Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Θα φερμαρε καμια παπια η καμια μπεκατσα στο βουνο η στον βάλτο αντιστοιχα... Τωρα ειναι στο offtopic ομως και θα επαναφέρει την τάξη ., βέβηλοι γατόλαγνοι .

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:57]

ενω αν ριξει το χαρτακι στο κουτι παραπονων θα εισακουστει , LOOLLLL . ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας λεω εγω (τωρα)

αν θέλεις να μην κοροϊδευόμαστε, γιατί δεν ανοίγεις ένα καινούργιο θέμα, να συζητήσουμε το θέμα της διαχείρισης, να πουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους;

και για να μη μπερδευόμαστε, άλλο πράγμα το κυτίο παραπόνων και άλλο πράγμα το κυτίο επιθυμιών. οι επιθυμίες εισακούγονται και ενίοτε ικανοποιούνται, τα παράπονα απλά ακούγονται.

Αρχική απάντηση από .38-.45

αν θέλεις να μην κοροϊδευόμαστε, γιατί δεν ανοίγεις ένα καινούργιο θέμα, να συζητήσουμε το θέμα της διαχείρισης, να πουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους;

και για να μη μπερδευόμαστε, άλλο πράγμα το κυτίο παραπόνων και άλλο πράγμα το κυτίο επιθυμιών. οι επιθυμίες εισακούγονται και ενίοτε ικανοποιούνται, τα παράπονα απλά ακούγονται.

εχω κανει στο παρελθον αλλα δεν εγινε τπτ , ας ασχοληθει και κανενας αλλος τωρα.

Κι εγω εκανα στο παρελθον παραπονα και επιθυμιες να γυρισει ο Unsto που τον ... "παραιτησατε" αδικα τον ανθρωπο αλλα παλι δεν εγινε τπτ!

Και οργανωση ειχα φτιαξει αλλα ...εις ματην

Οξω!!!

Ο Σωτος δεν ηθελα να γυρισει...

Η μαυρη αληθεια ειναι οτι οι Χημικοι δεν κανουν καλους modz.

Ρε παιδιά μια στα γρήγορα δεν θέλω να φτιάξω καινούριο thread. Θέλω να καθαρίσω την Registry για πείτε κανα καλό προγραμματάκι για Vista. Έψαξα στον λάμπη αλλά δεν έβγαλα και πολλά.

Αρχική απάντηση από Hohenstaufen

Ρε παιδιά μια στα γρήγορα δεν θέλω να φτιάξω καινούριο thread. Θέλω να καθαρίσω την Registry για πείτε κανα καλό προγραμματάκι για Vista. Έψαξα στον λάμπη αλλά δεν έβγαλα και πολλά.

tune up utilities 08

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.