.38-.45 Οκτώβριος 4, 2006 #20062 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:19] Μάλλον η Αφροδίτη έχει ανάδρομο τον Ερμή και έπεσε το imageshack. Δεν παίζετε κάνα jocker καλύτερα? Είναι και Τετάρτη σήμερα. Δεν θα σηκωθεί? Θα σηκωθεί. Και τότε έχει edit! :devil: Edit: σηκώθηκε ok man, ξεκολλα. το ξερουμε οτι την εχεις μεγαλη την οθονη.
mariosalice Οκτώβριος 4, 2006 #20063 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 19:11] Γιατί στο desktop τι νομίζεις ότι έχει;Ή σε ξεγελά το linuxoδες wallpaper που έχει έτοιμο και πετάει όταν τον βλέπουν (και μετά κάνει ότι κουνά αδιάφορα τον πόντικα) ή οι διάφορες αρλούμπες που πετάει κατά καιρούς περί linux (άραγε γι αυτό δεν τον καταλαβαίνει ο mariosalice; ).Μιλάμε για την μέγιστη απάτη του φόρουμ το τυπάκι / Σωτηράκι. Βρε τον Σωτήρη μια χαρά τον καταλαβαίνω.Εσένα να δούμε πότε θα σε καταλάβω ..’ντε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια με ένα υποθετικό quiz μια και με ανέφερες.Σου ζητάω μια κάμερα Logitek των ~75 για ένα Laptop Sony Vaio με επεξεργαστή Core Duo Tκάτι.Το πληρώνω, το πάω σπίτι το ανοίγω, πετάω το κουτί και διαπιστώνω ότι όταν βάζω την κάμερα, δεν παίζει ο ήχος ούτε το μικρόφωνο.Τι κάνεις?Μου λες πνίξου?Μου δίνεις τα λεφτά μου πίσω ήΜου δίνει πιστωτικό να αγοράσω κάτι άλλο?Συνέβη σήμερα σε φίλη μου στο Πλαίσιο.Ακολουθεί αργότερα η έκβαση....
JaguarOne Οκτώβριος 4, 2006 #20064 Οκτώβριος 4, 2006 όσοι δεν έχετε πάει στρατό τρέξτε να προλάβετε.... (αν προλάβετε δλδ)
mariosalice Οκτώβριος 4, 2006 #20066 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 00:40] όσοι δεν έχετε πάει στρατό τρέξτε να προλάβετε.... (αν προλάβετε δλδ) Τι θα γίνει θα το πεις?
deninho Οκτώβριος 4, 2006 #20070 Οκτώβριος 4, 2006 σιγά τα ωά... Μέχρι το 2014 που έχω αναβολή, θα έχουν ξανα αλλάξει τα πράγματα
mariosalice Οκτώβριος 4, 2006 #20071 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 00:58] ο νόμος έχει περαστεί πάντως Ο νόμος έλεγε και λέει 24μηνη θητεία.Αλλά δίνει τη δυνατότητα μείωσης με απλή απόφαση. Αυτό ισχύει τώρα.Τα υπόλοιπα δεν έχουν βάση. Πού το είδες αυτό με την αύξηση?Για μείωση ίσως αλλά μιλάμε για το 24 να γίνει πχ 18.Που φυσικά δεν θα ισχύσει όπως δεν ισχύει το 24.
JaguarOne Οκτώβριος 4, 2006 #20072 Οκτώβριος 4, 2006 μιλάω για νόμο του Δεκέμβρη 2005 που αναφέρει ότι η θητεία είναι 24μηνη αλλά επιτρέπεται η απόλυση απο το στράτευμα νωρίτερα. Κοινώς τους κάνουν χάρη που κάνουν 12μηνοεγώ άκουσα πάντως για 16μηνο
greekfragma Οκτώβριος 4, 2006 #20073 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 00:26] Βρε τον Σωτήρη μια χαρά τον καταλαβαίνω. Εσένα να δούμε πότε θα σε καταλάβω .. ’ντε να κάνουμε άλλη μια προσπάθεια με ένα υποθετικό quiz μια και με ανέφερες. Σου ζητάω μια κάμερα Logitek των ~75 για ένα Laptop Sony Vaio με επεξεργαστή Core Duo Tκάτι. Το πληρώνω, το πάω σπίτι το ανοίγω, πετάω το κουτί και διαπιστώνω ότι όταν βάζω την κάμερα, δεν παίζει ο ήχος ούτε το μικρόφωνο. Τι κάνεις? Μου λες πνίξου? Μου δίνεις τα λεφτά μου πίσω ή Μου δίνει πιστωτικό να αγοράσω κάτι άλλο? Συνέβη σήμερα σε φίλη μου στο Πλαίσιο. Ακολουθεί αργότερα η έκβαση.... εγω ενα πραμα ξερω..........πριν φυγει οποιοσδηποτε πελατης απο το μαγαζι με καποιο προιον τον ενημερωνω να μην πεταξει ποτε την αποδειξη αγορας καθως και να κρατησει την πληρη συσκευασια σε οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση ωστε να μπορεσω να κανω ΑΜΕΣΗ αντικατασταση οτιδηποτε προκυψει μεσα στον 1ο μηνα αγορας.......... αυτο λοιπον που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο ελληνας γουσταρει να κανει τη ζωη του πιο δυσκολη απο το ακολουθησει καποιες απλες οδηγιες που θα τον βγαλουν απο την δυσκολη θεση και τα τρεχαματα
sotiris Οκτώβριος 5, 2006 #20074 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από mariosaliceΣου ζητάω μια κάμερα Logitek των ~75 για ένα Laptop Sony Vaio με επεξεργαστή Core Duo Tκάτι.Το πληρώνω, το πάω σπίτι το ανοίγω, πετάω το κουτί και διαπιστώνω ότι όταν βάζω την κάμερα, δεν παίζει ο ήχος ούτε το μικρόφωνο.Τι κάνεις?Μου λες πνίξου?Μου δίνεις τα λεφτά μου πίσω ήΜου δίνει πιστωτικό να αγοράσω κάτι άλλο? Εγώ θα σού λεγα το α πάντως, είναι η πιο cult συμπεριφορά που δημιουργεί τα πιο έντονα συναισθήματα.Αρχική απάντηση από .38-.45 ok man, ξεκολλα. το ξερουμε οτι την εχεις μεγαλη την οθονη. Δεν μπορώ παρά να σου δώσω μια μουσική αναφορά:http://anorimoi.dead-inside.org/download1/anorimoi%20-%20pappous%20-%2017%20-%20tin%20eixa%20megali.mp3
DJD Οκτώβριος 5, 2006 #20075 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma εγω ενα πραμα ξερω..........πριν φυγει οποιοσδηποτε πελατης απο το μαγαζι με καποιο προιον τον ενημερωνω να μην πεταξει ποτε την αποδειξη αγορας καθως και να κρατησει την πληρη συσκευασια σε οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση ωστε να μπορεσω να κανω ΑΜΕΣΗ αντικατασταση οτιδηποτε προκυψει μεσα στον 1ο μηνα αγορας.......... αυτο λοιπον που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο ελληνας γουσταρει να κανει τη ζωη του πιο δυσκολη απο το ακολουθησει καποιες απλες οδηγιες που θα τον βγαλουν απο την δυσκολη θεση και τα τρεχαματα Αν και προσωπικά κρατάω όλα τα κουτιά δε καταλαβαίνω γιατί θα υπήρχε πρόβλημα αν δεν υπήρχαν. Είτε με τα κουτιά είτε χωρίς το πράμα που πήρα ήταν DOA οπότε και το κουτί να το έχω φάει θέλω άμεση αλλαγή. Τώρα πως θα το στείλει το μαγαζί πίσω.. μόνο αυτό το απασχολεί. Οι αντιπροσωπείες δεν ζητάνε ούτε κουτιά, ούτε καλώδια, ούτε τπτ. Τουλάχιστον την εποχή που ήμουν στην λιανική.. (99-01)
GoriLLakoS Οκτώβριος 5, 2006 #20076 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από DJD την εποχή που ήμουν στην λιανική.. (99-01) Παει...γερασες και εσυ... Ρε παιδια τι ειναι καλυτερο?Να παω στρατο να ξεμπερδευω ή να το φρεναρω οσο γινεται?Δεν με νοιαζει το ποσοι μηνες ειναι ή το ποσοι μηνες θα γινει ....
jpavly Οκτώβριος 5, 2006 #20078 Οκτώβριος 5, 2006 Να ξεμπερδεύεις. Ακόμα καλύτερα, πήγαινε Ναυτικό (’μα πετύχεις κανένα Τριανταφύλλου δώσε του χαιρετίσματα )
GoriLLakoS Οκτώβριος 5, 2006 #20079 Οκτώβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Να πας να ξεμπερδεύεις, μαζί με σένα και εμείς Eννοεις να ξεμπερδευεται απο μενα ή απο τον στρατο??? Ρε δεν παμε καλα...ο πατερας μου στα 44 του μου ζητησε να του βρω σχολη να μαθει autocad...
dpresv Οκτώβριος 5, 2006 #20080 Οκτώβριος 5, 2006 είναι κοινό μυστικό ότι όσοι μπούν τώρα είναι οι τελευταίοι που θα κάνουν 12μηνο, η επόμενη σειρά θα κάνει 15-16 μήνες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.