Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 23:42]

Και νεο prison break σε λιγες ωρες....

Επιτέλους! :D

Σκ@τ@. Αδικος ο κοπος να παω στο γηπεδο, και αδικη η 1,30 ωρα που εψαχνα εισιτηριο....

Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 21:42]

Try Genuine Fractals Print Pro ;)

Δεν κάνει θαύματα, αλλά "χώνει" pixels κατά την μεγέθυνση.

αλλιως δεν εχεις μεγενθυνση.

edit: συγνωμη για το υφακι, αγουροξυπνημενος και με νευρα γιατι εχασα τη ζουμπουλία στο πρωτο break για διαφημισεις.

2-3 που δοκιμασα, δε μου εκαναν το κλικ για τα κρατησω, σε σχεση με το CS2 και διαφορους τροπους που μπορεις να κανεις μεγενθυνση.

κι οσες φορες που χρειαστηκα, την εκανα απο την αρχη απο το raw.

Καποιος με προλαβε σε αναφορα στον διαχειριετη...:p

Ένα άλλο μέλος έχει ήδη αναφέρει την συγκεκριμένη καταχώρηση. Οι Moderators θα την εξετάσουν σύντομα.
Αρχική απάντηση από greekfragma

BAN ποτε θα φαει επιτελους αυτο το παλικαρι?

http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=2289150

........ενταξει εγω εχω σιχαθει να βλεπω μια φορα το μηνα το ιδιο θρεντ.........

Σε τι αναφέρεσαι; .. γιατί το link δεν είναι σωστό

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-1....έτσι ρε Εργοτελάρααααααα ξέσκισε τους όλους. Σπέρνουμέ ρεεεεεεεεεεε....ο δρόμος για την Ευρώπη ειναι straight ahead...ελατε να παίξουμε και με κανενα παο, οσφπ να τους δείξουμε τι θα πει ΟΜΑΔΑ.

Αρχική απάντηση από DJD

Μάλλον για το Στρατηλάτη λέει....που όντως....πότε θα φάνε κλώτσο οριστικό?

Τα παλικάρια έχουν σοβαρά "θέματα"

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:21]

Αναφέρομαι στον χρηστη Olympus και στο ξεπεταγμα του 1 φορα το μηνα για να σπαμαρει το σαητ της κλαν του.......με το ιδιο κοπι πεηστ κειμενο.......:TD:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:54]

Οι υπαλληλοι στις γραμματειες των σχολων ΑΕΙ κλπ μηπως ειναι διανοητικα αναπηροι?

welcome to the real world......there is no spoon here(αρα θα φας μεσα απο τη λαδοκολλα) :p

θα ήθελα σε αυτό το σημείο να συγχαρώ το πιό δουλεμένο/κοροϊδεμένο/πειραγμένο κλπ ταπεινό μέλος του παρόντος φόρουμ καθ' ότι σήμερα παρουσίασε με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή και σας έχει πλέον όλους για το χαβαλέ του!!!

Μπραβό Σόλωνα, είμαι από αυτούς που ξέρουν, εν μέρει τουλάχιστον, τι τράβηξες για αυτή την δουλειά και οφείλω να πω ότι είσαι αξιέπαινο αγόρι!! :flower: :flower: :flower: :flower:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/551770

Υ.Γ. μην του πεί κανείς "Αντε μπράβο και καθηγητής τώρα" το πιό πιθανό είναι να φάει παναγία, ένα "Καλή θητεία" του φτανει πιστεύω :hehe:

Υ.Γ.2 Το πόστ θα το έκανα έτσι κι αλλιώς, το ότι κερνάει το βράδυ είναι ανεξάρτητο.

Υ.Γ.3 Προσέξτε φόντο για παρουσίαση διδακτορικής διατριβής, μιλάμε είναι τελείως eleotic το παληκάρι!!! !!!

καθοτι παρευρισκομενος στην εν λογω παρουσιαση,επιβεβαιωνω το ανωτερο ποστ!

ευγε Σολωνα τεκνον μου !!:clap: :clap:

*σημειωση* παρακαλω τον ΣοΛωΝα να ποσταρει τις 2 πρωτες διαφανειες της παρουσιασης ..σε αυτες φανονται καλυτερα οι μαυροι..δυστυχως στο ανωτερο background λογω ασπρομαυρου εφε στο φοντο,οι μαυροι φαινονται ..ασπροι!!:clap: :clap:

Ραααα μας ξεχύλωσες!!!!! Κάνε κάνα resize μη σου ρίξω Melandru's Arrows και δεν ξες απο που να φύγεις:p

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 16:27]

Ραααα μας ξεχύλωσες!!!!! Κάνε κάνα resize μη σου ρίξω Melandru's Arrows και δεν ξες απο που να φύγεις:p

έτσι ρε! μεγάλη να βλέπετε τους αραπάδες στο φόντο!!! τι να κανω που βγάζει γιγάντιες φωτογραφίες το κινητό μου :hehe:

ρεσιζε από το βραδυ και βλέπουμε... no photoshop@douleia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.