Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 01:27]

@ Hipro5 5170 με quick run + LN2 και 1.71 στα 470χ11 1:1 να το αφησω?

Μητρικη με 975 και 470 θα βρουμε?

Θα την πάμε και 470MHz την ABIT..... ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Arapis

@RootX

είμαι και γω ninja αλλά μην το πείς πουθενά :D

ninja_image.gif

ή δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι? :p

Σημερα το πρωι στο συνταγμα μπροστα στη βουλη ητανε ενας παππους ειχε βγαλει ενα μαντηλι και φωναζε " ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ ΚΑΡ**ΛΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ" με ολη του τη δυναμη , οι ευζωνες απορω πως κρατιοντουσαν , γελουσανε ολοι μεχρι και οι μπατσοι

Αρχική απάντηση από RootX

Σωστός ο παίχτης :T:

Κι εγώ που νόμιζα ότι παίζατε το flash game Ν... :p

(ψάξτε το πάντως ;))

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 20:45]

****...και ο X6800 του coolaler σε Ελληνα παει...

Ή τα λές όλα ή μη λες τίποτα.

Συνέχισε λοιπόν.

Ποιός τον τσίμπησε?

Ρε παίδες τι έγινε.;;; Είναι της μόδας τα sigs με ελληνικές σημαίες και o/c proof? Τι πάθατε όλοι;

Αρχική απάντηση από Snips

Ρε παίδες τι έγινε.;;; Είναι της μόδας τα sigs με ελληνικές σημαίες και o/c proof? Τι πάθατε όλοι;

Θα τους περασει, τελειως αντιαισθητικο μου φαινετε εμενα...

LOL , στις ειδησεις λεγανε για την ατυχια του Ψωμιαδη και τα κακα που τον βρηκανε το γιαουρτι , τα πλευρα που σπασανε το αμαξι που πηρε φωτια...και στο πλανο ειναι η δημοσιογραφος μπροστα στο σπιτι του ψωμιαδη. και απο πισω φαινεται ο αριθμος του σπιτιου του που ειναι ....

...13

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:14]

LOL , στις ειδησεις λεγανε για την ατυχια του Ψωμιαδη και τα κακα που τον βρηκανε το γιαουρτι , τα πλευρα που σπασανε το αμαξι που πηρε φωτια...και στο πλανο ειναι η δημοσιογραφος μπροστα στο σπιτι του ψωμιαδη. και απο πισω φαινεται ο αριθμος του σπιτιου του που ειναι ....

...13

:worship: κορυφη:worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.