Elpis Οκτώβριος 4, 2006 #20041 Οκτώβριος 4, 2006 Χθες, στις 16:13 υπηρχε μια ανασταση στο forum.......
RootX Οκτώβριος 4, 2006 #20042 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Elpis Χθες, στις 16:13 υπηρχε μια ανασταση στο forum....... Οπότε σήμερα ψήνουμε?
SLN Οκτώβριος 4, 2006 #20043 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 12:34] Κρίμα που ένα μεγάλο ποσοστό της γης δεν έχει πρόσβαση στην μόρφωση, και την αντικαθιστά με την θρησκοληψία.Μακάρι κάποτε να εκτοπιστούν τα λαμόγια του δυτικού κόσμου που εκμεταλλεύονται τους λαούς , καταδικάζοντας τους στην αμάθεια!! Τα δυτικα, βορεια, ανατολικα, νοτια λαμογια παντα θα εχουν την αναγκη για ελεγχο των μαζων. Αν ο ανθρωπος ειναι αμορφωτος θα τον ελεγξει με την θρησκεια. Αν ειναι "μορφωμενος" θα τον ελεγξει με τον τρομο κανοντας τον να φοβαται καθε τι περα απο τους καλους ηγετες του που θελουν να διαφυλαξουν την ασφαλεια του. Ο τροπος αλλαζει αναλογα με το ποιον θελεις να ελεγξεις, τα λαμογια ειναι ιδια και στις 4 πλευρες του οριζοντα και οι "απο κατω" προς το παρον τον πινουνε!
Elpis Οκτώβριος 4, 2006 #20044 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:41] Οπότε σήμερα ψήνουμε? Τι η μαλλον...ποιον θα ψησουμε; :devil:
RootX Οκτώβριος 4, 2006 #20045 Οκτώβριος 4, 2006 Κακέ δεν ψήνουμε μέλη, ακόμα και αν το middle name τους είναι lazarus
ea6gka Οκτώβριος 4, 2006 #20046 Οκτώβριος 4, 2006 ψηνουμε? δλδ θα παμε για κανα παιδακι? υπολογιστε με , ειμαι σταθερα μεσα (Κ)
Elpis Οκτώβριος 4, 2006 #20047 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:52] Κακέ δεν ψήνουμε μέλη, ακόμα και αν το middle name τους είναι lazarus Ακόμα και αν δεν ειναι απο την Βηθανία; Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:00] ψηνουμε? δλδ θα παμε για κανα παιδακι? υπολογιστε με , ειμαι σταθερα μεσα (Κ) Ασχετο, αλλα εγω παντως ειμαι μεσα για παιδακια. :devil:
spc Οκτώβριος 4, 2006 #20048 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Κακέ δεν ψήνουμε μέλη, Είσαι ελεεινός ψεύτης! Κύριοι, το διαψεύδω κατηγορηματικά. 2,5 χρόνια με ψήνει ο εν λόγω ''κύριος''!
RootX Οκτώβριος 4, 2006 #20049 Οκτώβριος 4, 2006 Ναι, αλλά εκτός forum !(σιγοψήσε τον μου είπαν, μάλλον το παρατράβηξα... 2.5 χρόνια και το μόνο που έχει "αρπάξει" είναι η "πετσούλα").
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2006 #20051 Οκτώβριος 4, 2006 Masa,? Το πνευμα μου θα ειναι μαζι σας. κλαψ κλαψ
spc Οκτώβριος 4, 2006 #20052 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Masa,? Το πνευμα μου θα ειναι μαζι σας. κλαψ κλαψ Η ευκολότερη δίαιτα αγαπητέ
sotiris Οκτώβριος 4, 2006 #20053 Οκτώβριος 4, 2006 Ψήνομαι να πάρω win sp2 @45 ευρώ by gorrillakos. Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι η Zion τρέχει win ενώ το Linux το τρέχουν τα κακά ρομπότ και είναι το κακό Matrix. Αρχική απάντηση από spc Η ευκολότερη δίαιτα αγαπητέ Δηλαδή να αρχίσω να απελπίζομαι?
astrolabos Οκτώβριος 4, 2006 #20054 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Ψήνομαι να πάρω win sp2 @45 ευρώ by gorrillakos.Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι η Zion τρέχει win ενώ το Linux το τρέχουν τα κακά ρομπότ και είναι το κακό Matrix.Δηλαδή να αρχίσω να απελπίζομαι? Ασε ρε, αφού στο λάπτοπ win έχεις.
spc Οκτώβριος 4, 2006 #20055 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Ασε ρε, αφού στο λάπτοπ win έχεις. Γιατί στο desktop τι νομίζεις ότι έχει;Ή σε ξεγελά το linuxoδες wallpaper που έχει έτοιμο και πετάει όταν τον βλέπουν (και μετά κάνει ότι κουνά αδιάφορα τον πόντικα) ή οι διάφορες αρλούμπες που πετάει κατά καιρούς περί linux (άραγε γι αυτό δεν τον καταλαβαίνει ο mariosalice; ).Μιλάμε για την μέγιστη απάτη του φόρουμ το τυπάκι / Σωτηράκι.
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 4, 2006 #20056 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:42] Τα δυτικα, βορεια, ανατολικα, νοτια λαμογια παντα θα εχουν την αναγκη για ελεγχο των μαζων. Αν ο ανθρωπος ειναι αμορφωτος θα τον ελεγξει με την θρησκεια. Αν ειναι "μορφωμενος" θα τον ελεγξει με τον τρομο κανοντας τον να φοβαται καθε τι περα απο τους καλους ηγετες του που θελουν να διαφυλαξουν την ασφαλεια του. Ο τροπος αλλαζει αναλογα με το ποιον θελεις να ελεγξεις, τα λαμογια ειναι ιδια και στις 4 πλευρες του οριζοντα και οι "απο κατω" προς το παρον τον πινουνε! Αν αναφερόμαστε στην πρόθεση να ζήσουν στην πλάτη των άλλων, έχεις δίκιο. Οφείλεις να παραδεχθείς όμως, ότι οι δυτικοί είναι μακράν αποτελεσματικότεροι.Εδώ πρέπει να εξετάσουμε τι είναι μόρφωση, και καλά το έβαλες σε εισαγωγικά. Γιατί σίγουρα δεν είναι ένα πτυχίο ανώτατης με μεταπτυχιακό.Ο πραγματικά μορφωμένος έχει σφαιρικές γνώσεις και δεν πιάνετε κοροΐδο, ούτε φοβάται κανέναν.
magicman Οκτώβριος 4, 2006 #20057 Οκτώβριος 4, 2006 η altec lansing ειναι καλη? επειδη δεν την εχω ακουστα? ενα headset λεω να παρω.
spresv Οκτώβριος 4, 2006 #20058 Οκτώβριος 4, 2006 Πηρα πριν κανα μηνα ενα ζευγαρι ψειρες και ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει ever. Δεν ξερω τι λενε τα headset της, αλλα εγω δεν ξσαναπερνω...
sotiris Οκτώβριος 4, 2006 #20059 Οκτώβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Ασε ρε, αφού στο λάπτοπ win έχεις. Αρχική απάντηση από spc Γιατί στο desktop τι νομίζεις ότι έχει; Ή σε ξεγελά το linuxoδες wallpaper που έχει έτοιμο και πετάει όταν τον βλέπουν (και μετά κάνει ότι κουνά αδιάφορα τον πόντικα) ή οι διάφορες αρλούμπες που πετάει κατά καιρούς περί linux (άραγε γι αυτό δεν τον καταλαβαίνει ο mariosalice; ). Μιλάμε για την μέγιστη απάτη του φόρουμ το τυπάκι / Σωτηράκι. Μάλλον η Αφροδίτη έχει ανάδρομο τον Ερμή και έπεσε το imageshack. Δεν παίζετε κάνα jocker καλύτερα? Είναι και Τετάρτη σήμερα. Δεν θα σηκωθεί? Θα σηκωθεί. Και τότε έχει edit! :devil: Edit: σηκώθηκε
astrolabos Οκτώβριος 4, 2006 #20060 Οκτώβριος 4, 2006 Τι λές; Βλέπεις και Big Brother σε terminal; Είσαι καλός εσύ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.