Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 02:10]

τωρα το ειδα διαβαζα κατι

απο που το ακουσες αυτο; κι ο χριστοδουλος το ιδιο ειχε πει.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Kαλημέρα παίδες . :D .

εδιτ [wtf ????? ηπια κανα 15 τεμάχια αλκολ χθές 10 ειναι η ώρα μόνο ????? Θαυμαααααααα :hehe:]

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 02:54]

απο που το ακουσες αυτο; κι ο χριστοδουλος το ιδιο ειχε πει.

:D :D

Απο τις καλυτερες "μπηχτες" evahhh :worship:

καλημερα ναουμ

ξερει κανεις αν υπαρχει καμια καλη προσφορα για κανα κρουστικοδραπανοκατσαβιδο?με 15-30 ευρω γιατι βαρε8ηκα να δανιζομαι του γειτονα :p

ααα.επισης ποσα Watt,ποσα V η μπαταρια του,κτλ να ειναι για να μπορει να τρυπαει,μην μου μουλαρωνει.καποιος γνωστος μου ειπε πανω απο 600W ειναι καλα

καμια ιδεα?

Teaser

Ρε παιδια μα τι καραγκιοζιλικια μπορει να κανεις καποιος για να τραβηξει κοσμο (τουλαχιστον την προσοχη του απο την οχληση...)

Περασε κανεις απο στουρναρη και συγκεκριμενα απο cosmodata σημερα? (υποθετω θα το ειχε και τις αλλες μερες...)

Αρχική απάντηση από SLN

:D :D

Απο τις καλυτερες "μπηχτες" evahhh :worship:

Νομιζω οτι το εχει πει ο ιδιος!

Εκτος κι αν το ακουσα σε καποια σατηρικη εκπομπη και δε το θυμαμαι καλα!

Οπως και να εχει ειναι ευστοχη η παρατηρηση του .38-.45!!

Αρχική απάντηση από aggelopas

Teaser

Ρε παιδια μα τι καραγκιοζιλικια μπορει να κανεις καποιος για να τραβηξει κοσμο (τουλαχιστον την προσοχη του απο την οχληση...)

Περασε κανεις απο στουρναρη και συγκεκριμενα απο cosmodata σημερα? (υποθετω θα το ειχε και τις αλλες μερες...)

τι έκανε πάλι ο μανάβης?

Μαλλον δεν πηγε κανεις προς τα κατω.

Εχει βγαλει ηχεια στο πεζοδρομιο 2 τον αριθμο απο αυτα που βαζουν στα πανηγυρια τα μεγαλα,και τι εχουν βαλει να ακουγεται οι απιστευτοι??!?!?!?!!?!?!

Απο οσο καταλαβα οπως περναγα απο τη γυναικεια φωνη ακουγονταν χριστουγεννιατικα παραμυθια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι τραγουδια,οχι συνθηματα,οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες αλλα παραμυθια!!

Οι τυποι πρεπει να μενουν προς ζεφυρι μερια...

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 20:49]

Ξέρει κανείς πότε θα βγούν τα Windows Vista στο MSDN Academic;

Στις Service Partner συνδρομές πάντως, είναι εδώ και κανα μήνα (από τότε που βγήκε η RTM)

msdnbw7.th.jpg

[δηλωση]Παιδια αν πιασω σημερα το ΤΖΟΚΕΡ θα αγορασω σε 5 τυχερους απο το φορουμ....

Υπολογιστες της επιλογης τους......

Αξιας μεχρι 10.000 ευρω ο καθενας [/δηλωση] :happy2: :happy2: :happy2:

Όλα στημένα είναι. Δε γίνεται να τυχαίνει κάθε χρόνο να έχουμε Ιακωβόκιουπι (jackpot) τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 10:00]

Όλα στημένα είναι. Δε γίνεται να τυχαίνει κάθε χρόνο να έχουμε Ιακωβόκιουπι (jackpot) τα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά.

Συμφωνω και ειναι καρφωμα να το κανουνε καθε χρονο (σε "rotation" : λοττο-τζοκερ).

Στημενο ή οχι, αρκει να τα παιρνει καποιος που τα χρειαζεται τα λεφτα και να μην καταληγουνε σε φαση "πηγε ο ταδε εφοπλιστης, επαιξε ολα τα νουμερα, πληρωσε 2 εκ ευρω και θα φυγει με 9 εκ στην τσεπη."

Υ.Γ. jackpot : Το jack αγαπητε Antonio δεν πρεπει να ειναι "χαιδευτικο" του Ιακωβου (Jakob-Jake) αλλα μαλλον του... Γιαννη (John-Jack) Ισως καποιος με μαχροχρονη εμπειρια στο εξωτερικο να το επιβεβαιωσει αλλα το εχω δει σε παρα πολλες φασεις και μου εχει κανει εντυπωση.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Εμένα οι τύποι με έχουνε τσαντίσει πολύ, τα παρακολουθώ αυτά, παίζω τζόκερ εδώ και 1,5 μήνα και πάντα είχε τζακ πότ.Μα πάντα?Και κάθε γιορτές?Ποιανού τη νοημοσύνη υποτιμάνε? Στο τέλος τα οικονομάνε μια χαρά πάντως. Μου τη σπάνε πολύ έτσι πως λειτουργούν τα πράγματα εδώ στο Ελλάντα.Φυσικά αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.