Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Elpis

Χθες, στις 16:13 υπηρχε μια ανασταση στο forum.......

Οπότε σήμερα ψήνουμε?:rolleyes:

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 12:34]

Κρίμα που ένα μεγάλο ποσοστό της γης δεν έχει πρόσβαση στην μόρφωση, και την αντικαθιστά με την θρησκοληψία.

Μακάρι κάποτε να εκτοπιστούν τα λαμόγια του δυτικού κόσμου που εκμεταλλεύονται τους λαούς , καταδικάζοντας τους στην αμάθεια!!

Τα δυτικα, βορεια, ανατολικα, νοτια λαμογια παντα θα εχουν την αναγκη για ελεγχο των μαζων. Αν ο ανθρωπος ειναι αμορφωτος θα τον ελεγξει με την θρησκεια. Αν ειναι "μορφωμενος" θα τον ελεγξει με τον τρομο κανοντας τον να φοβαται καθε τι περα απο τους καλους ηγετες του που θελουν να διαφυλαξουν την ασφαλεια του.

Ο τροπος αλλαζει αναλογα με το ποιον θελεις να ελεγξεις, τα λαμογια ειναι ιδια και στις 4 πλευρες του οριζοντα και οι "απο κατω" προς το παρον τον πινουνε!

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:41]

Οπότε σήμερα ψήνουμε?:rolleyes:

Τι η μαλλον...ποιον θα ψησουμε; :devil:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:52]

Κακέ :p δεν ψήνουμε μέλη, ακόμα και αν το middle name τους είναι lazarus :p

Ακόμα και αν δεν ειναι απο την Βηθανία;

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:00]

ψηνουμε? δλδ θα παμε για κανα παιδακι? υπολογιστε με , ειμαι σταθερα μεσα (Κ) :hehe:

Ασχετο, αλλα εγω παντως ειμαι μεσα για παιδακια. :devil: :hehe:

Αρχική απάντηση από RootX

Κακέ :p δεν ψήνουμε μέλη,

Είσαι ελεεινός ψεύτης!

Κύριοι, το διαψεύδω κατηγορηματικά.

2,5 χρόνια με ψήνει ο εν λόγω ''κύριος''!

Ναι, αλλά εκτός forum !

(σιγοψήσε τον μου είπαν, μάλλον το παρατράβηξα... 2.5 χρόνια και το μόνο που έχει "αρπάξει" είναι η "πετσούλα").

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Masa,? Το πνευμα μου θα ειναι μαζι σας. κλαψ κλαψ

Η ευκολότερη δίαιτα αγαπητέ :p

Ψήνομαι να πάρω win sp2 @45 ευρώ by gorrillakos.

Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι η Zion τρέχει win ενώ το Linux το τρέχουν τα κακά ρομπότ και είναι το κακό Matrix.

Αρχική απάντηση από spc

Η ευκολότερη δίαιτα αγαπητέ :p

Δηλαδή να αρχίσω να απελπίζομαι?

Αρχική απάντηση από sotiris

Ψήνομαι να πάρω win sp2 @45 ευρώ by gorrillakos.

Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι η Zion τρέχει win ενώ το Linux το τρέχουν τα κακά ρομπότ και είναι το κακό Matrix.

Δηλαδή να αρχίσω να απελπίζομαι?

Ασε ρε, αφού στο λάπτοπ win έχεις.

Αρχική απάντηση από astrolabos

Γιατί στο desktop τι νομίζεις ότι έχει;

Ή σε ξεγελά το linuxoδες wallpaper που έχει έτοιμο και πετάει όταν τον βλέπουν (και μετά κάνει ότι κουνά αδιάφορα τον πόντικα) ή οι διάφορες αρλούμπες που πετάει κατά καιρούς περί linux (άραγε γι αυτό δεν τον καταλαβαίνει ο mariosalice; ).

Μιλάμε για την μέγιστη απάτη του φόρουμ το τυπάκι / Σωτηράκι.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:42]

Τα δυτικα, βορεια, ανατολικα, νοτια λαμογια παντα θα εχουν την αναγκη για ελεγχο των μαζων. Αν ο ανθρωπος ειναι αμορφωτος θα τον ελεγξει με την θρησκεια. Αν ειναι "μορφωμενος" θα τον ελεγξει με τον τρομο κανοντας τον να φοβαται καθε τι περα απο τους καλους ηγετες του που θελουν να διαφυλαξουν την ασφαλεια του.

Ο τροπος αλλαζει αναλογα με το ποιον θελεις να ελεγξεις, τα λαμογια ειναι ιδια και στις 4 πλευρες του οριζοντα και οι "απο κατω" προς το παρον τον πινουνε!

Αν αναφερόμαστε στην πρόθεση να ζήσουν στην πλάτη των άλλων, έχεις δίκιο. Οφείλεις να παραδεχθείς όμως, ότι οι δυτικοί είναι μακράν αποτελεσματικότεροι.

Εδώ πρέπει να εξετάσουμε τι είναι μόρφωση, και καλά το έβαλες σε εισαγωγικά. Γιατί σίγουρα δεν είναι ένα πτυχίο ανώτατης με μεταπτυχιακό.

Ο πραγματικά μορφωμένος έχει σφαιρικές γνώσεις και δεν πιάνετε κοροΐδο, ούτε φοβάται κανέναν.

Πηρα πριν κανα μηνα ενα ζευγαρι ψειρες και ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει ever. Δεν ξερω τι λενε τα headset της, αλλα εγω δεν ξσαναπερνω...

Αρχική απάντηση από astrolabos

Αρχική απάντηση από spc

Γιατί στο desktop τι νομίζεις ότι έχει;

Ή σε ξεγελά το linuxoδες wallpaper που έχει έτοιμο και πετάει όταν τον βλέπουν (και μετά κάνει ότι κουνά αδιάφορα τον πόντικα) ή οι διάφορες αρλούμπες που πετάει κατά καιρούς περί linux (άραγε γι αυτό δεν τον καταλαβαίνει ο mariosalice; ).

Μιλάμε για την μέγιστη απάτη του φόρουμ το τυπάκι / Σωτηράκι.

Μάλλον η Αφροδίτη έχει ανάδρομο τον Ερμή και έπεσε το imageshack.

Δεν παίζετε κάνα jocker καλύτερα? Είναι και Τετάρτη σήμερα.

Δεν θα σηκωθεί? Θα σηκωθεί. Και τότε έχει edit! :devil:

Edit: σηκώθηκε :D

cimg1222bzs0.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.