DJD Μάρτιος 19, 2004 #161 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Συγνώμη... πιστεύεις ότι ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΠΜΙΑΚΟΥΣ.... θα σου αλλάξουν το κέντρο ? :jump: Όχι γιαυτό είπα ότι ΔΕΝ πρόκειται να βάλω dsl... :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 19, 2004 #162 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 θα βάλεις ρε, μη μασάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 21, 2004 #163 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-2....Συνεχιστε εσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 22, 2004 #164 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 !!!!! DJD !!!!! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΩΡΕ :flower: thanx a lot :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 22, 2004 #165 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 ΠΑΝΑΘΑ ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 22, 2004 #166 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 ελα, μην το παιρνεις και το τοσο βαρια. θα παρει το 8ο ο αλεφαντος, και θα γελασει το παρδαλο κατσικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 22, 2004 #167 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 αν το παρει και φετος ο ολυμπιακος.... με τετια διαφορα.. με τετια ομαδα... και με ντερπι στη λεωφορο.. τι να πω..ΣΑΓΑ-ΠΑΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 22, 2004 #168 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Ειμαι Βαζελος τρελος και φανατικος αλλα οχι απο κεινα τα καλοπαιδα που πετανε καπνογονα-πετρες-αναπτηρες κλπ κλπ.Το πρωταθλημα δυστυχως για την ομαδα μου θα το παρω φετος.Λεω δυστυχως γιατι δεν θελω τον Βαρδινογιαννη αλλο πανω απο το κεφαλι μου και την ιδια βρωμα που κουβαλαει και αυτος οπως και ο κοκκαλης.Δεν το θελω αυτο το κωλοπρωταθλημα.Γμω την τριτοκοσμικη μου αθλητικη κατασταση!!!!!!!!!!!!!Δεν εχω παει φετος σε κανενα αγωνα ποδοσφαιρου(μονο μπασκετ και βολλευ παω-α ρε γιαννακοπουλε θεε).Αυτο ελειπε να δωσω τα λεφτα μου στον Βαρδινογιαννη τον αρχινονοΦΙΛΕ ΜΟΥ Ελπις.............................Να το χαιρεσαι τετοιο πρωταθλημα εαν το παρεις.Διαφωνω πληρως!!!!!!!!Σιγα τη μπαλα που εχουμε παιξει και θελουμε και πρωταθλημα.Για το μονο που ελπιζω μελλοντικα ειναι ο Γκονζαλες και ο Ολιζ;αντεμπε να δεσουν στην ομαδα που οπως δειχνει ο Γκονζαλες αρχιζει και προσαρμοζεται ταχυτατα.Ελπιζω επισης ο Μανωλακης να βρει ξανα τη φορμα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 22, 2004 #169 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragmaΕλπιζω επισης ο Μανωλακης να βρει ξανα τη φορμα του. Την έχει βρει σου λέω... και την φόρμα και τα σοσόνια και τα ούλα του.... και νομίζει πως μασάμε... αλλά δεν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάρτιος 22, 2004 #170 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 hello.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 22, 2004 #171 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Πότε θα τα μαζέψω να σηκωθώ να πάω στο Kingston Town να ξαναβρώ τον εαυτό μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάρτιος 23, 2004 #172 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 εγω λεω σημερα να παω προς το τει με καμμια αυτοματη καραμπινα....α μπω οταν θα κανουν συνελευση και BANG BANG.γ@ΜΩ τα τει τους μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 23, 2004 #173 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:40] Πότε θα τα μαζέψω να σηκωθώ να πάω στο Kingston Town να ξαναβρώ τον εαυτό μου.... Το kingston είναι στην Jamaica, τώρα αν ενοείς γενικά την μαμά Αφρική, πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 23, 2004 #174 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Kingston Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2004 #175 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Χεχε, σαφώς και αυτό εννοώ, αλλίμονο αν νόμιζα ότι το kingston είναι στην αφρική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 23, 2004 #176 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:18] Χεχε, σαφώς και αυτό εννοώ, αλλίμονο αν νόμιζα ότι το kingston είναι στην αφρική.... btw τώρα που το θυμήθηκα, υπάρχει κανένα site που να έχει τραγούδια των Gorillaz για επιμορφωτικούς σκοπούς πάντα, όχι για να τα ακούσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2004 #177 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Τα έχω original τα cd τους, αν θες μπορώ να στα γράψω και αφού ολοκληρωθεί η επιμόρφωσή σου, να τα καταστρέψεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 23, 2004 #178 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Πόσα έχουν βγάλει; Ότι θέλουμε λέμε μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2004 #179 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Πόσα έχουν βγάλει; Ότι θέλουμε λέμε μου φαίνεται. 3, και διάφορα singles...το Gorillaz, G-sides(b-sides από ευρωπαϊκά singles) και το Space Monkeys vs. Gorillaz: Laika Come Home(remixes του 1ου.)Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς σε χάλασε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 23, 2004 #180 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Γαυράκια , σας περιμένουμε στην Λεωφόρο......γειά σου ρε Αλέφαντε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.