Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

γι αυτο και εχει το τριμερακι να ρυθμισεις την οθονη του.

LOL

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

p10400572wh.jpg

σφαξαμε το κοκκορα και ριξαμε τα μπετα :D , τωρα περιμενουμε τον επεξεργαστη και μνημες και θα ροκαρουμε ξανα

Έχω ένα πάρα πολύ κουφό πρόβλημα... Όταν ο mozillas κόβει κάποιο popup θολώνει η οθόνη.. όταν κλείσω τον mozilla όλα επανέρχονται.. ε lol λέμε :confused:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:23]

σφαξαμε το κοκκορα και ριξαμε τα μπετα :D , τωρα περιμενουμε τον επεξεργαστη και μνημες και θα ροκαρουμε ξανα

Δοκίμασες αν μπαίνει η 7700??

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 22:48]

μπαινει φιλε, μπαινει αλλα δεν εχω καρτα γραφικων :D

Χαχαχα. Τώρα το πρόσεξα... κορυφή η MSI!! Δεν πειράζει βάλε μια PCI! :p

θενξ μαν, βαλε το χερι σου να βρουμε κανα καλο κομματι γιατι εχω καταντησει ο γραφικος που ψαχνει τα γραμματα ΒΙ σε καταστηματα της αθηνας:nerd:

παντως δεν νομιζω να ειναι μπερδεμενοι οι 0,09 με 0,13, εχω κοιταξει γυρω στις 20 συσκευασιες σε διαφορα μαγαζια και ολοι ειναι 0,13

, για 3500 παντα

Tότε πάρε έναν 3500+ 0.6 καλά θα πάει και αυτός (μη πω καλύτερα) απλά ο Wini είναι πιο γρήγορος κατά 5-10% στα ίδια Mhz σε ορισμένες εφαρμογές. 3500+ από βδομάδα 40 και πάνω είναι σίγουρα strained silicon.

εκεινο το videακι με τους κινεζους που παιζουν πινγκ πονγκ το θυμαστε? μηπως εχει κανεις το λινκ ευκαιρο?:) :whistling :weep:

edit το βρηκα:D

Αρχική απάντηση από ea6gka

θενξ μαν, βαλε το χερι σου να βρουμε κανα καλο κομματι γιατι εχω καταντησει ο γραφικος που ψαχνει τα γραμματα ΒΙ σε καταστηματα της αθηνας:nerd:

παντως δεν νομιζω να ειναι μπερδεμενοι οι 0,09 με 0,13, εχω κοιταξει γυρω στις 20 συσκευασιες σε διαφορα μαγαζια και ολοι ειναι 0,13

, για 3500 παντα

νομιζω πως μονο το e-shop εχει φερει 0.09μ και αυτους με δικια του εισαγωγη ... παντως απο εναν 3200+ που εστησα ηταν week 0436 (απο τους πρωτους) και δυστηχος κακος OCer ... παλι καλα που ειναι game-rig ενος φιλου και ειναι κατα του OCing ...

οκ διευθετηθηκε το θεμα θα αγοραστει 3500+ εβδομαδος 46 0,13 .

Μνημες δεν βρισκω πουθενα ομως, στην αθηνα παντα ετσι.Αν ξερει καποιος μαγαζι να εχει μνημες στοκ να αγορασω ας μου πει σε πμ. μιλαω για καλες μνημες παντα

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:54]

..παντως απο εναν 3200+ που εστησα ηταν week 0436 (απο τους πρωτους) και δυστηχος κακος OCer ...

κακος οπως;

κακος οπως;

1 φορα ετρεξα spi 1mb στα default και εβγαλε λαθος...

εξαιρετικα αξιοπιστος τροπος

lol ... χλωμιασα οταν το ειδα!

ο 3200+ που εχω (0437) στο msi, δεν παιζει καν στα default. με ολα στο auto δε μπαινει στα ΧΡ. κι αν μπει καμια φορα, πεταει μπλε οθονες. παρολα αυτα, αν το σκαλισεις λιγο, παιζει μια χαρα στα 2600 24/7.

σε ενα πιο σοβαρο board, οπως το abit, παιζει ακομα και στα default.

Βρε συ Σουηδέ αφού την ίδια συμπεριφορά έχει και ο New σε σ ένα, απλά είναι BIOS. Αλλά θα κοιτάξω και SuperPi στα default για να δω τι κάνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.