Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

ανω γλυφαδα ρε κολλητε....αλλα με χουν φαει τα ρανταρ ...στο αεροδρομιο ειμαι...απλα λεω..θα την φτιαξουμε ομως

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Μπα πολυ βαβουρα... Κυριακη + αλκυονιδες μέρες = ολη η Αθήνα στους δρόμους και οι καφετέριες τιγκα στο κόσμο για μια τζουρα ήλιο.... :hehe:

οτι πρεπει η σημερινη μερα για καμια βολτιτσα με το cessna

Αρχική απάντηση από alfa156

Εγώ πάντως θα πάω να πλύνω τις τέσσερις ρόδες γιατί πολύ βρωμίσαν μου φαίνεται...:p

τα alfa άμα βρωμίσουν δεν ανάβουν? :p

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 15:50]

Βρε ουουουστ...:p:D

Δεν μπορώ να την βλέπω βρώμικη...:o (την άλφα εννοώ:p )

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

εγω Βαριεμαι ... τσουλάνε κ βρώμικες ...:X:

και εγω ετσι το προτιμω..πλυμενο με ξενερωνει

Εγω πάλι καθε Κυριακή, το έπλενα, του μίλαγα, του τραγουδούσα, το έβαζα για ύπνο και το κουκουλωνα, και το βράδυ σήκωνα πίεση και του αλλαζα τον αδόξαστο... Να φανταστείς η καμπίνα είχε μονίμως μια εσάνς απο Eau De Burn Michelin.. :p:hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:50]

όταν βρωμίσουν δεν έχουν πρόβλημα, άσε που γίνονται και αδιάβροχα. όταν τα πλύνεις όμως δεν ξέρεις αν θα ανάψουν ξανά. ευτυχώς η ελλάδα είναι τόπος με λιακάδα. :p
Αρχική απάντηση από .38-.45

όταν βρωμίσουν δεν έχουν πρόβλημα, άσε που γίνονται και αδιάβροχα. όταν τα πλύνεις όμως δεν ξέρεις αν θα ανάψουν ξανά. ευτυχώς η ελλάδα είναι τόπος με λιακάδα. :p

:rofl::hehe::rofl::hehe::rofl::hehe::rofl::hehe::rofl::hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

cubefe6.th.png

Ποζέρι. Δώσε infos, resources και cpu %. Μόλις τελειώσει σου πετάει και score? :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

cubefe6.th.png

Αρχική απάντηση από jpavly

Ποζέρι. Δώσε infos, resources και cpu % :hehe:

και εδω μια γυρα απο οτι πηρε ο κυριως απο πανω:p

σελω:baby:

Deskspace λέγεται το προγραμματάκι, δουλεύει και σε xp. Καμιά 100στή mb τρώει και cpu μόνο όταν αρχίζετε να κάνετε βόλτες στα desktop. Χαβά έχει.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:53]

Ρίχτε ένα περιποιημένο ban στον κύριο να στρώσει...:p

:D :D

Αρχική απάντηση από LevelOne

Εγω πάλι καθε Κυριακή, το έπλενα, του μίλαγα, του τραγουδούσα, το έβαζα για ύπνο και το κουκουλωνα, και το βράδυ σήκωνα πίεση και του αλλαζα τον αδόξαστο... Να φανταστείς η καμπίνα είχε μονίμως μια εσάνς απο Eau De Burn Michelin.. :p:hehe:

Το καινούργιο project που θα άρχιζες μετα το 200sx??? όχι ακόμα ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.