Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

Θα τα πουμε σε μια βδομαδουλα.Σαλπαρω για Κρητη μεχρι την Παρασκευη και μετα χωριο για εκλογες.

Να προσεχετε ραααααααααααα:hi:

Από που είσαι ρεε?

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:58]

....ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ....

Αλλά ΤΙ ξέρω εγώ?......Ας μας μιλήσουν οι μαθητές/σπουδαστές του TheLab καλύτερα..... :)

Υπάρχει εργατική νομοθεσία.

Γνωρίζεις τα δικαιώματά σου?

Δεν λέω οτι είναι εύκολο να τα διεκδικήσεις, αλλά τουλάχιστον θάπρεπε να τα γνωρίζεις.

Είμαι εναντίον κάθε αύξησης στο Δημόσιο τομέα.

Αν θες ακόμα, θα προτιμούσα να συρρικνωθεί το Δημόσιο στις εντελώς απαραίτητες υπηρεσίες.

Όχι όμως στην Παιδεία.

Θάπρεπε να την πληρώνει το Κράτος και όχι να την εξαφανίσει για χάρη των ιδιωτικών σχολείων και των ξένων πανεπιστημίων.

Δεν θέλετε Δημόσια Παιδεία?

Θέλετε να σπουδάζουν μόνο όσοι αντέχουν οικονομικά?

Για μένα η εκπαίδευση που δίνουν τα Δημόσια Σχολεία είναι η καλύτερη.

Δεν χαιδεύουν, δεν κοροιδεύουν και δεν βγάζουν υπεροπτικά φυντανάκια, που νομίζουν ότι τους ανήκει όλος ο κόσμος.

Η εκπαίδευση δεν κρίνεται από το μέγεθος των γνώσεων που θα αποκτήσουν τα παιδιά, αλλά από την κατανόηση βασικών αρχών, το χαρακτήρα που θα διαμορφώσουν, τον αυτοσεβασμό τους, και το ενδιαφέρον για τα κοινά.

Τις γνώσεις ο καθένας στο επάγγελμα του θα τις αποκτήσει μετά το σχολείο, μόνος του ή με βοήθεια από άλλους παλιότερους (γονείς, συγγενείς, φίλοι, εκπαιδευτές) που ξέρουν τα μυστικά της δουλειάς.

Αυτή είναι η πραγματική εκπαίδευση σε ένα επάγγελμα.

Όσο για την πραγματική γνώση, αυτή θα έρθει με τα χρόνια, από τις εμπειρίες, τα λάθη, την προσωπική προσπάθεια και το μέράκι που έχει ο καθένας.

Για να υλοποιήσουμε ένα στόχο ζωής, χρειάζεται πάνω απ' όλα τύχη και τρέξιμο.

Φυσικά πάντα βοηθάνε οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις και οι γνωριμίες.

Για μένα η εκπαίδευση που δίνουν τα Δημόσια Σχολεία είναι η καλύτερη.

Δεν χαιδεύουν, δεν κοροιδεύουν και δεν βγάζουν υπεροπτικά φυντανάκια, που νομίζουν ότι τους ανήκει όλος ο κόσμος.

Πέρασες ποτέ από ελληνικό δημόσιο γυμνάσιο (συνήθως δε γινεται αυτό στο λύκειο..) όπου τα παιδιά των καθηγητών ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι απουσιολόγοι όπως και ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι σημαιοφόροι και μετά στο λύκειο γράφουνε 12κ μόρια και όλοι απορούνε καλα πως έγινε αυτό ήταν καλός μαθητής....

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 13:05]

Οι δάσκαλοι έχουν πρώτο μισθό 950 ευρώ. Το έγραφε και η Ελευθεροτυπία, που ακόμη κι αν κατουρήσει στραβά ο Καραμανλής θα τον κριτικάρει.

Έχω μπροστά μου το μισθολόγιο Δασκάλου παντρεμένου με δύο παιδιά, με 5 χρόνια προυπηρεσίας.

Ο μισθός του είναι 830 καθαρά.

Ο Δάσκαλος αυτός έχει τελειώσει Στρατιωτικό, Πανεπιστήμιο, έχει περάσει τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ και δουλεύει ήδη πέντε χρόνια.

Δηλαδή έχει κάποια ηλικία για να φτάσει να παίρνει αυτά τα 830 στο χέρι.

Δεν μου αρέσει να ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 17:13]

Έχω μπροστά μου το μισθολόγιο Δασκάλου παντρεμένου με δύο παιδιά, με 5 χρόνια προυπηρεσίας.

Ο μισθός του είναι 830 καθαρά.

Ο Δάσκαλος αυτός έχει τελειώσει Στρατιωτικό, Πανεπιστήμιο, έχει περάσει τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ και δουλεύει ήδη πέντε χρόνια.

Δηλαδή έχει κάποια ηλικία για να φτάσει να παίρνει αυτά τα 830 στο χέρι.

ΔΕΝ είναι 830 Eυρώ.......ΒΓΑΛΕ τους 3 μήνες που ΔΕ δουλεύει...είναι 1100 Ευρώ το μήνα... ;):)

Έχω κι εγώ εδώ τους μισθούς - και λέω τους μισθούς γιατί δουλεύουν ΔΥΟ για το σπίτι - ο ένας ΔΕ φτάνει πλέον.......650 Ευρώ και άλλα τόσα η γυναίκα του = 1300 Ευρώ το μήνα δύο άτομα με τρία παιδιά και ο άντρας δουλεύει από τα 18 του, άρα καμμιά 20αριά χρόνια προυπηρεσία αλλά ΔΕ βρίσκει πλέον δουλειά στο επαγγελμά του και δουλεύει με το βασικό μισθό όπου βρεί........

Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 16:57]

Πέρασες ποτέ από ελληνικό δημόσιο γυμνάσιο (συνήθως δε γινεται αυτό στο λύκειο..) όπου τα παιδιά των καθηγητών ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι απουσιολόγοι όπως και ΤΥΧΑΙΝΕΙ να είναι σημαιοφόροι και μετά στο λύκειο γράφουνε 12κ μόρια και όλοι απορούνε καλα πως έγινε αυτό ήταν καλός μαθητής....

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτό δεν γίνεται στα ιδιωτικά σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στο Στρατό, στην Επιχείρηση που θα προσπαθήσει κάποιος να προσληφθεί, στην καριέρα που θα προσπαθήσει να χτίσει, στο δικό του παιδί αργότερα, όταν θα του δώσει το επάγγελμα του, τη γνώση του και ότι άλλο μπορεί?

Δεν είναι τραγικό. Ούτε κανείς θα μας χαρίσει κάτι. Θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας και ορισμένες φορές θα το βρούμε. Σε άλλες περιπτώσεις ίσως είμαστε εμείς αυτοί που θα κάνουμε τα στραβά μάτια σε θέματα αξιοκρατίας. Μην είμαστε απόλυτοι. Αρκεί να έχουμε τσίπα πάνω μας και σεμνότητα. Να μη φτάσουμε να γίνουμε φραγκοφονιάδες, κλέφτες, απατεώνες ή εκμεταλλευτές.

Αρχική απάντηση από kender

Και τι να τα κάνεις τα 20άρια αν μετά εκεί που έχει σημασία έρχονται 12άρια?Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει αλλά θέλω να σου πω πως δε μετράει πολύ,δεν επηρρεάζει πολλές καταστάσεις εν τέλει....

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:24]

ΔΕΝ είναι 830 Eυρώ.......ΒΓΑΛΕ τους 3 μήνες που ΔΕ δουλεύει...είναι 1100 Ευρώ το μήνα... ;):)

Έχω κι εγώ εδώ τους μισθούς - και λέω τους μισθούς γιατί δουλεύουν ΔΥΟ για το σπίτι - ο ένας ΔΕ φτάνει πλέον.......650 Ευρώ και άλλα τόσα η γυναίκα του = 1300 Ευρώ το μήνα δύο άτομα με τρία παιδιά και ο άντρας δουλεύει από τα 18 του, άρα καμμιά 20αριά χρόνια προυπηρεσία αλλά ΔΕ βρίσκει πλέον δουλειά στο επαγγελμά του και δουλεύει με το βασικό μισθό όπου βρεί........

Ο μισθός με 20 χρόνια προυπηρεσίας στο ιδιωτικό τομέα για παντρεμένο, με τρία παιδιά, ακόμα και για ανειδίκευτο εργάτη είναι πολύ παραπάνω. Μιλάμε λοιπόν για παράνομη πρόσληψη.

Ε, εδώ πλέον πραγματικά ισοπεδώνουμε τα πάντα όταν αναφερόμαστε σε παράνομες καταστάσεις, σε εκμετάλλευση ή σε πραγματική ανικανότητα - τεμπελιά - ιδιορρυθμία χαρακτήρα.

Λυπάμαι για τους ανθρώπους αυτούς που έπεσαν θύματα κάποιου απατεώνα, αλλά δεν θα λύσουμε εδώ το πρόβλημα ούτε της πορνείας, ούτε της εκμετάλλευσης νεαρών αλλοδαπών κορασίδων, ούτε κάθε άλλης παράνομης δραστηριότητας.

Επιτήδιοι απατεώνες και θύματα πάντα θα υπάρχουν, ό,τι και να κάνουμε.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Και τι να τα κάνεις τα 20άρια αν μετά εκεί που έχει σημασία έρχονται 12άρια?Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει αλλά θέλω να σου πω πως δε μετράει πολύ,δεν επηρρεάζει πολλές καταστάσεις εν τέλει....

Είπα αυτό το πράγμα σε αντίθεση με την άποψη ότι από τα δημόσια βγαίνουνε προσγειωμένα άτομα.... ο γιος/κορη καθηγητή είναι ακραία περίπτωση αλλά από παντού μπορεί κάποιος να βγει φαντασμένος και "αλλού"

Εγώ νομίζω ότι απατεώνας είναι ο Καθηγητής ζητώντας μου 1400 Ευρώ το μήνα για να ......πηγαίνει απλά στην τάξη του και να περνάει την ώρα του με μαναράκια σαν την κόρη μου...... ;):D

εμεις μες την χρονια αλλαξαμε καθηγητη φυσικης γενικης παιδειας και ηρθε ενας που ηταν gay.σοβαρα μιλαω. δεν τον ξεραμε στην αρχη,αλλα οι κινησεις του τον προδιδαν. μας εβαζε εναν εναν να σηκωνομαστε ορθιοι και να λεμε τα ονοματα μας. ε μερικοι στην ταξη δεν αντεξαμε(μαζι με μενα) και καναμε πως ειμασταν στον στρατο και παρουσιαζομασταν... μετα απο 2-3 βδομαδες επεισοδιακων μαθηματων(δλδ ξυσιματος) ηρθε η διευθηντρια 2οβαθμιας εκπαιδευσης στο σχολειο και τον λεει μπροστα μας εφυγες στις Μουριες(χωριο του νομου κιλκις στα κατσαβραχα,στα συνορα με Σκοπια) ο λογος μετα που μαθαμε ηταν, οτι ειπε σε μια κοπελα β λυκειου που ειχε σκουλαρικι στην μυτη οτι γιατι δεν βαζεις ενα ποιο κατω να γαντζονεται ο δικος σου. και σε ενα αλλο παιδι τον ειπε η μανα σου με μαυρο σε εκανε,επειδη εχει σοκολατενιο χρωμα.

αυτα... ακομα τον θυμαμαι και γελαω...

Αναρωτιέμαι αν όταν παρακαλάνε λιτούς και δεμένους να διορισθούν , γνωρίζουν το μισθό που θα πάρουν .

Μάλλον τους τον αποκρύπτουν , και πέφτει μετά από τα σύννεφα η δασκαλίτσα.

Γιατί αν σου φαίνεται λίγος ο μαϊντανός , απλά δεν πας !!

Αλλά εντάξει τρυπώσαμε , τώρα βουρ να τους τα πάρουμε χοντρά.

Ανθρώπινο είναι και μαγκιά τους αν τα καταφέρουν.

Όμως λίγο πριν τις εκλογές ; και εμείς από εδώ ήμαστε, δεν κατεβήκαμε από τον ’ρη να μασάμε κουτόχορτο !!

Ας πούμε τώρα, δεν βαριέσαι τι να τους πάρουν τους δήμους οι μεν, τι να τους πάρουν οι δε, ελάχιστη η διαφορά.

Μικρό το κακό;

Όταν γυρίσουν στα σχολεία, ο χρόνος για την ίλη δεν θα φτάνει.

Θα παραδίδει περισσότερα κεφάλαια την ημέρα, έτσι κάποια δυσλεκτικά η με προβλήματα μάθησης παιδάκια θα χάσουν το τρένο, γιατί ο δασκαλάκος δεν θα έχει χρόνο να ασχοληθεί.

Αυτό για μένα είναι αλητεία

Αρχική απάντηση από hipro5

Εγώ νομίζω ότι απατεώνας είναι ο Καθηγητής ζητώντας μου 1400 Ευρώ το μήνα για να ......πηγαίνει απλά στην τάξη του και να περνάει την ώρα του με μαναράκια σαν την κόρη μου...... ;):D

Το κάνω για τα μισά άμα θες (ηλικία η κόρη; ) :p

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 18:26]

Ο μισθός με 20 χρόνια προυπηρεσίας στο ιδιωτικό τομέα για παντρεμένο, με τρία παιδιά, ακόμα και για ανειδίκευτο εργάτη είναι πολύ παραπάνω. Μιλάμε λοιπόν για παράνομη πρόσληψη.

Ε, εδώ πλέον πραγματικά ισοπεδώνουμε τα πάντα όταν αναφερόμαστε σε παράνομες καταστάσεις, σε εκμετάλλευση ή σε πραγματική ανικανότητα - τεμπελιά - ιδιορρυθμία χαρακτήρα.

Λυπάμαι για τους ανθρώπους αυτούς που έπεσαν θύματα κάποιου απατεώνα, αλλά δεν θα λύσουμε εδώ το πρόβλημα ούτε της πορνείας, ούτε της εκμετάλλευσης νεαρών αλλοδαπών κορασίδων, ούτε κάθε άλλης παράνομης δραστηριότητας.

Επιτήδιοι απατεώνες και θύματα πάντα θα υπάρχουν, ό,τι και να κάνουμε.

Την έκφραση "Εγω τόσα δίνω και άμα θές" την ξέρεις; Την έχεις ακούσει ποτέ στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία; Αλήθεια, απλά για τους τύπους, που δουλεύεις αν επιτρέπεται και τι δουλειά κάνεις;

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 22:00]

Την έκφραση "Εγω τόσα δίνω και άμα θές" την ξέρεις; Την έχεις ακούσει ποτέ στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία; Αλήθεια, απλά για τους τύπους, που δουλεύεις αν επιτρέπεται και τι δουλειά κάνεις;

Την έκφραση "Καλησπέρα σας είμαστε απο το ΙΚΑ" ή/και "Επιθεώρηση Εργασίας" την ξέρεις?

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:58]

Το κάνω για τα μισά άμα θες (ηλικία η κόρη; ) :p

17 η μια και 15 η άλλη..... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

17 η μια και 15 η άλλη..... :D

To gorillako τον πας για γαμπρό?Πολύ τον γυροφέρνεις τελευταία! :p

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 22:30]

Την έκφραση "Καλησπέρα σας είμαστε απο το ΙΚΑ" ή/και "Επιθεώρηση Εργασίας" την ξέρεις?

μετα απο αυτη την ατακα, συνηθως ακουγονται και αλλες ατακες. μετα η κουβεντα συνεχιζεται με την ατακα "δεν κανετε εσεις παζαρια, εγω κανω".

μετα ειναι ολοι ευτυχισμενοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.