Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Τωρα που μπαινω φανταρος λεω να πουλησω και το δικο μου νικ.

Λετε να πιασει κατιτις παραπανω τωρα που δεν ειμαι πλεον απλος φοιτητακος :p

Εκτος κι αν το παιξω ανωτερος σαν τον "zyx o kalomoiras" και απλα κανω delete account χωρις να βγαλω κανα φραγκο...

Υ.Γ. Για ενα φιλαρακι που θελει να στησει συστηματακι* 1000 ευρω εχω ψιλοκολλησει στην οθονη. Πεστε κανα καλο μοντελο εως 250-300 ευρω απο eshop/plaisio. Εβαλα μια LG 1919 ή μια samsung 920 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι καλες value for money. Επαιζε μια VIEWSONIC 20" στα ιδια λεφτα αλλα ειδα οτι ειναι Γ.Τ.Π.Κ.

*Μην αρχισει flame... 6300+AB9 του εβαλα :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Η samsung η 920 είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Αν θες να πας σε wide χτυπάς αυτή ή την αντίστοιχη 20άρα αν την βρεις πουθενά (με 330) ;)

Αρχική απάντηση από sotiris

Το μ@@@@@ τον αστρο@@@. Δεν πρόλαβα να σπαμάρω και το κλείδωσε.

Κι εγώ πότε θα φτάσω τα 6k post? ΟΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟ????? :hehe:

προλαβαινεις δεν προλαβαινεις.....

στο ετοιμασα κιολας...απλα γραφεις ..:p

Tωρα που θα φυγει ο sln θα αδειασει πολυ το forum...

Τα "ξαδερφια" ποιον θα βριζουν???

Ο spc ..o unseen ποιανου φωτογραφιες θα photoshop-ιαζουν???

:D

Να τονισω οτι ο χαρακτηρας μου πλεον ειναι full legendary (ή epic, δεν θυμαμαι ποιο ειναι καλυτερο γιατι οταν μου τα εξηγουσε ο taugrom με επιανε ο υπνος).

NTG: ο spc-ακος και ο unseen-ουλης δεν photochopιασαν φωτογραφιες...

Απλα ειναι υπουλο και κατακριτεο εκ μερους τους που δημοσιευαν κατα καιρους τις προσωπικες μας στιγμες :TD:

Αρχική απάντηση από SLN

NTG: ο spc-ακος και ο unseen-ουλης δεν photochopιασαν φωτογραφιες...

Γελοίε τύπε άσε τις γλύκες.

Τι νομίζεις δλδ ότι επειδή είσαι στα τελευταία σου θα σε λυπηθούμε;

Συνεχίζοντας τις προδοσίες:

Αρχική απάντηση από SLN

απο eshop/plaisio

Ελπίζεις να δεις RMA του MX900 πριν πάει φαντάρος η Πασχαλιά;

Αρχική απάντηση από SLN

Απλα ειναι υπουλο και κατακριτεο εκ μερους τους που δημοσιευαν κατα καιρους τις προσωπικες μας στιγμες :TD:

Να υποθέσω δλδ ότι ο Γεράρδος δεν σου έχει κάτσει ακόμα αλλιώς θα ψώνιζες μόνο απο ehsop ε;

Αλλά έτσι είναι πρέπει να το παίζει κανείς δύσκολος τη σήμερον ημέρα για να τον σέβονται.

Αρχική απάντηση από darkCount

Τι ειν αυτοί ρααααα.....?????!!!!!:blink:

Μα γιατι το κλεισες ρα, δεν προλαβα να απαντησω! Παντως στην θεση σου θα εψαχνα λιγο τις ip των, λιγο παραπερα απο ενα identity check. Παραειναι... καπως για να ειναι 2 ξεχωριστα προσωπα. Συμφωνω παντως στο μη-bannαρισμα, μετα απο 4 ωρες μαθημα ηταν οτι επρεπε για να μου φτιαξει το κεφι :p

Btw, παλι καλα να λετε που δεν εχουν ανακαλυψει ακομα το off-topic...

Mην το μελετάς, μην το μελετάς...

Πάντως ειλικρινά, σε κάποια στιγμή όπως έγραφα μου ρχόταν να προτείνω στον ανούσιο να πάρει το τούρμπο μηχάνημά του και να το πάει στον σφετ μπας και καταφέρει να μειώσει τα 29 λεπτά(?) από τη συμπίεση. Έτσι κι αλλιώς, δε θα πήγαινε και πολύ μακριά (μάλλον)...

:p:D

τελικά τα ξεκλείδωτα wifi λένε.

έχει ένας τυπάκος στη γειτονιά, μπήκα και με admin/admin στο μόντεμ, χλίδα.

έβαλα l2 στον αδερφό μου γλιτώνοντας 30 μέτρα utp, χλίδα^2 :p

Αρχική απάντηση από darkCount

Τι ειν αυτοί ρααααα.....?????!!!!!:blink:

ελα ρε...νομιζα οτι το ειχατε δει...για αυτο εγραψα και το ποστ (πισω σελιδα) με astrolabo κλπ...

Απλα επειδη ειχα βαλει σφραγιδα στο παλιο trhead του ανοουσιου ειπα να μην το ξανακανω..:D

Δεν σου έχουν πεί ποτέ εσένα και του Ξάδερφου πώς ποτέ δεν μπαίνουμε ανάμεσα σε καταιγίδα ? :D , Κάνεις στην άκρη και περιμένεις να κοπάσει ,.

recordman ναι...αλλά δεν φωνάζει "ποστάρω ένα 'Συμφωνώ:T:' για να μπορέσω να βάλω αγγελία"

Από ότι είδα απαντά ουσιαστικά....(και όχι ανούσια) χαχαχαχα (είμαι σαπιος το ξέρω):p

EDIT: Μπα κάτι έχει για πούλημα ή μόλις ανακάλυψε τα φόρα και πήρε φόρα....

Ερχεται το Nightfall λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......

Your order for Guild Wars: Nightfall has been posted.

Please note PLAY MAIL ORDER will show on your statement.

Please allow 3-5 days delivery.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.