cherryman Μάρτιος 23, 2004 #181 Μάρτιος 23, 2004 Τι με χάλασε; Τίποτα καλέ. Γιατί το λες αυτό;Στις 6 έχουμε στέψη πιθανότατα μετά απο 7 χρόνια. Λέτε να είναι σημαδιακό και για το ποδόσφαιρο;
DJD Απρίλιος 5, 2004 #183 Απρίλιος 5, 2004 Και φυσικά ακόμα δεν έχω DSL και δεν πρόκειται να έχω αν δεν περάσουν οι ολυμπιακοί.. (αγώνες όχι οι γαύροι )... καταραμένε ΟΤΕ!
jax7480 Απρίλιος 5, 2004 Author #184 Απρίλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Και φυσικά ακόμα δεν έχω DSL και δεν πρόκειται να έχω αν δεν περάσουν οι ολυμπιακοί.. (αγώνες όχι οι γαύροι )... καταραμένε ΟΤΕ! Ρε παρε ΑΤΙ!!!!!
Shidokanjohn Απρίλιος 5, 2004 #185 Απρίλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Και φυσικά ακόμα δεν έχω DSL και δεν πρόκειται να έχω αν δεν περάσουν οι ολυμπιακοί.. (αγώνες όχι οι γαύροι )... καταραμένε ΟΤΕ! Κερναω μπυρες να παμε μετα παρεα να βρισουμε ΟΤΕ~~~~
DJD Απρίλιος 5, 2004 #186 Απρίλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Ρε παρε ΑΤΙ!!!!! Σιγά μη πάρω ATI... 3/4 καίγονται.. σιχτήρια...
.38-.45 Απρίλιος 5, 2004 #187 Απρίλιος 5, 2004 Μου τη δινει που οι τηλεοραση εχει γεμισει απο διαταραγμενες προσωπικοτητες, που κανουν τα παντα για να μη φυγουν απο τη ζεστασια της καμερας, ζωντας μεσα σε εναν ψευτικο κοσμο που ονομαζουν reality show.
fantacid Απρίλιος 15, 2004 #193 Απρίλιος 15, 2004 Mου την σπαει που εχουνε γεμισει 12 σελιδες με αχρηστα ποστ κ μου σπανε τα νευρα μεχρι να τα διαβασω,αλλα δε γ@μιετε θα ποστααρω κ γω τα δικα μου χωρις να διαβασω 12 σελιδες με γκρινιες κ στραβωματα τυπου : μου παιζουν τα νευρα που οι μυγες κανουν ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ολη την ωρα χωρις να σταματανε κ αν τυχει να σταματησουν θα σταματισουν για να χεσουν κ να τριψουν το κεφαλι τους !
Analyzer Απρίλιος 15, 2004 #194 Απρίλιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid [Χθες, στις 23:53] Mου την σπαει που εχουνε γεμισει 12 σελιδες με αχρηστα ποστ κ μου σπανε τα νευρα μεχρι να τα διαβασω,αλλα δε γ@μιετε θα ποστααρω κ γω τα δικα μου χωρις να διαβασω 12 σελιδες με γκρινιες κ στραβωματα τυπου : μου παιζουν τα νευρα που οι μυγες κανουν ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ολη την ωρα χωρις να σταματανε κ αν τυχει να σταματησουν θα σταματισουν για να χεσουν κ να τριψουν το κεφαλι τους ! Φιλε δεν θα ηταν εφυεστερη (πω πω την σκοτωσα την λεξη..με το κολο irc εχω ξεχασει τα Ελληνικα μου..ασε που καμια φορα αντι για ψ γραφω πσ και αντι για ξ κσ) επιλογη αν διαβαζες μονο τα θεματα που σε ενδιαφερουν απο το να τα διαβασεις ολα?
Analyzer Απρίλιος 16, 2004 #198 Απρίλιος 16, 2004 Λεει στον Τοτο η κοπελα του: Toτο να ερθω σπιτι σου? Τοτος:Ελα δεν θα ειναι κανεις.Και πηγε και δεν ηταν κανεις.
RootX Απρίλιος 16, 2004 #200 Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Analyzer 50ο post. δεν είναι λίγο υπερβολικό το spamming φίλτατε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.