και αν θέλεις βρες τίποτα άλλο να ασχοληθείς εκτός από το αυτοκίνητό μου.

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 10:38]

@nodsl...

Εχεις τρεξει 2001??Λογικα ναι εε!

Το μεγιστο nature που εχεις ποιο ειναι??

Εχεις περασει τα 450??

Επισης εχεις δει αν εχεις 2ns ή κατι αλλο(στις μνημες)?

2001 έχω να τρέξω απο τότε που είχα 6600GT αν δείς στο orb το λέει. Οι μνήμες πρέπει να είναι ή 1.6 ή 1.4ns δεν θυμάμαι καθόλου.

Οταν τρέξω 3dmark2001 θα παίξει άλλο partition, bh-5 και πάει λέγοντας.:T:

Περιμένω mobo-opteron-ψυκτρες και χρόνο atm. Δεν λέει να πέσει και η temp. εχτές με κλειστό κουτί benchara. λολ

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:43]

@2cpu: Εντέλει, δεν σε γνωρίζω προσωπικά και αν θέλεις βρες τίποτα άλλο να ασχοληθείς εκτός από το αυτοκίνητό μου.

Κακιες :hehe: :hehe:

ΚΑλημερες :D

Ξερει κανεις ΑΝ και ΠΩΣ μπορω να ανεβασω σκορ sto hwbot με τις παλιες εκοδσεις απο futurmark??

(2003-2005-2006)

Εχω κρατησει screenia και τα 3dr αλλα δεν τα ανεβασα ποτε...

Σαν Χ1800χλ κατι λενε....

(4-5 benchαρουν με αυτη την καρτα...καπου εκει εκει ειμαι και εγω:hehe: )

Moνο golf/leon/focus νομιζω δεν εχουν ημιακαμπτο.Εξαλλου το c4 το 1.4 θελω να παρω οποτε δεν το προοριζω για τρελλα πατηλικια.Απλα θελω να ξερω αν βγαζουν προβληματα κτλ.

Επισης, στην τιμη του (12500 το κουπε και 12800 το hatchback) ουτε yaris/punto δεν αγοραζεις (εχω βαλει μεσα τελη/πινακιδες και το c4 ειναι πληρςε εξοπλισμενο.)

go for it m8 ;)

ειχε που ειχε πολυ καλη τιμη αλλα τωρα ειναι value for money imo.και απο look σκιζει,αλλα αυτο ειναι κα8αρα υποκειμενικο (μιλαω παντα για το 38υρο γιατι το 58υρο μου φενετε χαλι μαυρο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.