Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ώρες ώρες απορώ.Γύρισα σχεδόν 7μιση το πρωί από έξοδο.Σηκώθηκα 9 και πήγα για μια ψιλοεκκρεμότητα.Γυρνάω κατά τις 10.Πέφτω μέχρι τις 12 και πάω στο χορό.Επιστρέφω λίγο μετά τις 5 με δαιμονισμένη διάθεση ακόμα να βγω.Κανείς δεν ακολουθεί.Δεν ξέρω, αλλά η μέρα ήταν πολύ ξεσηκωτική μου φαίνεται για βόλτα.Πάντως τώρα βάρυνα από τα γυρόνια και αφού δεν έχω τι να κάνω θα την πέσω.

Οι τελευταίες 3 ημέρες είναι μια ακόμα απόδειξη για εμένα ότι όσο πιο πολύ κοιμάμαι τόσο πιο πολύ νυστάζω.Εσάς σας συμβαίνει αυτό;

Ωχ, τώρα είδα ότι ανάμεσα στις υποθέσεις με τους φόνους για διαφορές στα mmo ήταν και αυτή ενός 33χρονου.Εντάξει σε νεαρότερα άτομα το αποδέχεσαι πιο εύκολα.Αλλά στα 33 σου;Αρρώστια...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Bigi [Σήμερα, στις 18:38]

Οι τελευταίες 3 ημέρες είναι μια ακόμα απόδειξη για εμένα ότι όσο πιο πολύ κοιμάμαι τόσο πιο πολύ νυστάζω.Εσάς σας συμβαίνει αυτό;

Αυτο συνήθως συμβαινει οταν δεν κοιμάσαι το βράδυ..... ειτε γιατι βγαίνεις είτε γιατί χτυπας καμια βραδυνή βάρδια... πχ εγω τωρα που εφερα τον ευατο μου σε πρωινους ρυθμους.... με 7 ωρες υπνο.... 12 το βράδυ με 7 το πρώι, ειμαι μια χαρά, γεμάτος ενέργεια, θετικη σκέψη και ξεκούραστος

οταν κοιμάμαι 7 ή 10 το πρωι μενωντας ξυπνιος ολο το βράδυ χρειάζομαι κάτι παραπάνω απο 8ωρο και βέβαια ολη μέρα ειμαι σαν ζαβλακωμένος και με τρελη υπνηλια...

Εχει να κάνει με τους βιορυθμους, τους κιρκάδιους ρυθμους.... ;)

http://www.skorpialogia.com/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=46

Αρχική απάντηση από Bigi

Ώρες ώρες απορώ.Γύρισα σχεδόν 7μιση το πρωί από έξοδο.Σηκώθηκα 9 και πήγα για μια ψιλοεκκρεμότητα.Γυρνάω κατά τις 10.Πέφτω μέχρι τις 12 και πάω στο χορό.Επιστρέφω λίγο μετά τις 5 με δαιμονισμένη διάθεση ακόμα να βγω.Κανείς δεν ακολουθεί.Δεν ξέρω, αλλά η μέρα ήταν πολύ ξεσηκωτική μου φαίνεται για βόλτα.Πάντως τώρα βάρυνα από τα γυρόνια και αφού δεν έχω τι να κάνω θα την πέσω.

Ωχ, τώρα είδα ότι ανάμεσα στις υποθέσεις με τους φόνους για διαφορές στα mmo ήταν και αυτή ενός 33χρονου.Εντάξει σε νεαρότερα άτομα το αποδέχεσαι πιο εύκολα.Αλλά στα 33 σου;Αρρώστια...

Περιέργως παθαίνω και γω ακριβως το ίδιο...

Ιδέα / Απορία:

Πόσο δύσκολο/καλό θα ήταν στις αγγελίες να υπάρχει ένα Thread ανα χρήστη?

Χωρίς Lock ή οτιδήποτε, με όριο 2-4 ποστ ανα thread (ή και χωρίς όριο...).

Νομίζω έτσι θα ήταν πιο μαζεμένο χωρίς να υπάρχει βομβαρδισμός απο ίδιες αγγελίες ξανα και ξανα. Θέλει χρήστης να πάει η αγγελία του να πάει στην κορυφή?

Σβήνει το τελευταίο του πόστ και το ξαναφτιάχνει (που απαιτεί λίγη περισσότερη εργασία απο τον χρήστη απο το απλό copy/paste σε νέο θέμα/αγγελία).

Με αυτό το τρόπο γλυτώνουν και οι Mods την εργασία του να πετάνε στο archive τις κλειδωμένες αγγελίες, χώρια που τώρα, αμα κάνει κάποιος bump ή update την αγγελία του γίνεται locked χωρίς να μπορεί να την κάνει edit.

Αμα νομίζετε ότι αξίζει σαν σκέψη και είναι υλοποιήσιμο μπορείτε να το μεταφέρετε και στην σωστή θέση του στο forum...

Αρχική απάντηση από gbak

αντε γεια λεμε το εργαλειο τι dual screen και μλκιες...κοιτα τι γινετε

2000137265002967029_rs.jpg

:blink: :blink: :blink: :blink: :drool: :drool: :drool: :-O :-O :-O

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 17:52]

Θέλει χρήστης να πάει η αγγελία του να πάει στην κορυφή?

ο χρήστης μπορεί να θέλει, οι Mods/Admins όπως και οι υπόλοιποι χρήστες όμως δε θέλουν...

... χώρια που τώρα, αμα κάνει κάποιος bump ή update την αγγελία του γίνεται locked χωρίς να μπορεί να την κάνει edit.

....κι επειδή όλοι αυτοί οι κακοί δε θέλουν να κάνει bump ο χρήστης και να πάει η αγγελία του στην κορυφή, ο χρήστης πετάει το edit που μπορούσε να κάνει, το thread κλειδώνει αυτόματα και οι κακοί χρήστες (και μαζί τους οι διψασμένοι για αίμα και διαβρωμένοι από την εξουσία Mods/Admins) παίρνουν την εκδίκησή τους.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 20:10]

lol οχι προς θεού με παρεξήγησες... :...:

1) Δεν το θέτεις σωστά διότι ήδη υπάρχουν αγγελίες που τις βλέπω κάθε βδομάδα ξανα και ξανα σαν νεο θέμα, οπότε και το παρών σύστημα δεν είναι ιδανικό.....

2) εγώ για παράδειγμα έβαλα μια αγγελία με μια κάρτα γραφικών. Έκανα update τα στοιχεία της με το δευτερο ποστ, μετά απο 2 μέρες η κάρτα πουλήθηκε αλλά εγώ δεν έχω τρόπο να δηλώσω ότι έκλεισε η αγγελία.

δεν έχει να κάνει με κακούς χρήστες κλπ κλπ. έχει να κάνει με το να είναι πιο μαζεμένο το section με τις αγγελίες χωρίς πολύ κόπο απο την πλευρά των mod/admin

1) το subforum των αγγελιών δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια διευκόλυνση. το να δώσουμε περισσότερα post σε κάθε thread, θα δώσει δυνατότητα για bump. αν κάποιος το παρακάνει, τον βγάζετε στην αναφορά.

2) πμ :)

Αρχική απάντηση από gbak

αντε γεια λεμε το εργαλειο τι dual screen και μλκιες...κοιτα τι γινετε

2000137265002967029_rs.jpg

Έχω μία απορία εάν ο κυβερνήτης είναι δεξιόχειρας πώς θα κουμαντάρει το στίκ? ε πώς?:tomato:

Α κατάλαβα θα αλλάζει θέση με τον συγκυβερνήτη:jump1: :jump1: :jump1: :D :D :D

@gbak δειχνε εσυ τετοια και αυριο ο def, θα πουλησει και το κορμι του, για να φτιαξει εξομοιωτη!!! :p:hehe: :hehe: :hehe:

(λευτερη πλακα κανω)

Τι COD4 και αηδίες...

1 ωρα παιχνιδι με την 3,5 χρονών ανιψια μου και τα ειδα ολα κωλυόμενα....:hehe:

Αν κάποιος admin μπορει να με βοηθήσει με το account μου θα ημουν ευγνώμων αν μου εστελνε ενα pm....Το εγραψα εδω γτ δεν ξερω σε ποιον να απευθυνθω...

Αν εκανα λαθος ζητω συγνωμη:(

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

@gbak δειχνε εσυ τετοια και αυριο ο def, θα πουλησει και το κορμι του, για να φτιαξει εξομοιωτη!!! :p:hehe: :hehe: :hehe:

(λευτερη πλακα κανω)

το εχω πουλησει πριν μια ωρα:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.